Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pięć

jestem seksoholikiem a libido mojej żony wynosi 0

Polecane posty

Jak w temacie, zdradzać nie umiem (chyba) wię pozostaje chemiczna kastracja bo co innego pozostaje.

Gość nojaktoto
kurwy albo rozwod

Gość lukrecja 1980
znajdz kochanke

eh autorze, mam tak samo, tylko w druga strone.... seksoholikiem chyba nie jestes, bo bys bzykal kogo popadnie ;) ja sie dowiedzialam na wlasnej skorze, ze zdradzac nie potrafie. bylam juz w lozku z facetem i zadno z nas nie uzyskalo satysfakcji, bo sie po prostu nie potrafilam w to wszystko wczuc ... tzn. on sie niby ze mna tak z raz na tydzien bzyknie, ale to raczej by mi zrobic przyjemnosc, niz dlatego, ze mnie pragnie dla siebie :(

Ostre połączenie to było, gdy moja ręka połączyła się z gazetą, gdy rozpaćkałam muchę na czole Muchy.

Podnieśc libido? niby jak, wszystkiego prubowałem, szkoda gadać, separacji lub rozwodu nie przewiduje bo mamy dzieci, a to juz wole siedzieć z nią do końca życia niż dzieci zostawić. Co do zdrady może jak bym trafił taka co zaspkoi mnie w 100% to kto wie może w końcu byłbym zadowolony.

ani ja nie jestem seksoholikiem, ani moja Luba nie jest "zerowa" czy nawet oziębła, a jednak dysproporcja libido to spory problem ;)

Gość rtzu90
to sie lecz sexoholizm to choroba-nie szukaj winy w zonie

Gość ask xy
Posluchaj stary zboku juz na ostatnim forum zostales ostrzezony jezeli nie przestaniesz z tymi tematami ktos cie zglosi na policje,to co ty piszesz i pisales o twojej zonie zbiera na wymioty.Prawdopodobnie podniecasz sie przy tym stara zboczona swinio.Jezeli nie skonczysz pisac ja cie zglosze kto wie czy gogos juz nie zgwalciles i jestes poszukiwany, dobrze to sprawdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mrhe
ale o kim ty piszesz?