Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedojrzałychłopak22

włoski na brzuchu...

Polecane posty

od jakiegos czasu zauwazylem ze moja partnerka(pierwsza z ktora uprawiam seks) ma wloski na podbrzuchu takie ciemne -jest brunetka czasem widac ze depilowala ale tak az głupio ze taki goly plac a reszta mimo ze to juz naprawde maly meszek prawie nic na reszcie brzucha to sie odroznia! i troche na klatce tzn nie brzuch nie piersi tylko srodek tez..a jak np juz za dwa dni to normalne male wloski, nie wiem co jej powiedziec..bede sie czepial paru wloskow ale to dla mnie dziwne? miejsc intymnych nie depiluje uwaza to za niepotrzebne i ja sie z tym zgadzam wiec jest ok.

Gość Kamillakochanie:)
zgadzam się z tobą, jesteś niedojrzały

jak jest brunetka to co sie dziwisz,ze ma mocniejsze owlosienie niz np blondynka,od wiekow wiadomo,ze brunetki maja z tym problem i onaq doskonale o tym wiem,pewnie sie krepuje ,wiec badz dojrzalym facetem i nie zadawaj jej glupich pytan:D:D:D

martwi mnie też to, że jak ją całuję i pieszczę to ona robi się tam na dole strasznie mokra i wilgotna, w dodatku ta wydzielina dziwny zapach ma, nie wiem czy jej o tym powiedzieć i jak, pomóżcie bo nie mam za wiele doswiadczeń

up up jest ktoś pomocny? do tej pory skradałem się wieczorem do zagrody sąsiada i zabawiałem się z jego kozą, to moja 1 prawdziwa kobieta

to osatnie to nie ja pisalem, podszywie! bez przesady!! to nie jest smieszne

jest tak owłosiona ze czasem mam wrazenie ze uprawiam sex z odyńcem