Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kuvfrevrftvr

niski facet ponizej 180 cm wzrostu nie ma szans w zyciu szczegolnie z kobietami

Polecane posty

Gość i kuvfrevrftvr

Lepiej odrazu znalesc sobie cos ciekawszego w zyciu niz dupy. Wlasnie przeczytalem sobie topik jak to dziewczyny kochaja i sa wrecz ulegle wobec wysokich mezczyzn i maja swira na tym punkcie. Ze nie patrza nawet na wyglad tylko wzrost jest numer 1. Nie wiem czy to media czy nie ale fakt faktem tak teraz jest i chuj.

Gość onyxxs
Staaary, moj przyjaciel ma 176cm wzrostu i ma taka dziewczyne, ze glowa mala. Fakt, ze jest niska, ale jest piekna, mila, zabawna, madra dobra w lozku (on tak mowil) i wierna. Wzrost nie ma nic do tego, po prostu moj przyjaciel sie jej podoba

Mam ponizej 180cm wzrostu a mimo to zadko widze dziewczyny wyzsze ode mnie. Skad inad, mam to w doopie gleboko. :p Moje zycie nie polega na tym zebym sie komus podobal, az tak prozny nie jestem, mam inne rzeczy do roboty.

Gość i kuvfrevrftvr
tak tyle ze wiadomo ze celem czlowieka jest przedluzenie gatunku a wszystko inne to dodatki. Te wszystkie "kariery, robienie kasy " itp to tak naprawde tylko po to zeby panny sie takim delikwentem zainteresowaly, nie oszukujmy sie. nawet udowodnili ze ludzie do polityki ida zeby ich dupy zauwazyly. Wiec nie sciemniajce ze to takie gowno. A teraz pomyslcie, ze kurwa kazdy pasztet zyeb nawet jak wyglada jak gowno totalne jest wg tych nowych kryteriow lepszy od was "bo jest wysoki". ja pierdole co sie porobilo na tym swiecie

Naprawde mam to w doopie. Moze troche szkoda bo jestem przedostatnia szansa na przedluzenie mojego rodu. Ale przeciez jak umre to nie bedzie mnie obchodzic czy moj rod przetrwa czy nie, wiec pieprze to.

Gość i kuvfrevrftvr
wiesz co w sumie ja nie. Mnie to jeszcze troche wkurwia, moze mi kiedys przejdzie. Ale jak widze faktycznie tak jest ze te wszystkie kobiety inaczej traktuja takich wysokich a inaczej niskich i nawet takich przecietnych. Teraz kurwa jak nie masz ze 185 MINIMUM to jestes kolesiem 2 kategorii. Tzn laske mozesz miec ale tylko dlatego ze bedziesz kurwa kompromisem w jej glowie. Tzn bedzie chciala zebys jej nie zdradzal, zebys wychowywal jej bachory (nota bene ruchniete czesto z innym kolesiem) itp podobne bzdety. I troche mnie wkurwia ze gowniany wzrost tak przemawia do lasek. bo ja np mam wielu znajomych bardzo wysokich i jakos nie czuje zeby ten ich wzrost to bylo takie nie wiadomo co ani nie czuje sie ze jestem gorszy bo wlasciwie co to kurwa za wielkie halo wzrost? Ale laskom nie przemowisz one maja w glowie swoj kompas i chuja na to poradzisz

Gość i kuvfrevrftvr
ja mam 177 cm

Gość i kuvfrevrftvr
no wlasnie nie lubie dlugich nog. Paradokasalnie podobaja mi sie takie male dupiate przysadziste hehe wiec nie trafiles. ALe laskom kazdej jednej podoba sie wysoki i nie przemowisz

