Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viviann**

co sie kupuje na panienski i jakie zabawy?

Polecane posty

Gość viviann**

jak w temacie, co sie kupuje przyszlej pannie mlodej, wy skladalyscie sie z innymi dziewczynami, czy kazda kupowala sama, nie wiem kompletnie co, nie bylam nigdy na panienskim, na dodatek nie wiem jakie sie zabawy organizuje no i nie znam innych kolezanek panny mlodej, wiec tez trudno bedzie sie zgadac i liczyc na zgranie :o bez sensu nie dosc ze trzeba kase dac na prezent to jeszcze wydatki na pierdoly :|

Gość viviann**
pomozcie mi bo ide w przyszlym miesiacu, a nie mam do tego glowy teraz, nawet nie chce mi sie nad tym myslec licze na gotowce :P

Gość olatola1
1. zapytaj koleżankę jak ona najchętniej widziałaby swój wieczór ( w jakim terminie jej pasuje, w jakim miejscu - knajpa, jej mieszkanie, wynajęty domek nad jeziorem, spa), chyba że dziewczyna chce mieć totalną niespodziankę. 2. poproś ją o listę dziewczyn, które chciałaby na swoim wieczorze, łącznie z telefonami do nich - do ciebie powinno należeć zaproszenie ich 3. Po ustaleniu miejsca i czasu, ustalacie jakąś składkę, panna młoda nie powinna na wieczorze za nic płacić 4. na wieczorach na których byłam, prezent zwykle był wspólny, pomysły na prezent: bielizna, kosmetyki, coś dla urody (wizyta w spa, makijaż, masaż...), myślę że z dziewczynami coś fajnego uda się wam wymiślić 5. Impreza - jeżeli robicie w domu to chyba najlepiej żeby każda z was przygotowała coś do jedzenia i przyniosła jakiś alkohol 6. Zabawy - tutaj masz propozycje http://www.slubomania.pl/index.php/wieczor-kawalerski-i-panieski/54-zabawy-na-wieczor-panieski można też kupić gotowe gadżety do zabawy (np. specjalne karty z zadaniami). Najlepiej znasz pannę młodą i wiesz jakie zabawy zaakceptuje, na wieczorze panieńskim ma być wesoło ale też sympatycznie, więc nie rób zabaw, które mogą być dla panny młodej bardzo krępujące powodzenia i udanej zabawy!

Gość viviann**
no wlasnie w tym problem, ze panna mloda sama sobie wszystko zorganizowala, znalazla miejsce, zapowiedziala, ze organizuje jedzenie i picie, my mamy... wlasciwie to chyba tylko przyniesc jakies prezenty i wymyslec zabawy, tyle ze ja nie znam tych jej kolezanek innych, na dodatek wiem, ze to nie sa jakies mega rozrywkowe osoby i jeszcze to, ze nie mieszkamy wszystkie w 1 miescie, cholera trudno bedzie to zorganizowac juz to widze :O a nie chce zeby bylo dretwo, bo jak juz chce miec ten panienski to niech sie chociaz dobrze bedzie bawic :( zaden striptizer nie wchodzi w gre, myslalam nad jakims zabiegiem kosmetycznym, ale nie wiem czy inne beda chcialy sie zlozyc na to

Gość viviann**
dzieki za ta stronke bardzo fajne zabawy :D

Gość olatola1
no to tak trochę nietypowo. No ale koleżankę możesz zapytać kogo zaprosiła. Z doświadczenia wiem, że facebook sprawdza się w takiej organizacji.

Gość viviann**
ja wiem kogo zaprosila tyle ze my sie nie znamy osobiscie, jedynie z widzenia i slyszenia :D

Gość viviann**
a jeszcze jedno, czy w sex shopie kupuje sie te gadzety na panienski ? bo patrzylam na allegro ale wkurzaja mnie ceny tych przesylek produkt kosztuje powiedzmy 10 zl a za drugie tyle przesylka :O gdzie jeszcze mozna kupic cos takiego