Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda... I głupia

Skutki uboczne diety...

Polecane posty

Gość Młoda... I głupia

Jak sobie radzić z obwisłą pomarszczoną skórą po odchudzaniu? Jak można się tego pozbyć bez operacji? Mój brzuch i obwisłe ramiona wyglądają tak strasznie, że chyba z powrotem przytyje, a to tylko osiem kilo... Chciałam zrzucić jeszcze 30, ale się grubo zastanawiam...

Gość Młoda... I głupia
Ja już nie wiem co robić. Trzy razy dziennie smaruje sie kremem ujedrniajacym i nic... Jak sobie z tym radzic? Pomozcie mi:(

Gość Młoda... I głupia
Mi nie jest potrzebne jakies akazoo tylko rada co robic? Bo co bedzie za trzydziesci kilo? Masakra...

Gość Jastarnina
Z czasem skora sie troche zciagnie. Ale przy 30 kg , to chyba bedzie potrzebna operacja. A co zrobilas, ze tak duzo schudlas ??? Jaka dieta ? Cwiczenia tez pomagaja naprezyc sie skoze i masaze.

Gość Młoda... I głupia
Napisałam w pierwszym poście, że narazie osiem kilo, ale odbiło się to na skórze... 30 mam jeszcze do zrzucenia. W dwa miesiące tyle schudłam, więc dieta działa. Jem bardziej racjonalnie. Pięć posiłków dziennie, bardzo małych. Pierwszy najbardziej kaloryczny, ostatni najmniej. Ocet jabłkowy, dużo wody i czerwonej herbaty... Żadnych tabletek. Czasem jeszcze mam nocny apetyt, ale coraz rzadziej. Na początku tylko byłam słaba. Zeszłam ze stu, do 92. Chce ważyć 60. Ostatnio ważyłam tyle w pierwszej gimnazjum... Boję się tylko o skórę

Gość Jastarnina
To zalezy jaka masz skore i ile lat. Ale znam osoby co schudly 25 kg i skora im sie zciagla, mimo wieku powaznego. Ja schudlam okolo 8 kg i po pol roku skora byla O.K. Chudnij dalej, bedziesz zdrowsza, masuj cialo szorstka gabka podczas kapieli i badz cierpliwa, twoja skora troche sie skorczy, ale potrzebuje wiecej czasu. Uprawiaj sport (brzuszki). A jak efekt ci nie bedzie odpowiadal, to mozesz cos tam wyciac. Co osobiscie odradzam. Odczekaj, przy takim ubytku wagi, skora moze sie kurczyc rok. Zostanie lekko luzniejsza, ale nie tak jak po schudnieciu.

Gość Jastarnina
To zalezy jaka masz skore i ile lat. Ale znam osoby co schudly 25 kg i skora im sie zciagla, mimo wieku powaznego. Ja schudlam okolo 8 kg i po pol roku skora byla O.K. Chudnij dalej, bedziesz zdrowsza, masuj cialo szorstka gabka podczas kapieli i badz cierpliwa, twoja skora troche sie skorczy, ale potrzebuje wiecej czasu. Uprawiaj sport (brzuszki). A jak efekt ci nie bedzie odpowiadal, to mozesz cos tam wyciac. Co osobiscie odradzam. Odczekaj, przy takim ubytku wagi, skora moze sie kurczyc rok. Zostanie lekko luzniejsza, ale nie tak jak po schudnieciu.

Gość D.BillI
bierz pysznice naprzemiennie chłodne i ciepłe, smaruj i masuj skórę, ale delikatnie i może pomyśl jednak, żeby chudnąć trochę wolniej - jakies pół kg/tydzień opalałaś się wcześniej? chodziłaś na solarium? aaa i jeszcze sauna jest dobra - tak samo jak prysznice - pocić się, a potem do zimnej wody

Gość Młoda... i głupia...
Dziękuje za rady i przepraszam, ze tak wczoraj ucieklam, ale korzystam z neta w telefonie i... Zasnelam... Ja jestem naprawdę duża i dlatego tyle tego tłuszczu ginie. Po prostu lepiej sie odzywiam, nie jem wieczorami... Nie wmieszcze juz w siebie tyle ile przed rozpoczeciem diety i jestem tak do niej przyzwyczajona, ze chce tak jesc cale zycie. Bo to w sumie nie dieta tylko prawidlowe odzywianie. Dlatego tyle chudne. Wyglądam naprawdę strasznie, a po schudnięciu będzie gorzej. Są jakieś zabiegi typowo kosmetyczne? Rozstępy nie znikną. Są jeden na drugim, dlatego mój brzuch wygląda jak skóra 90latki. Ktoś zadał pytanie czy chodzę na solarium. Nie. Nigdy nie byłam, a może to pomóc? Nie orientuje się ktoś może ile kosztuje tego typu operacja?

Gość Dinka Du
A może jakieś ćwiczenia?

Ćwiczenia ćwiczeniami... Chodzę raz w tygodniu na siłownie i od dwóch tygodni nordic walking. Masuje brzuch i ramiona, nawilżam kremami ujedrniajacymi, ale to nic nie daje, bo skóra jest strasznie rozciągnięta przez rozstępy, a te przecież nie znikną. To są już kilkuletnie rozstępy. Z jednej strony schudnąć fajnie nie? Ale z drugiej będę wyglądać strasznie... Są jakieś zabiegi kosmetyczne? Na operacje chyba za wczesnie, bo jeszcze nie mam dzieci. Ale nie planuje ich na najblizsze osiem lat, a tyle czasu chodzic z taka skórą?

Nie wiem jak sobie z tym radzic. Osiem kilo temu nie mielam problemow z seksem, dzis wstydze sie przed moim chlopakiem. Jestem bardziej zakompleksiona, zle sie czuje z ta skora, ale z kilogramami tez, a chce byc zdrowa wreszcie. Mam juz dosc problemow na tle wagi

Gość ja schudłam prawie 30 kg
już kilka ładnych lat temu, ale skóra mi się prawie wcale nie ściągnęła :( może trochę. mam kiepskie geny chyba i tyle. nie jestem jakimś chodzącym flakiem, ta skóra głównie na brzuchu i udach taka beznadziejna jest, mało jędrna bleee. moja siostra po porodzie ma sto razy lepszy brzuch niż ja. no ale ona ćwiczy jak szalona, a ja do wysiłku fizycznego jestem leń nad leniami :P

Gość fgdfdfdffgfgfg
kto z toba chce upraiwac sex waleniu?

Gość Mloda... I glupia...
Facet dla którego jestem ważna ja, a nie tylko moje ciało. Nie jest tak płytki jak ty

Gość zadne kremy nie pomoga
tylko i wylacznie cwiczenia fizyczne - basen, aerobik, bieganie, i nie oczekuj wynikow w kilka dni, powrot do wymarzonej sylwetki i jedrnej skory ze 100kg potrwa okolo roku, ale bedzie warto!

Gość a co!
ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia. Wysiłek fizyczny naprawde działa cuda i poprawia humor:)

Gość Mloda... I glupia...
Nie oczekuje efektow z dnia na dzien:) boje sie tylko, ze nie da sie juz zregenerowac tej skory. Wiem, ze w jakims stopniu napewno tak, ale i tak skora bedzie brzydka