Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Werusia 37

Boi sie seksu po porodzie

Polecane posty

Gość Werusia 37

Mialam ciezki porod mies. temu. Bylam cieta i szyta. Mam zakaz seksu na 2 mies. Za mies. mam wspolzyc z mezem, ale boi sie strasznie ze bedzie bolec. Jak to wygladalo u was kobietki ten pierwszy seks po porodzie?

Gość mamama27
co to znaczy że za miesiąc masz współżyc z mężem? przecież to nie żadna kara ani przykaz - będziesz chciała, będziesz rozkręcona to poprostu pójdzie - będzie ból to zawsze można przerwać przecież

Gość ale dlaczego masz za miesiac
uprawiac seks z męzem? co to jakis dead line? hehe Ja uprawialam wtedy, kiedy bylam na to gotowa. po prostu. I tez bylam cięta, pęklam az do odbytu...........

Gość srututujeczkaaaaaaa
ja mialam cc wiec jak tylko przestalam krwawic gdzieś po 3 tyg to bylo to taki maly numerek zrobilismy z mezem troche bolalo ale bardziej sie balam niz jak bolalo

A czemu się boisz ? U każdej kobiety jest inaczej, ja też byłam cięta i szyta i po dwóch tygodniach już mogłam

Gość nast i azja
Baby jesteście albo tępe albo nie wiem... Za miesiac będzie mogła współżyć. Czego się czepiacie słowek. Autorko, będzie dobrze. Nic na siłe.

Gość cure
Mnie też dosyć mocno nacięli. Przy porodzie tego nie czułam, ale po porodzie była masakra. Pierwszy raz spróbowaliśmy jakoś ponad 3 miesiące po urodzeniu córki, to tak tylko na próbę i musieliśmy szybko przestać, bo bolało i to dosyć mocno. Potem próbowaliśmy jakoś po miesiącu, czy dwóch. Długa gra wstępna + maksymalne rozluźnienie i było super. :) Nawet lepiej, niż przed porodem.

Gość Werusia37
Dzieki CURE za wsparcie

my próbowaliśmy po 3 tygodniach,ale mnie bolało to zrezygnowaliśmy,spróbowaliśmy po 2 tyg i też bolało,ale przy 3 próbie już nie bolało,a dodam że miałam cesarkę,ale w ciąży wszystko puchnie i jest obolałe i do tego mój ciężki 15godzinny poród też mnie ponaciagał w środku hehe :P bo miałam juz max rozwarcie jak zdecydowano o cesarce. A współzyje sie jak sie ma ochote a nie ze za miesiac "będziemy"

Gość Werusia37
po3 tyg. jeszcze nie wolmnp sie kochac

Ja kochałam się z mężem równe 6 tygodni po porodzie i zero bólu. A szczerze mówiąc, to nie mogłam się doczekać :P Dużo zależy od nastawienia, zresztą miesiąc to sporo czasu.

ja odczekałam te 6 tygodni,nic nie bolało,było super.O wiele bardziej bałam się zabezpieczenia samymi gumkami,ponieważ jeszcze wtedy nie miałam implanta.

Gość dlatego popieram tylko cesarke
ani wiadra ani popękanego krocza szycia w kroku pociętego popękanego tyłka ani luźnej pochwy i traumy :o