Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LodyŚmietankowe.

TEŻ TAK MACIE?? TO TAKIE SŁODKIE;)))

Polecane posty

Gość LodyŚmietankowe.

Idę z moim facetem np ulicą, mijamy sklepy, mówię tu o spożywczakach np, czy barach , knajpach itd, a on pyta A MOŻE JAKIŚ OWOC? MASZ OCHOTĘ NA COŚ SŁODKIEGO? WEŹ SOBIE COŚ OPRÓCZ TEGO. O FAJNIE WYGLĄDAJĄ TE CIASTKA, WYBIERZ SOBIE. W większości odmawiam, bo nie zmieśbiłabym tyle, ale to bardzo urocze :) że facet pokazuje, że ma taki gest ;) razem 3 lata :)

Gość ale ty naiwna
ten facet to zboczeniec co lubi jaski w formacie BBW z cycami do ziemi. zrób mu rewizje w kompie i historii przeglądarki internetowej 🖐️

Gość LodyŚmietankowe.
a co mają moje piersi do tego ?:D że jest miły? ma gest i jest kochany a nie, że chce abym się spasła :D o mój biust się nie martw, jest ok :P

Gość opissssska
urocze:)))

Gość pewnia każda o takim
marzy, ogarnij sie troche

Gość LodyŚmietankowe.
Czemu mam się ogarnąc ? chciałam pokazac przez to, że czasami tak banalne gesty sprawiają tyle radości ;) i fajnie czasem to docenic i okazac to, aby poczuł się lepiej ;)

Gość :)))))))))))}
Mój też tak mówi :) Np.: "Masz ochote na cos?" "Może jakiś owoc?" I tak prawie codziennie :)

Gość jeniiiifer
nie wiem czym sie jarasz, kazdy zakochany facet tak sie zachowuje, przy odrobinie szczescia nie zostawi cie dla innej, powodzenia.

błłeee, takie zdrowe ciasteczka? Szkoda życia, trzeba wybierać dobre, a nie zdrowe:D Nadal proponuję bombe kaloryczną, pyszną, słodką, kuszącą, niezdrową. Ciastko będzie polane czekoladą. Urlop to ja miałem w lipcu, teraz arbajt, ale daje rade ;)

E tam, nie wszystkie dziewczyny potrafią zrozumieć, że można jeść słodycze i nie być grubą. ;) Mój też tak ma, zawsze mi przynosi coś dobrego, a waga od zawsze nie przekracza 50kg. ;P