Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJanka Cichocka

dzisiejsza mlodziez jest taka tepa i prostacka czy tylko mi sie wydaje?

Polecane posty

Gość ty smarku idź spać
bo pojebani politycy wprowadzili bez stresowe wychowanie chcieli unie to mają bandytów, dzieciaka nie postawisz do kąta nie dasz klapsa i sie nie wydrzesz jak nabroi bo od tego ma być kurator in poprawczaki więc mamy młodocianych bandytów , bo nie letni to lżej traktowani nawet jak taki gówniarz zasztyletuje staruszka , czy grupka gówniarzy skopie babinke na smierć albo kolegę , będą się tłumaczyc burza chormonów starzy nic nie wiedzą bo zamiast zająć się dziećmi zapierdalają na 2 etaty matka + ojciec i babka oddaje pół renty aby gnojki miały na dresy z pumu czy tam najka srajka.Skomplikowany problem księża pedofile i pedały to się dzieci ich boją a nauczyciele mają związane ręce przepisami i kodeksem ucznia.Kiedyś lali linijkami po łapach wzywali rodziców i nie było młodocianych bandytów

Gość pewnie ze byli
byli mlodociani bandyci, chodzili ze mną do klasy, do brata klasy i moj ojciec byl tez z tych co siali potrach w calym miesice, nalezal do gangu :D ja w 7 klasie bylam tez kiedys z tych gagatkow co w calej szkole kotowalam i budzilam strach, :) u mnie w grupie panowala sila piesci, nie bylo miesjca na zlamasow i cieniasow, gnoilismy i kotowalismy ale moj opjciec to dopiero jako mlodziak byl Harcorem, jest legenda w miescie :D bys sie zdziwil co wyrabiali

Gość pewnie ze byli
ojciec opowiadal ze na lekcji kiedys jakis nauczyciel rzucil kluczami jego kolege to po wyjsciu ze szkoly tam mu napierdolili, zarzucili worek na leb skopali bezlitosnie, i motor zdemolowali jego :p Jakis paedofil , stary dziad jak bylammala chcial mnie do piwnicy zawlec, ale ucieklam , powiedzialam to bratu i brat z qmplami facetowi ryj pociachali, :)To było w latach siedemdziedsiatych i osiemdziesiatych

Gość pomyśl dzieciaku mały
jak rodzice zapierdalają aby ciebie utrzymać , jak się któreś z rodziców porządnie rozchoruje to państwo co najwyżej wspomoże głodową rentą .CZCIJ OJCA SWEGO I MATKE.... nie na darmo jest to przykazanie , chociażby dlatego ,że jak rodziców masz razem i się raz do roku nie próbuja rozwodzić, że matka cię urodziła wychowała :( mogła oddać do adopcji albo jeszcze gorzej.Dziękuj im że masz dach nad głową i rodzice się starają jak mogą nawet jeśli masz pokój z siostrą czy bratem nawet , to sobie uświadom jakie drogie są rachunki za prąd gaz i czynsz za mieszkanie w większych miastach same opłaty wynoszą 800-1000zł miesięcznie a najniższa średnia krajowa brutto 1100 zastanów się gdyby jedno z rodziców pracowało byłaby was 5 osobowa rodzina 2giemu rodzicowi zabrali rente np, mops pomaga tym co mają wtyki a wy akurat nie co wtedy.Ty gówniarzu gadasz ,że ci rodzice luksusowych warunków nie zapewniają ;) myśmy się cieszyli nawet z tego ,że mama wracała z pracy i udało jej się dostać słodycze i przyniosła nam po pracy, na wyjazdy wakacyjne razem do jugosławii czy bułgarii .Dzieci nie miały głupich kolorowych magazynów i mtv a sąsiedzi odwiedzali się na imieninach urodzinach nawet bez okazji sąsiedzka kawa czy herbatka :P to co dla nas było luksusem wy macie na codzień :( po części taki żal rozumiem , pensja była wyzsza i ludzie nie wiedzieli co to stresy w pracy a mobbing zaczął się niestety na wielką skalę po 2000 roku.

