Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luka19821111

siedze w pracy

Polecane posty

Gość bezsenna noc strachów
widzę że jeszcze ktos siedzi na Cafe. Mogę sie dołaczyć :)

Gość luka19821111
Slyszalem juz gdzies ta nazwe, o ile pamiec mnie nie zawodzi to wymawial ja kolega z pracy ktory pochodzi ze zgorzelca, ale nie wiem dokladnie jak umiejscowiona jest Twoja miejscowosc na mapie :). Mieszkam w suchej beskidzkiej, kawaler ale jest ktos w moim zyciu...... pracuje w duzej firmie elektronicznej

Gość luka19821111
Lubie piosenke david guetta- titanium , mam ciary jak slucham :) hahah

Gość edana6
Moja miejscowość na mapie znajduje się dokładnie na styku trzech granic: Polska, Niemcy, Czechy. Jest to 30km pod Zgorzelcem :) Hm.. Podobnie jak u mnie... a jeśli firma duża, to z pewnością i dobra płaca, więc powodów do narzekania chyba nie ma :-)

Gość luka19821111
Finanse ok nie mam na co narzekac. Skoro szukasz pracy to pewnie mlodziudka jestes, zaraz po szkole. Wiem ze nie wypada ale zapytam ile masz lat?

Gość luka19821111
Fajny wiek, chloniesz swiat calym soba, ale troche niestabilnie sie wtedy czlowiek czuje :). Zaczyna sie walka o prace, cigle konfliky z rodzicami :)

Gość luka19821111
W jakim kierunku jestes wyksztalcona Edytko?

Gość luka19821111
Jakie masz hobby zainteresowania? Co lubisz robic? Jaki zawod jest Twoim wymarzonym?

Gość luka19821111
Bardzo ambitnie. Imponuja mi osoby o scisle okreslonych celach. To prawda wszystko jeszcze przed Toba ale musze Cie zmartwic: zycie w wiekszosci przypadkow weryfikuje nasze marzenia ....a teraz cos dla Ciebie: w youtube wpisz takie slowa: komodo keep control ibiza energy. Pojawi sie filmik z dyskoteki do ktorej czesto chodze, piosenka w tle jest moja dedykacja dla Ciebie :) posluchaj i napisz czy Ci sie spodobala ;)

Gość luka19821111
Oj cos zamilklas :( chyba sie nie spodobala albo juz zanudzilem hahah

Gość edana6
A propo marzeń, czyli zdania o którym wspomniałeś. Mam kilka spekulacji na ten temat i wydaje mi się, że to one głównie motywują nas do zrealizowania swoich celów i dalszych planów na przyszłość, ale to tylko moje zdanie :) Klub robi naprawdę ogromne wrażenie :) a linki przesłuchałam dwa, nie wiem który konkretnie masz na myśli :) w obydwóch są różne utwory :)

Gość luka19821111
Na mysli mialem ten z wstepem intro zaczyna sie napisem we love ibiza a sam teledysk od pupy w bialych spodenkach, deejey jest lysy :). Co do marzen: masz racje to one sa motorem napedowym. Konczac powoli prace, dziekuje za poswiecony mi czas i przemila rozmowe. Jesli bedziesz chciala jesze ze mna porozmawiac to podaje nr gg 4087881. Bede kazdego wieczoru po 22. Jeszcze raz dziekuje za super rozmowe ! Jesli nie jest nam juz dane porozmawiac to : zycze powodzenia w zyciu, samych sukcesow, duzo zdrowia i oblednej milosci z odwzajemnieniem :))). Pozdrawiam serdecznie i czekam na ocene piosenki ktora zadedykowalem. Czekam na forum do 6 :). Pa

Gość edana6
Dziękuję za ciepłe słowa :) wylałeś miód na moje serce :) oczywiście Tobie również życzę tego samego :) Jak na tak krótką chwilę muszę przyznać, że rozmowa była niezmiernie interesująca :) za numer także dziękuję, na pewno się odezwę :) życzę miłego dnia :) papa :)

Gość edana6
A no tak. Piosenka przypadła mi do gustu :) dziękuję za dedykację :) Podoba mi się :)

Gość edana6
Niestety znowu samotnie bawię się piczą :(

Gość edana6
Niestety ktoś tu ma coś z głową...

Gość edana6
Nie dość, że mogę prześwietlić Twój komputer, to w dodatku widzę jak światło przedziera się przez Twoją głowę na wylot... a za światłem echo, echo, echo...