Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co dalej20

Mam 20 lat i 0 wyksztalcenia, przyjaciol. Nie wychodze z domu.

Polecane posty

Gość nie wiem co dalej20

Od prawie 10 lat zmagam sie z tradzikiem i z roku na rok jest gorzej. Skonczylo sie na tym, ze rok temu porzucilem szkole i nawet sredniego wyksztalcenia nie mam, z domu wychodze tylko na cmentarz albo do sklepu i to wieczorem, bo za dnia wstyd sie pokazac z takim pyskiem, gnebili mnie kiedys w klasie. Co powinienem zrobić?? proszę o rady.

Gość Kilcia
Powinieneś być pod kontrolą dermatologa. A co do szkoły to nie potrzebnie zakończyłeś edukację,zawsze możesz iść do szkoły i nie przejmuj się zdaniem innych ludzi. Ja sama mam trądzik różowaty(mam 28 lat), ale nie zamierzam chować się przed ludźmi z tego powodu. Spróbuj pójść do szkoły. :)

Gość nie wiem co dalej20
To niezupelnie tak, ludzie moga w ogole sie nie odzywac, a i tak odczuwam wstyd. Ich opinie zignoruje, gorzej jakby sie uwzieli znow.

Gość Kilcia
Ale dlaczego wstyd?W większości wszyscy mieliśmy trądzik lub mamy go nadal. To nie jest nic złego. Uroda nie jest najważniejsza. No to może pomyśl o jakieś szkole dla osób dorosłych...?Poszukaj na pewno coś się znajdzie:)

Gość tghtshtr
brałaś np. izotek?

Gość a ja jestem antrakcyjną
dziewczyną i wiesz kto mi się podoba? no właśnie chłopak który ma trądzik!!

Gość nie wiem co dalej20
Nie jedynie kremy. Zastanawiam się nad e-learning, ale nie wiem jak to rozumieć. Na stronie szkoły dla dorosłych jest taka zakładka, tylko że terminy do 15 i jest problem. może bym w międzyczasie spróbował popracować nad sobą ..... to chyba przez to nasilenie się, bo parę lat temu umiałem wyjść z domu za dnia :/ jak ktoś miał podobny problem lub chodzi do szkoły dla dorosłych niech napize

Gość ty tak powaznie?
mam kolege z takim tradzikiem jak stad do ksiezyca, strasznie go wszycy lubia skonczyl super studia i robi teraz miedzynarodowa kariere. kurcze, myslisz ze tylko pryszcze w zyciu sa najwazniejsze? czlowieku...

Powinieneś iść z tym jak najszybciej do Dermatologa i poprosić o badanie bakteriologiczne . Nie chce Cię straszyć ale to może byc nawet gronkowiec a to się leczy tylko antybiotykami

Gość Fortuna się kołem toczy trala
Ja chodzę do zaocznego liceum dla dorosłych,w przeszłości miałem podobny problem do ciebie,3 razy rzucałem szkołę.Idź do takiej szkoły,tylko musisz popracować nad sobą a będzie dobrze :)

Gość polecamCi
poczytaj wątek urynoterapia :)