Gość pewnie ze byli
DO.."pomyśl dzieciaku mały " a konkretnie do kogo ten wpis? bo ja sie teraz zaczelam tu udzielac wiec zapewne nie do mnie:D ja pisze ze kiedys bylo pelno przemocy i zylam w bandzie gdzie dominowala sila piesci i rozrób, wandalizmu, takie moje lata mlodziencze byly Przy mnie nawet jedną dziewczyne nacpali i zgwalcili, pozostawili w krzakach do otzrźwienia, taka codziennosc byla

Gość heh zomo dawało rade
aj ta gówniażeria galerianek nie było :P matka z ojcem by chyba taką kurwe do nie przytomności sprali , ojciec młodocianego pijaczka mógł zlać pasem albo dać po ryju :P z domów wyrzucali , zobaczycie durni politycy wazeliniarze włazidupcy jeszcze trcohe a starzy będa bali się własnych dzieci , co jeśli postawią wymagania oddzielnego pokoju , nie ruszania komputera bo zobie nie zyczy kontroli rodzicielskiej ,żadnej dyscypliny zwrócenia uwagi bo naruszasz gówniażerską godność osobistą , jak krzykniesz na bachora to go stresujesz, nie kupisz markowych ciuchów bo cie nie stać a mops nie da to cie do sądu zaskarży , tego chcecie ? ocknijcie sie wreszcie aby potem nie było ,czemu tego nikt nie przewidział , mieliście już przykład z angli mieli to o co kaman ? emeryci i inwalidzi na wózkach nie napadali na sklepy domy fabryki a tym bardziej matki z niemowlakami

Gość do pewnie że byli
czym ty się chwalisz ,że pochodzisz z patologicznej rodziny? co robi kurator w takim razie? czytać ze zrozumieniem to ty dziecko nie potrafisz szkoda mi ciebie:( ale czego się mozna po takich spodziewać ? dom dziecka byłby dla ciebie mniejszym złem

Gość pewnie ze byli
HAAHAA prostytucja to najstarszy zawód swiata wiec zastanow sie co piszesz :D :D byly dziwki nieletnie od wieki wiekow :D a rodzice kiedys lali tez swoje dzieci do nieprzytomnosci baardzo duzo i do tej pory rodzice katują swoje dzieic do nieprzytomnosci, nie slyszysz o tym???

Gość do pewnie że byli
wiesz co pusta gówniaro nie imponujesz nikomu , niestety szkoda że przez takich gagatków pękają w szwach więzienia a państwo je musi utrzymywać i to nie z twoich pieniędzy kotku a uczciwych podatników , zero godności własnej :( to nawet nie ma czego współczuć dziewczyno

Gość pewnie ze byli
kurator?? gdzie w latach 70 bylo takie cos jak kurator ?? jestes niepowanzy i smieszny o czym ty piszesz, kto dostyawal kiedys kuratora do nieletnich???kto zamkmykal rodzicow do paki za bicie dzieci pasem,kablem,? jak zylo to znaczy ze wszystko ok, a ze mialo polamane kosci,to juz nikt nie patrzyl sie na to, ja juz dorosla kobieta , ktora opisuje ja,ie sytuacje byly w latach 60-70-80 nie tylko teraz jest tak źle, wczesniej takze bylo tragicznie i bardzio niebespiuecznie

Gość do pewnie że byli
może jakby tobie strzelił ktoś po łbie kilka razy i przylałby ci w dupsko znalazłabys swój rozum a tak .........wybacz ale nie jestem w stanie zniżyć się do twojego poziomu dziecko.

Gość pewnie ze byli
a ty z jakiego rocznnika jestes aby nazywac mnie gowniara? jestem starsza od ciebie i to ze 2 razy :D przezylam swoje , i wiem jak kiedys bylo, ty sie uchowales w wianku niewiedzy pod spodnicą mamusi wiec nie znasz realiow jakie czasy kiedys panowaly

Gość pewnie ze byli
...może jakby tobie strzelił ktoś po łbie kilka razy i przylałby ci w dupsko znalazłabys swój rozum a tak ............ lali mnie kilkanascie razy dziennie ,non stop dzien w dzien , cale cialo mialam w krwiakach, siniakach, od urodzenia az dopoki z domu sie nie wynioslam wiec co na to powiesz?? twoim tokiem myslenia ze jesli mnie strzlali po łbnie wten czas znalazlam swoj rozum???woow , niezla ideologia :p

