Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zagłubiona_20_

Czy ma to sens...Powiedźcie!!

Polecane posty

Gość aadria
@#$%^! daruj sobie, chcesz byc pojemnikiem na sperme jak jego panna mu nie da? ha!

Gość Patricia Ka
Skoro mu powiedzialas zeby przemyslal i sie odezwal jak mu bedzie zalezalo to po co masz odpisywac kiedy nie bedzie mowil na temat? Wogole to ile ty masz lat jesli mozna wiedziec? Bo z twojej gadki wynika jakbys miala gora 16 lat.

Po prostu mu nie odpisuj ale pisz tak jakby Ci nie zalezalo na nim. Zobaczysz jego reakcje

Po prostu mu nie odpisuj ale pisz tak jakby Ci nie zalezalo na nim." zdecyduj sie :) to ma pisac czy ma nie pisac ?

Gość _zagubiona_20_
nie wiem nic w sensie że nie wiem co mam robić.. czy odpisywać??czy w ogóle się nie odzywać??

pisać, przecież i tak i tak będzie to robić ;) na forum szuka "wsparcia" mając w głowie gotowy plan działania ;)

mialo byc slowo "albo" zamiast "ale". Sama powinnas wiedziec co najlepiej zrobic

Gość 25BrunetKulturystyka
_zagubiona_20_ sam mam dziewczynę od 4 miesięcy, i wiesz co? pokochałem ją jeszcze jak nie byliśmy razem, nie wytrzymał bym nie widzieć jej 1 dnia a co dopiero miesiąc, faceci to samcy, jak jemu zależy będzie każda chwilę spędzał z ukochaną, z miłości i z obawy że ktoś może ją sobie " zabrać" Facetowi nie zależy na Tobie, a ty próbujesz na siłę sobie wmówić co innego. Po paru twoich zdaniach wiedziałem już co jest grane.

Gość _zagubiona_20_
on stwierdził że nie chce przechodzić tego samego drugi raz i musi to przemyśleć...

Gość Patricia Ka
Widac ze nie dociera do ciebie to co ci tu pisza. Ty i tak dalej myslisz swoje. Jesli tak to nie zakladaj watkow bo to ci i tak nic nie da.

że nie chce przechodzić tego samego drugi raz i musi to przemyśleć" standardowy kawałek na odczepne :D

Gość Zdesperow
Mnie też by na takim głupolu nie zależało. Bosz... Jesteś głupia jak stołowa noga. Pewnie że mu nie zależy jak taki imbecyl się jeszcze z nim kłóci

Gość _zagubiona_20_
a myślicie że zmienił zdanie bo kłóciliśmy się??wcześniej mu zależało przecież

Gość Patricia Ka
O matko :( widocznie nie jestes mu przeznaczona.

Gość niedobrze_mi
To pewnie prowo, ale co tam :) Nie, nie zmienil zdania bo się kłóciliście. Kłóciliście się, bo on juz wcześniej zmienił zdanie. Naprawdę jesteś taka tępa?

Gość Zdesperow
Jasne że tak

Gość płonąca....
Nie, nie zależało mu wcześniej chociaż mówił co innego, z resztą skoro to był własciwie początek znajomości to po pewnym czasie stwierdził ze nie pasujecie do Ciebie i chce bezboleśnie odejść. A Ty sie radzisz nie wiem sama po co... W ciągu dwóch miesięcy (oj przepraszam) jednego miesiąca chyba nie da się tak zaangażować... To jest etap poznawania się, sprawdzenia czy do siebie pasujecie... On widocznie stwierdził ze nie. Miej troche godnościi po prostu nie kontaktuj sie z nim... po co Ci to? Zeby go pytać czy chce z Tobą byc? Jakby chciał to by był.... Spotykał sie z Tobą ... Proste? Proste!

Gość niedobrze_mi
i to baaaaardzo marne " Taaa. :) Teraz powinien nastąpić cd. coś w stylu" "naprawdę nie możecie mi nic doradzic? Mam pisać czy w ogóle się nie odzywać" ? he he he

Gość płonąca....
A nawet gdyby... to myślę,ze stwierdził ze nie chce z Tobą sie spotykać i przez to sam prowokował kłótnie, żeby nie było że tak sobie odszedł, tylko miał powód... i Ty tak własnie myślisz... Młoda jesteś zapewne... olej go jak on Ciebie:)

To pewnie prowo" i to baaaaardzo marne Nie Regres, takie są nastolatki z pokolenia słoneczka...

Gość niedobrze_mi
takie są nastolatki z pokolenia słoneczka..." Nie ma aż tak tępych ludzi ;/

nieobrze_mi to czytaj: "Mam pytanie ma to sens jeśli facet po 2 miesiącach bycia razem mówi mi że nie wie czy mu na mnie zależy?? dodam że on ma 22 lata i ostatnio trochę się kłóciliśmy ale o głupoty, nic poważnego... Kłótnie mogły spowodować że zmienił zdanie że mu nie zależy, wcześniej pisał że bardzo mu zależy.. Doradźcie mi, sama nie wiem co mam myśleć.. Nie widzieliśmy się miesiąc a on nie wie czy mu zależy..;((" Nadal uwazasz, ze nie ma tak tępych ludzi?

Nie Regres, takie są nastolatki z pokolenia słoneczka" te nastolatki o których piszesz to mają jakąś ikrę przynajmniej lubią sie rżnąć byle gdzie i z byle kim autorka jest do tego stopnia nudna że aż niestrawna :P

Gość Zdesperow
Niedobrze mi-> jak widzisz są:-D to te wychowane na hana montana i innych debilnych filmach i bajkach. Zauważyłem że młodzież staje się coraz głupsza i dziecinna