Gość kylebrof
Masz 177 to ok naprawde. Ja jestem niska ale jakbym miala tak z 165 to Twoj wzrost wcale by mi nie przeszkadzal. Wazne byloby to jakbys mnie traktowal. Generalnie powiem Ci ze niby dziewczyna nie ma z tym problemu, nawet jesli jest niska jest kochana i slodka ale: to GOWNO PRAWDA. Mezczyzni tez patzra na wzrost, jesli kobieta jest niska skreslaja ja. Ile razy slyszalam,ze jestem fajna dziewczyna ale niska. Autorze sa jeszcze normalne dziewczyny, pracuje z klientami i wiodze wiele par, w ktorych chlopak nie jest wysoki. jesi dziewczyna wytknie Ci kiedys wyglad albo nie bedzie chcaila z tego powodu z Tooba byc to.. ciesz sie, tak wlasnie ciesz sie bo na pewno nie byla Ciebie warta

Mi jest wszystko jedno czy nogi dlugie czy krotkie, wazne zeby stopy nie byly za duze i ladne. Panienke z pletwami jak diplodok i z palcami jak alien niestety nie ratuja dlugie nogi. Generalnie sram na to czy panienkom sie podobam czy tez nie. Jeszcze niedawno sie podobalem, chyba.

No male dziewczyny sa fajne. Mozna je fajnie objac i takie tam nie bede mowil bo mlodych zaszokuje

Gość kylebrof
o dzięki :)

Gość i kuvfrevrftvr
mi sie wydaje ze bardziej obecny medialny przykaz, masz miec wysokiego inaczej nie jestes laska sukcesu, albo nie masz wysokiego tzn ze jestes nieatrakcyjna bo jakbys byla to bys czula swoja wartosci chcialabys tylko takiego bo tylko tacy sa teraz modni. kylebrof-to jest takie gadanie a pozniej wychodzisz z pracy i sama lukasz tylko za wysokimi :P, jezeli to nie ma takiego znaczenia to dlaczego ciagle sie tyle o tym slyszy? dlaczego kobiety tyle gadaja o tym ze ten za niski a ten fajny bo wysoki? "moge sie pocuc taka bezpieczna" itp bzdety. daj spokoj. Poza tym faktyczni etaki facet moze miec spokojnie dziewczyne ale nie dlatego ze bedzie na niego leciec i bedzie nim zafascynowana ale dlatego ze bedzie swego rodzaju kalkulacja. a ona czesto tak naprawde wogole nie bedzie go kochac, najwzyej bedzie pozneij przywiazana a to zupelnie co innego. Mnie by taki zwiazek nie jaral

Gość superbitch
A teraz gorzka prawda panowie: Facet zaczyna się OD 185cm 😴 A te które twierdzą, że tak nie jest są bardzo bardzo niskie, albo mają niewysokich partnerów i same się okłamują. Zapytajcie kazdej wolnej panny która ma więcej niż 160cm na jakiego faceta poluje.

Oj ciezko bedzie znalesc takiego co ma stu osiemdziesiecio piecio centymetrowego

To nawet dobrze, bo mnie babochlopy nie interesuja. Wole te mniejsze. Niska dziewczyna jest slodka i w ogole. O wiele bardziej kobieca niz takie platfusy po 180cm :p

Gość Lalunia z klodzka
superbitch pierdolisz :P Ja mialam czterech 2och 190 , jednego 170 i jednego 175 i najbardziej podobal mi sie ten ostatni. Teraz jak patrze to tylko na takich podobnych do niego, byl super w lozku i wogole. A i sama mam 165 i nie czulam zeby byl jakis niski. Ani moje kolezanki nie poluja na zadnych "tylko 185" a sa naprawde bardzo atrakcyjne wiec to jest chyba tylko Twoje wyuzdanie ;)

Gość beliar czyli kobieta, która
ma 161 cm jest już dla ciebie babochłopem? Weź ty się lecz debilu :O

Nie, no nie napisalem nic takiego. Babochlop to dla mnie dziewczyna WYZSZA ode mnie. Naucz sie czytac.

Gość taka prawda ze babochlop
to juz laska powyzej 170

Gość beliar czyli kobieta, która
aha, bo superbitch napisała, że jedynie te do 160 lubią nizszych niż 185cm a ty napisałeś że to nawet lepiej bo inne to babochłopy :(