Gość wiesz co pewnie że byli
nie jest to moją wina wybacz i nie rozumiem twojego żalu ,u mnie dyscyplina wygladała inaczej, dzieci wychowywało się po przez prace i obowiązki , młoda nie jestem wychowałam się na wsi :( ja i moje rodzeństwo byliśmy grzeczni na tyle, że tylko raz w zyciu babcia nie wytrzymała i dała po klapsie każdemu a dziadek wrzasna na bacie ,ze przesadza ;) nie pyskowaliśmy słuchalismy się dziadków i rodziców, pomagaliśmy i wagary były nam obce i jedno przede wszystkim , nauczeni zostaliśmy szacunku do innych ludzi nawety się nie plotkowało zbytnio o innych ;) nie zrozumiesz tego to inny swiat , znasz powiedzenie ,że młode ptaki sraja po swoim gnieździe ale mądre tak nie robią??

Gość do pewnie że byli
rodzice zamiast mnie lać gonili do szkoły i książek ;) licytować się nie będziemy :) żaden poważny dorosły źle nie pisze o swojej rodzinie , to ze ktos pisze bez osobowo nie przesądza o tym,ze znasz jego płeć , nie wazne jakie to twoje gniazdo było ale wystawiasz świadectwo o sobie :( nic innego ci nie zostaje jak przebaczyć rodzicom :( jezus jakoś potrafił a cierpiał o wiele gorzej niż ty :( jak masz problem idź do poradni i nie wyżywaj się na tych co nie sa tobie nic winni , tylko się kobieto pogrążasz a to nic dobrego

"lali mnie kilkanascie razy dziennie ,non stop dzien w dzien" i od tego jesteś taka pojebana? co to w ogóle są za przykłady? patologia i zwyrodnialcy istnieli zawsze i wszędzie ale doprawdy nie widzę powodu żeby się tym chwalić.

Gość pewnie ze byli
a gdze tu wyczytalas moj zal? pisze prawde jak wygladalo zycie w moich dzieciecych ,mlodocianych latach,szkole konczylam w latach 80 i tak to wygladało, napisalam wam ze nie tylko teraz jest tak strasznie, wczesniej takze tragiczne i karygodne rzeczy sie dzialy Bylam taka w jakich kregach bylam otaczana,zylam w tym srodowisku pelnym przemocy, zlodziejstw,wandalizmow, nawet gwaltow na wlasne oczy widzialam, to bylo w latach tych pozornie dla wasz szcesliwych i calkowicie" bezpiecznych" i ,bezproblemowych matginesow, dobre sobie:)opium, buudapren, gorzala od zawsze byla, prostytukacja takze od kiedy pamietam, wpierdool do nieprzytomnosci komus spuscic na porządklu dziennym, takie uroki moich lat dorastania , i to nie bylo kilka lat temu ale cheeet wczesniej

Gość do pewnie że byli
wiesz co znam osoby takie z syndromem DDA ojciec alkoholik znęcał się nad rodziną zona i trójka dzieci(tez przechodzili piekło) a babka udawała ,że nic nie widzi :( i nie wypowiadają się o nim źle ani nie winią matki ,że było tak jak było ,są wdzięczni za to ,że się starała jak mogła i wychowała ich na ludzi, po co ta agresja z twojej strony?

"pisze prawde jak wygladalo zycie w moich dzieciecych ,mlodocianych latach" ale życie patologii i marginesu a nie przeciętnej rodziny przecież.

Gość pewnie ze byli
NIE CHWALE SIE, tylko powyzszy uzytkownik napisal mi ze jakby mnie bili w leb to bym rozumu nabrala wiec napisalam ze robili to wiec idąc jej jej tokiem myslenia nabralam rozumu, mysląc ze przemoca dziecko rozumu nabierze :o

"wypowiadają się o nim źle ani nie winią matki" no ba, powinni go jeszcze chwalić może, co? następna pierdolnięta.

Gość pewnie ze byli
agresja z mojej strony? przeeciez to ty napisalas ze trzeba lac dzieci po lbie aby rozumu nabrali!! wiec z twojej strony widze duzoi agresji, ja mimo wszystko sprzweciwiam sie jakiejkolwiek przemocy do dzieci a zwlaszcza bicia po glowie jak ty preferujesz i nawolujesz Myslenie takie ze trzeba lac po lbie a rozumu nabierze sprzyja wlasnie demoralizacją spolecznym

"że młody gownojad jak nabroi to powinien wpie**ol batem dostac pare razy" no proszę jakie "rewelacyjne metody wychowawcze". i dziwić się że tak wychowywane dzieci wyrastają na taką a nie inną młodzież jeżeli ich "wychowawcy" wyznają kult siły i metodę "wpierdol batem parę razy". jakoś nie biorą pod uwagę że tacy "napierdalani batem" w końcu stają się silniejsi od tych którzy ich napierdalają. i co wtedy?

