Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hayde24

nie rozumiem tego faceta....

Polecane posty

Gość hayde24

Witam.Spotykam sie od pewnego czasu z fajnym facetem ,dobrze sie nam rozmawia,spedza razem czas ...ostatnio doszło między nami do czegos wiecej,odprowadzając mnie do taksowki calowalismy się na pozegnamie ...było bardzo miło . Po czym dostałam od niego wieczorem smsa : ,ze jest on teraz rozbity emocjonalnie ,ma do mnie jakąś słabość ale lubi to uczucie ....nie wiem co to moze oznaczać w mysleniu faceta ,nie odpisałam ,dzis on do mnie wydzwaniał pare razy i pisał jak tam dzien leci ....co mam myslec?

Gość hayde24
pomoze ....ktos

Gość DOWN Z SOPOTU
napisz mu, żeby odezwał się, jak już się emocjonalnie zbije do kupy. inaczej on będzie uprawiał gierki na zasadzie kija i marchewki, a ty będziesz cierpiała.

Gość hm............................
Hm......... Czy tylko ja odebrałabym to jako KOMPLEMENT? Jest rozbity bo doprowadzasz go do takiego stanu. Robisz na nim silne wrażenie. Ma do ciebie słabość. Moje pierwsze skojarzenie: facetowi zależy. Ale może mam "męski" mózg:)

Hm a dlaczego tak sadzisz? powiedzial : jakas slabosc...slabosc masz do kogos albo nie...facet robi wrazenie ze jest rozbity emocjonalnie dzieki innej kobiecie...:D...tak mnie sie wydaje...ale nie wiemy tego na 100%