Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaaaa

Co myślicie o tych kozakach

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaaaaa

Gość frania^^
link 3 najładniejsze, pozostałe mają za wysoki obcas jak na oficerki, te ostatnie to wieś totalna

Gość taka draka nijaka
2 i 4 sa ok.

Gość niezdecydowanaaaaaa
ale co jest złego w nr 1? traktorowa podeszwa? taka się nie ślizga i przynajmniej sobie nóg nie połamię...

Gość kaptur na głowie...
kuźwa butów sama nie umiesz kupić?

nie chcę się wtrącać i zaglądać Ci w portfel, ale ogólnie bardzo drogie te buty jak na taki wygląd.Ale jak mam doradzić to zgadzam się z poprzedniczkami-nr 3.A te ostatnie to raz,że niemodne,dwa,że wiocha trochę,noi trzy:ten fason zupełnie nie jest wygodny!ja podobnie jak TY lubię wygodę i te absolutnie nie mają nic wspólnego z komfortem!

Gość iyuihy
2,3 i 4 moga byc. 1 i 5 okropne, zwlaszcza 5.

Gość niezdecydowanaaaaaa
up

Gość no i dobrze, taka dziewczynka
1. okropne, jak meskie, brzydkie, niekobiece, predzej zalozylabym chyba meskie slipy niz takie buty 2. kalosze, jak dla jhakiegos rybaka, niekobiece 3.nieco lepsze, bo smukle, ale tez malo kobiece 4. moja babcia ma podobne :/ jak dla mochera moim zdaniem, to paskudztwo na kostce 5.najlepsze z nich wszystkich, ladne wykonczenie u gory PS zima jest najwygodniej na obcasie ok 4cm, a nie na płaskim czy szpilce

Gość wiekszosć z nich wygląda
jak z bazaru od Wietnamczyka za 20zł... a tu takie ceny, ze szok!

Gość te otatnie najładniejsze,
reszta paskudne

rok temu kupiłam w Deichmanie kozaki -długie,z eskóry(!) za 270 zł.Dodam, że ja ogólnie bardzo niszczę buty,a w tych myślę że pochodzę jeszcze w tym roku i może za rok. I są dużo ładniejsze.Wiesz-mnie nie stać na buty za 400 zł, a nawet jakby było to na warte tej ceny!

Gość no i dobrze, taka dziewczynka
najwygodniejsze bedą takie obcasy (UWAGA UWAGA linki pokazuje dla samych obcasów, góra, czyli cholewki MOGA BYC BRZYDKIE - NIE TO JEST CELEM MOJEGO POSTU - NIE KOMENTUJCIE) http://moda.allegro.pl/4568-czarne-kozaki-a-la-kowbojki-skora-next-42-i1814147976.html http://moda.allegro.pl/italy-sexy-black-super-modne-kowbojki-38-i1805866480.html http://moda.allegro.pl/italy-sexy-khaki-super-trendy-kozaki-38-i1809674349.html http://moda.allegro.pl/italy-sexy-beige-szalowe-kozaki-klamerki-38-i1809671944.html http://moda.allegro.pl/wysprzedaz-kozaki-damskie-493-rozmiar-37-i1805960964.html TAKIE OBCASY SA NAJWYGODNIEJSZE na plaskich: 1. bardziej sie slizgamy na niepewnym podlozu 2. brzydko sie poruszamy 3. jest niezdrowo dla kregoslupa chodzic w calkiem plaskim obuwiu, ortopedzi zalecaja niski kilkucentymetrowy obcas (niski!)

Gość hm............................
Najbardziej kobiece to nr 5. Tamte 4 obojętnie jak TRENDY I MODNE, są po prostu męskie i totalne niekobiece. W tych ostatnich jedynie mi przeszkadza wiązanie na kokardkę, u samej góry.

Gość nananaaa
ja nie cierpie akurat takich butów, strasznie mi się nie podobają ale jeśli kto by mnie miał zmusić to wybrałabym 3.

1 jak gumowce 2 jak na konia 3 jak dla babci 4 po po prostu są wieśniackie 1 i 2 ładne

Gość etymologiaaa
Najlepsze sa buty nr 3 :-) Najgorsze ostatnie. Te trzecie sa w porzadku i mysle, ze mozna je zalozyc do wiekszosci rzeczy i w wiele miejsc na codzien, ale do teatru oczywiscie nie :-) Nie da sie obskoczyc wszedzie w tych samych butach, kobieta z klasa ma kilka par.

Gość niezdecydowanaaaaaa
kobieta z klasą?? tak sie składa,że jestem studentką i mnie nie stać na kilka par ... chciałam kupić sobie jedne porządne za 300-400 zł.... a dlaczego niby w kozakach nr 3 nie można iść do teatru? przecież nie są sportowe..

Gość etymologiaaa
Ale to nie jest tak, ze kupujesz w danym sezonie 5 par butow, tylko stopniowo, niektore klasyczne rzeczy sie po prostu ma w szafie. Naprawde nie masz eleganckich butow na obcasie, ktore zakladasz na jakies wieksze wyjscia?

Gość niezdecydowanaaaaaa
pewnie ,że mam czółenka na obcasie ,ale trudno żeby szła w nich do teatru przy -10 stopniowym mrozie , nie mówiąc o tym ,że połamałabym w nich nogi na lodzie... a kozaków niestety nie da się kolekcjnować ,bo w Polsce zima trwa pół roku ,więc po sezonie - dwóch buty są schodzone (takie 200-300 zł),bo niestety teraz taki szmelc robią....

Gość niezdecydowanaaaaaa
ale one mają cholernie cienkie podeszwy!!! wiesz jak w takich będzie zimno ,nie wspominając o tym ,że szybko się zedrą...

Gość niezdecydowanaaaaaa
up