Gość brawo ofermowy podszywie
!offerma "lali mnie kilkanascie razy dziennie ,non stop dzien w dzien" i od tego jesteś taka poj**ana? co to w ogóle są za przykłady? patologia i zwyrodnialcy istnieli zawsze i wszędzie ale doprawdy nie widzę powodu żeby się tym chwalić. mam takie samo zdanie jak Ty , czym się tu chwalić :D ja jestem ze średniego miasta ale właśnie w tych słynnych latach 80 czułam się bezpieczniej niż teraz ;) na moim osiedlu dostaje się wpierdol w biały dzień kiedyś ew okolice stacji pkp, ale wytarczyło krzyknąć aby jakiś pojeb się spłoszył i wrzasnął (przedtem ludzie nie wariowali bo była chociażby kara smierci i więzienia nie były jak hotele 4 gwiazdkowe)nie wiem o czym ta baba pierdoli ale przestępczość od lat 90 bardzo się nasiliła statystyk się nie fałszowało skarbie, nie ma się czym chwalić mi to nie imponuje

"ja jestem ze średniego miasta ale właśnie w tych słynnych latach 80 czułam się bezpieczniej niż teraz" to ile ty masz lat? ja jestem jednym ze starszych na kafeterii a w latach osiemdziesiątych byłem dzieckiem więc jasne że się czułem bezpiecznie, jak to dziecko. jeżeli faktycznie uważasz że "teraz jest gorzej" to tylko twoja i twojego pokolenia wina. no bo chyba dzieci się nie rodzą "głupsze i gorsze" tylko są gorzej wychowywane. czyż nie?

heh dzieci jak juz to rozumu nabrały nie nabrali , matko boska toz w blokach socjalnych nawet neta za darmo mają a człowiek jak debil zapierdala na kredyt jak osioł na te 400tys za 60m kw m3 z kuchnią, a patologia mieszkania za darmo dostaje :P patologia rodzi patologie z tej racji ,że ta patologia ma lepiej niż obywatel płacący podatki i chodzący do pracy(państwo niańka ale przynajmniej jak spierdole stąd to mnie zatrudnią bo mam wykształcenie a niektórym to się nawet nie chce ojczystego języka na poziomie min nauczyć) dobranoc muszę wcześnie wstać , obowiązki wzywają patologia nie grzeszę niestety

Gość a co to za wpis??
może jakby tobie strzelił ktoś po łbie kilka razy i przylałby ci w dupsko znalazłabys swój rozum a tak To pisze katolik ktory nawoluje o cierpieniu Chrystusa, wybaczeniu rodziucow, i udaniu sie do poradni aby nie wyzywala sie na innych? przeciez sami napisaliscie ze powinnad dostawac aby rozumu nabrala,

a to to co? byli mlodociani bandyci, chodzili ze mną do klasy, do brata klasy i moj ojciec byl tez z tych co siali potrach w calym miesice, nalezal do gangu ja w 7 klasie bylam tez kiedys z tych gagatkow co w calej szkole kotowalam i budzilam strach, u mnie w grupie panowala sila piesci, nie bylo miesjca na zlamasow i cieniasow, gnoilismy i kotowalismy ale moj opjciec to dopiero jako mlodziak byl Harcorem, jest legenda w miescie bys sie zdziwil co wyrabiali heh chciałaś "zaimponić" w twoim slangu oczywiście

a to to co? ojciec opowiadal ze na lekcji kiedys jakis nauczyciel rzucil kluczami jego kolege to po wyjsciu ze szkoly tam mu napie**olili, zarzucili worek na leb skopali bezlitosnie, i motor zdemolowali jego Jakis paedofil , stary dziad jak bylammala chcial mnie do piwnicy zawlec, ale ucieklam , powiedzialam to bratu i brat z qmplami facetowi ryj pociachali, To było w latach siedemdziedsiatych i osiemdziesiatych

Gość superbitch
offuś nigdy rozumem nie grzeszył 😴