Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....:/

Czy śluz z penisa może zapłodnić.?

Polecane posty

Hey :( Mam Strasznie ważne pytanie. Mam 17 lat i jakieś dwa miesiące temu uprawiałam petting z chłopakiem. na ręce miał ten płyn ale go wytarł o koc i zrobił mi i palcówke. od tamtego czas mam zaokrąglone podbrzusze i widzę ciągle jakbym miała "serce w brzuchu" i czuje je, i wydaje mi sie że mój brzuch jest coraz to większy.. Moja mama mówi że jest ciągle taki sam. i waże tyle samo (54kg) przez 3 miesiące Natomiast uspakaja mnie myśl że przez te 2 miesiące miałam 2 miesiączki a podobno prawie każda kobieta podczas ciązy nie ma miesiączki. Co to może być.???? Prosze o odpowiedz.!!

Ponawiam pytanie,

Jejkuu Prosze o jakieś odpowiedzi :(.!!

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
taki plyn nic nie zrobi bo plemniki sa uposledzone i niezdolne do zaplodnienia

Czyli nie ma prawdopodobieństwa że jestem w ciąży.?? :)

O Matko ;) Wy nawet nie wiecie w jakiej ja nie pewności żyłam.! Ciągle swój brzuch obserwowałam gdy byłam sama i nie miałam sie do kogo odezwać... A Gdy jestem z chłopakiem wszystko powraca do normy :) Chooociaż nepokoji mnie to "serce w brzuchu" ciągle widzę i czuje jak tam niby jest to serce... ciągle na lewej części brzucha. wieczorem jestem naaaaaaprawde mocno napuchnięta na podbrzuszu ... i takaaa okrągła ( to przez cały czas) :/

Gość coś ty wymyśliła
co za serce. Toż to twoje tętno czujesz. Ja jestem w 6mies. ciąży i choć czuję ruchy dziecka to nigdy nie czułam jego serca. Serce dziecka można usłyszeć z pomocą stetoskopu albo poprzez ktg. wkręcasz się i tyle. Zrób test albo beta hcg z krwi i skończ z tym. A na przyszłość daruj sobie takie głupie zabawy. :O

Niewiele jest dziewczyn, które mają dostęp do rzetelenej informacji w domu, a Ty o takie rzeczy pytasz na forum? :o

Dziewczyna chciała sie dowiedzieć. Bez Przesady :// Ludzie tylko krytykują :( Ja Mam Identyczną sytuacje . Co do Joty .!

Włąsnie.!!