Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zagłubiona_20_

Czy ma to sens...Powiedźcie!!

Polecane posty

Gość _zagubiona_20_
nie no nie ma innej. Jestem tego pewna

Gość _zagubiona_20_
a czemu twierdzisz że nic z tego nie będzie??szczerze wal

Gość kokoszanelllll
nie bąz głupia jast pełno facetów którzy bedą za tobą latać i stać pod drzwiami dzień i noc uwierz mi tez to przerabiałam skończ ta znajomośc raz na zawsze

Gość oh my own god
nie rozumiem jednego że nagle przestało mu zależeć.." Jak znam życie to założysz jeszcze parę wątków, że tego nie rozumiesz i czy nie pisać do niego. Powiedzieć - idiotka - to nic nie powiedzieć.

Gość kokoszanelllll
ty jestes jeszcze młoda i głupia dziw bierze że masz tak dziecinne myslenie zrozum że mu nie zależy ma cie gdzieś głęboko w dupie

Gość _zagubiona_20_
ja mam pecha do facetów:(( jestem załamana:(

Gość _zagubiona_20_
wiem jestem naiwna ale powiedz mi czemu on się upiera że przez te nasze kłótnie ostanie przestało mu zależeć?? bo tego nie rozumiem... to jest pretekst??

Gość kokoszanelllll
bo to tylko pretekst żeby cie w dupe kopnąc żeby mieć czyste sumienie zwalając wine na ciebie żebyś myślała że to ty wszystko zepsułaś i jesteś do niczego

Gość _zagubiona_20_
teraz żałuje że mu napisałam żeby przemyślał...jestem beznadziejna:( to on powinien mnie prosić a nie ja jego..źle zrobiłam..

Gość _zagubiona_20_
kokoszanelllll a uważasz że ja jestem niewinna??czy moja wina też w tym jest??

Gość płonąca...
Nie masz pecha tylko zachoewujesz sie jak dziecko... 12 - latke z takim problemem mogłabym zrozumieć, starsze dziewczyny juz wiedzą ze zycie nie jest takie kolorowe i zawsze jest tak jak sie chce... Pomysl sobie facet który Ci sie spodobał na pierwszy rzut oka po bliższym poznaniu okazuje sie być dla Ciebie średnio interesujący, stwierdzasz: "nie ma sie co angażować". Nie chcesz go ranic wiec mowisz mu ze musisz sobie wszystko przemyslec i liczysz ze jak sie do niego nie bedziesz odzywac to da sobie spokoj. A jednak on ciagle Ci pisze, dzwoni do Ciebie mówi ze mu zalezy, Ty zaczynasz go unikac, olewac... Przestajje Ci sie podobac i odpowiadac totalnie, czym bardziej sie narzuca tym bardziej Ciebie odpycha... Teraz przedstaw sobie to na odwrót... Taki jest twój "były chłopak"

Gość płonąca...
O matko, kobieto który raz mówimy Ci, że to jego zagranie, że mu nie zależy bo Cie nie chce... a nie przez kłótnie... Ja sie kłócę ze swoim facetem i jakoś sie nie rostajemy...

Gość _zagubiona_20_
macie racje zwalił winę na mnie bo nie chce mnie po prostu ja jestem ślepa chyba:(

Gość _zagubiona_20_
tym bardziej że mieliśmy porozmawiać w cztery oczy i miesiąc czasu dla mnie nie ma..

Gość Patricia Ka
Musialabys byc az tak ponizona przez wszystkich ktorzy ci to pisali zebys cos zrozumiala? Zalosne. Jak dla mnie to ty dalej myslisz swoje i bedziesz czekac bo moze mu jednak bedzie zalezec i zateskni :/

Gość autorko
to tylko tak chwilowo i chłopak kocha i napewno sie odezwie niedlugo i bedzie znow mu zalezalo poprostu nie kloc sie z nim. bo to twoja wina. zapamietaj ze on ma zawsze racje i rob to co on chce! zadzwon do niego i go przepros za swoje zachowanie

Gość _zagubiona_20_
ale brak czasu tłumaczył tym że jego tata jest w szpitalu ale na pewno mnie nie okłamał bo koleżanka też mi mówiła że go widziała w szpitalu

Gość Patricia Ka
Teraz sobie o tym przypomnialas? wczesniej nic nie wspominalas o tym. A slyszalas cos takiego ze jak ktos czegos chce to zawsze znajdzie czas?? bo wydaje mi sie ze nie . I taka jest prawda nie chcial wiec nie znalazl.

Gość _zagubiona_20_
masz racje przez miesiąc nie znalazł by dwóch godzin żeby porozmawiać otwarcie..gdyby mu zależało leciałby na skrzydłach

Gość autorko
napewno sobie o tobie przypomnie, tylko musisz cierpliwie czekac

Gość oh my own god
Tak tak, czekaj do usranej śmierci.

Gość Patricia Ka
Taak czekaj. Napewno zateskni i sie odezwie. I bedzie chcial byc dalej z toba bo mu bedzie zalezec. I bedzie znajdywal dla ciebie czas. Powodzenia.

Gość _zagubiona_20_
czyli jak napisze smsa w stylu że przemyślał wszystko i da nam szansę to mu nic nie odpisywać??

Gość _zagubiona_20_
ale mam doła, siedze i płacze:(((

Gość Patricia Ka
Rób co chcesz :)

Gość _zagubiona_20_
napisał mi wczoraj smsa "hej, co tam słychać" i nic mu nie odpisałam...i nawet go to nie zmartwiło;((