Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipanowy Raj

Czy to....

Polecane posty

Gość Tulipanowy Raj

wlasnie wrocilam z zajec na silowni... prowadzi je pewien trener...wlasciwie oczywiscie jest swietnie zbudowany, ale to normalny facet. Nie bylo mnie na tych zajeciach caly tydzien, jak sie dzis pojawilam od razu podszedl i pytal czy wszystko ok, czy nic nie boli. tak szczerze to on prowadzi duzo zajec, przychodzi wiele osob, widac zauwazyl moja nieobecjosc jakos... Zauwazylam tez ze albo podchodzi i mowi zebym sobie zwiekszyla obciazenie, albo na body combat podchodzi i zwieksza mi wycisk dzis zauwazylam ze jego kumpel ktory tez przychodzi na te zajecia mnie obserwowal...serio i glupio sie usmiechal. to jest normalne? czy cos sie kreci.

Gość frania^^
juz ci mówiłam ze chce cię przelecieć

Gość Tulipanowy Raj
extra! Boze zeby czlowiek sobie nie mogl spokojnie chodzic na silownie.........

Gość NiktNIEwiedział
...to może być coś poważnego,możliwe,że się na Ciebie zasadzili nie daj się, obserwuj ich uważnie,bo mogą chcieć Cię zapakować w dwie dziury:)

Gość Tulipanowy Raj
To nie jest smieszne bo lubie te zajecia i sa mi potrzebne!!!!! mowie Wam tez to tak odczulam... ale numer, chyba musze udawac ze nic nie wiem, albo sobie zagram w kotka i myszke!

Gość NiktNIEwiedział
Chciałem pocieszyć a tu jeszcze pretensje!RadŹ sobie zatem sama!Pewnie słyszałas o czymś takim jak gwałt,a jak dwóch zabierze się do rzeczy to już nie będzie żartów,(szmato) - mówiąc w języku tych elementów

Gość Tulipanowy Raj
Bez przesady, o czym Ty wogole mowisz? Napij sie mleka!;)

Gość Tulipanowy Raj
I co ja mam teraz zrobic, tak na serio? To jest niekomfortowe. A nie ma tych zajec z kims innym