Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanakasiazkolobrzega

Mąż chce dziecko a ja NIE

Polecane posty

Gość Dobrawka88
niektóre baby to skostniałe suki ...:/

Gość to ja autorka kasia
to fakt

Gość teosia
ooo:D:D21?? to koniec tematu jak dla mnie, dorosnij, poczekaj a 8-9 lat i dopiero planuj dziecko:D

Gość to ja autorka kasia
ale maż nie poczeka i co?

Gość nina 1980
dziweczyno, ale co my mamy rozumieć? ja też za dziećmi nie przepadałam i nie planowałam mam jedno nie planowane (proszę nie łączyć antybiotyków z tabletkami ;), ale jest i kocham je więcej dzieci absolutnie nie chcę, powiedziałam o tym mężowi, on to zaakceptował jest ok

Gość Dobrawka88
fakt jesteś głupia :) te Twoje żale działają mi na nerwy. Nie chcesz to nie i stanowiska nie zmienisz naewt po naszych namowach i przekonywaniu, że dziecko jest na prawdę skarbem obojga ludzi. NArka:(

Gość Antonella....
teosia moze nie zaluje bo kocham swoje dziecko, ale nie bylam na to wszystko gotowa, nie spodziewalam sie ze to tak bedzie wygladac i tesknie za swoim dawnym zyciem. Nie mialam tez jakiegos wybuchu matczynych uczuc, nie stalam i nierozplywalam sie nad dzieckiem moze to wynika z takiego a nie innego charakteru, nie wiem. Ale powtarzam ze kocham swojego syna ale tez wiem ze bycie matka to nie jest rozowa bajka i niekazda moze sie nadawac.

Gość nina 1980
i myślę, że najlepsze czas na rodzenie dzieci to 30-sta ;)

Gość nie każdy marzy o byciu
krową rozpłodową, babraniu się w pieluchach i staniu przy garach :o

Gość resursy29
a twoj maz tez w takim wieku?

21 lat ????? i nie masz pracy i jestes na utrzymaniu meza, i masz problem bo nie chcesz dziecka ??? OMG :-O :-O

Gość nie maz jest starszy
o kilka lat

staję na rzesach by miec prace i co? nie mam jej

Gość teosia
Antonella,rozumiem:) inaczej,zrozumialam ten wczesniejszy post:) duzo dobrego dla Ciebie:)

Gość nina 1980
dziewczyno, idz na studia, znajdz sobie jakąś pasję, pracę na rodzenie dzieci to masz jeszcze czas

stałej pracy nie mam, pracuje dorywczo

Gość Antonella....
no to Twoj wiek przesądza o wszystkim 21 lat to jeszcze masz czas, ja w tym wieku zylam zyciem studenckim i nie w glowie mi bylo macierzynstwo. Poczekaj 4-5 lat i zobaczysz wtedy. A mąz ile ma lat pod 30-stke? czy tez 21 bo chyba nie skoro juz chce dziecka? w tym wieku facet mysli o tym zeby nie miec dziecka a nie miec.

zacznij sie uczyc, studiowac, robic praktyki, zdobywac doswiadczenie itp, potem decyduj sie na dzieci ! co zrobisz jezelie wam sie zwiazek rozleci i zostaniesz sama ? bez pracy, bez doswiadczenia, i z dzieciakiem ?? Kobito Ty jeszcze masz spokojnie 10-15 lat na rodzenie dzieci !

maż ma 27

Gość serduszko :)
no ale czemu sie dziwicie mezowi? ma w domu nieroba, mloda zone,ktora nie pracuje,nie ma wykształcenia, nic nie robi..to w sumie czemu mialaby dzieci nie wychowywac? rozumiem goscia jak najbardziej:O

bardzo chce isc do pracy ale co mam wam teraz wykładac o bezrobociu w moim okręgu?

Gość Antonella....
teosia ok ;) ale niestety czesto kobiety na sile decyzduja sie na dziecko, pod wyplywem innych i ich tekstow typu: trzeba miec dziecko bo jak to tak zyc bez dzieci, dzieci to skarb, w malzenstwie musza byc dzieci, dla kogo masz zyc jak nie dla dzieci, rodzice swoje ze chca zostac dziadkami itp ale NIE MOZNA podejmowac takiej decyzji jak zostanie rodzicem pod wplywem innych bo potem takie matki maja pretensje ze nie tego sie spodziewaly, ze nie daja rady ze to nie tak rozowo wszystko wyglada. Ale najlepiej wyzwac od egoistow i kretynek prawda?

Gość nina 1980
a po co był Ci ślub w tak młodym wieku? też mąż chciał?

Gość cure
ale charczy jej w klatce piersiowej? Moja córka urodziła się z nie do końca wykształconą krtanią i charczy do tej pory :D Ja się nie przejmowałam, bo pediatra powiedział , że to nic groźnego i wiem, że mój partner miał to samo. Każdy pediatra mówił mojej spanikowanej rodzinie to samo, aż w końcu przyjęli to do wiadomości.

chciałam ślubu i nie żałuję!!!!

Gość teosia
cure,chyba topiki pomyliłas:D

Gość kot płakał nad psem
twój mąż może unieważnić to małżeństwo, jeśli braliście ślub kościelny to co zrobiłaś to nieopisane chamstwo i nieuczciwość trzeba było przed ślubem powiedzieć,że nie chcesz mieć dzieci a tak, to uważam, że powinien ciebie zostawić nie zastanawiając się ani chwili

Gość Dobrawka88
studiujesz?

Gość nina 1980
łoj, dziewczyno, chyba tak naprawdę sama nie wiesz czego Ty chcesz do życia i małżeństwa... głowę zawracasz...

wziełam slub z miłosći a nie z obowiązku, chamstwo to jest jak ktoś leci z brzuchem do ołtarza a nie z miłosci