Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g4hy6yy

nie wiem gdzie poznac faceta

Polecane posty

Gość g4hy6yy

jestem typem samotnicy -malo wychodze itp czaty odpadaja-siedlisko zonatych i kurwiarzy sympatia-podobnie -jedna perelka w stadzie swin pomozcie

Gość g4hy6yy
Panie szczery-skakac nie bede:P ale juz moglabym kogos poznac jestem sama od 2 lat

Gość 6na9
Ile masz lat? Uczysz się, studiujesz, pracujesz? Mogę tylko doradzić: wyjdź do ludzi! Zapisz się na jakiś kurs językowy, może karnet na fitness. Niekoniecznie musisz tam spotkać ukochanego, ale na pewno jakąś grupę ludzi, z którymi można wyskoczyć na kawę, piwo, a to już dobry początek.

Nie łam się dziewczyno. Ja 5 lat jestem sam i cieszę się nieograniczoną wolnością:D

Gość jeden z drugim_
mam ten sam problem, nie jestem lwem salonowym, nawiazywanie nowych znajomosci latwo mi nie przychodzi i nawet ie chodzi o milosc, ale o znajdywanie sobie przyjaciol z ktorymi mozna pogadac, wyjsc na piwo, itp. Live sucks :(

Gość v3f4g43g
roszczeniowa?? nie podchodze do danego faceta mowiac -chce zebys byl moj:D bo to rozczeniowa postawa

Gość elektryczna /pomarańcza
Powiem Ci, ze ja tez miałam podobny problem bo do 30-stki praca, studia jedne, drugie, trzecie, imprezy..... i nagle sie okazało, ze troche pusto wkoło mnie. I wtedy przydatny okazał sie portal randkowy tylko że taki mniej znany niz te wszystkie Sympatie i wcale nie czychaja tam na Ciebie sami zboczeńcy, oszusci matrymonialni i mordercy seryjni :). My jestesmy od roku małżeństwem wiec jak sie okazuje w sieci nie tylko kosmici siedzą :) Polecam, Moze Tobie też sie uda.

Gość poukładany artysta
Spotkasz mnie w każdą niedzielę jak spaceruję w parku Łazienkowskim. Jeżeli trafisz w mój gust to podejdę i Cię z przyjemnością poderwę w sposób zaskakujący i oryginalny, typowy dla mojego stylu podrywania. Robić kobietom niespodzianki, uchodzą za nieprzewidywalnego, ale w tym pozytywnym znaczeniu.

Gość v3f4g43g
artysta czytalam twoj opis wymarzonej kobiety NIE DZIEKUJE!!

Gość Eleeene
autorko-nie martw sie .Spotkac kogos fajnego mozna wszedzie, nawet na bazarku warzywnym .Trzeba byc tylko usmiechnieta, fajna osoba i z pozytywna energia.Rozsiewajac wokol siebie optymizm , wiare w ludzi zyskasz na seksapilu i szukajacy panowie beda oczarowani Toba.

Gość Zuzanna Ameelli
Wyjdz z domu i idz poznawac ludzi

Gość mnbzxcnv
szukaj wszędzie, do skutku - bez zwątpienia i wytrwale - samo nic nie przychodzi :)