Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lop87676

ciąża? czy to prawdopodobne

Polecane posty

Gość lop87676

Od ostatniego stosunku miałam dwie @( moim zdaniem dość normalne, obfite z bólem brzucha trwały ok 6 dni). Stosunek był z zabezpieczeniem prezerwatywa. Ostatnio okropnie się czyje mam chyba coś z żołądkiem, czuje cieżkośc i bywa mi niedobrze. Zaczełam sobie wmawiać że może to objawy ciąży. Robiłam w piątek test (nawet dwa) wyszły negatywne. Czy możliwe żeby to była ciąża?

Gość Perw z gorączką
Od roku mam coś z żołądkiem i jeszcze nie urodziłam. To pewnie ciąża przechodzona. 😴

Gość Panikara7
lop87676 Czasami zdarzają się krótki cykle, obserwuj kolejnką miesiączkę. Myślę, że nie ma powodu do paniki, miałaś 2 obfite. Problemy z brzuchem też mam, jestem przed okresem i ostatnio czułam się "ociężała".

Gość lop87676
hmmm ale czy to jest prawdopodobne z ta ciążą? miałam okre testy neg a i tak zaczynam panikować :/

Gość Panikara7
Czasem testy "oszukują", najlepiej jest robić je ok 2 tyg od stosunku. Jeśli tak panikujesz- idź do swojego ginekologa, może Ciebie uspokoi. Ja uważam, że nie jesteś. Nie wiem czemu miałabyś mieć powody do obaw. Jeśli Ty panikujesz to co ja mam powiedzieć o swoim przypadku ? :P

nie ma w ogole takiej opcji żebyś była w ciąży ;/ dwa normalne okresy, dwa negatywne testy, czego ty jeszcze chcesz na potwierdzenie? chyba seks nie dla ciebie skoro taką faze masz mimo oczywistego braku ciąży

Gość Perw z gorączką
A gdzie tu jest mowa o krótkich cyklach? 😴 Autorko jak masz za dużo kasy to idź zrób test z krwi, może to Cię uspokoi. I daruj sobie seks na kilka lat. 😴

Gość a ile wychowawczego
no to zrób jeszcze kilka testów i ze dwie bety a potem idź na usg bo to pewnie ciaża tyle że urojona. :O