Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ejonaaaa_

Kawał Buca z niego :/ nie był wart moich łez?!

Polecane posty

Gość _ejonaaaa_

Byliśmy ze sobą 4 miesiace wszystko było ok , pozniej zrywał bo nie moze pogodzic sie z tym ze kiedys imprezowałam, miałam kolegów,pozniej prosił o wybaczenie wracała i takl ciagle od 2 miesięcy.Wkoncu stwierdził ze wykończy sie psychicznie przeze mnie bo nie ufa mi ( pomine fakt ze nie dawalam mu nigdy do tego powodów) mowil ze mnie kocha , jestem jego calym swiatem ale musimy sie znowu rozstac :) nie odzywal sie tydzien do mnie napisałam pierwsza pogodziliśmy sie wczoraj to chwile pozniej stwierdzil zostamny przyjaciolmi i ciagle pisal do mnie na fb badz gg , powiedziałam mu ze chyba sobie jaja robi i stac mnie na kogoś lepszego niz na faceta ktory jest dla mnie pi.zdą i zachowuje sie gorzej jak baba i na koniec dodalam klina klinem .myslicie ze ruszylo go to? chlop ma 30 lat a zachowuje sie jak dziecko z autyzmem

Gość kropeczkaaaaa
Nie był wart Twoich łez. Ale nieraz warto popłakać żeby sobie kanaliki łzowe przeczyścić:)) A facet pewnie cierpi na chorobliwą zazdrość - z takim typem nie ma szans na udany związek.

Gość UCIEKAJ!!!
Myślałam na początku, że piszesz o jakimś nastolatku:o. Nic dobrego Cię z nim nie czeka w przyszłości, skoro już robi takie jazdy:o A chorobliwa zazdrość niszczy wszystko, niestety...

Gość baśka mi ukradła nicka
No ma facet problem. Tak się można zachowywać, jak się ma 16 lat. Albo się z nim....hm.... "zaprzyjaźnij", albo daj sobie spokój.

Gość _onaaaaa_
up

Gość gość
wszystkie baby to huje - nic dodać nic ująć a najgorsze te "rodzinne". z****** materialistki i chciwe żydówki.