Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hxgfrhgtfxjh

Składanie długopisów - chałupnictwo

Polecane posty

Gość hxgfrhgtfxjh

Pracował ktoś kiedyś? Ile realnie można zarobić? Firma pewna sprawdzona ( koleżanka dla te\j firmy adresuje koperty) teraz wprowadzili składnie długopisów, niby można zarobić sporo ale przy sporej ilość długopisów, a jaka jest ta realna ilość? Czy tak naprawdę dziennie wyrabia się np 50 czy np 200 długopisów? Czy faktycznie czas i ilość składnia jest zależne tylko ode mnie czy pod przymusem muszę wyrobić ich normę?

spoko, dasz rade, ale trzeba miec wprawe- wiadomo, ze na poczatku nie bedzie superr :) Jak masz sprawdzoną firmę to podaj namiary, moze ja bym skorzystala ? Poki co do tej pory trafialam na samych oszustów :(

Gość xcvxvc
"Czy faktycznie czas i ilość składnia jest zależne tylko ode mnie czy pod przymusem muszę wyrobić ich normę?" ludzie, ale z Was bystrzaki no nie mogę przeciez to zależy od pracodawcy!!!!

niekoniecznie od pracodawcy, masz pewna pule sztuk i jest limit owszem do wykonia ale nie jest to astronomiczna ilosc, jak chcesz duzo zarobic to dzialasz sam/a oby jak najwiecej :P

Gość hxgfrhgtfxjh
Namiary później, bo w sumie nie znam dokładnie ( jak pisałam robi dla nich koleżanka coś innego i poinformowali ją o długopisach a ona przekazała mi czy chce - wiem tylko że są wypłacalni) Co do normy - no to niby właśnie czas nie jest sprecyzowany co do dnia, ale jednak nie wiem co by było jakby miała duże opóźnienie. Koleżanka swoją robotę wyrabia więc nie wie czy wlepiają coś za opóźnienia. Jak mi dadzą karton i powiedzą że to na dwa tygodnie a okaże się, że ledwo połowę zrobiłam to nie chce płacić kary :( Pod tym względem nie wiem czy są uczciwi dlatego pytam osób które robiły jak to u nich było

Gość sylvvka
a koleżanka nie może ci powiedzieć ile zarabia na tych kopertach?

Gość hxgfrhgtfxjh
blondynka a Ci oszuści o których piszesz to na czym polegało to że oszukiwali? niewypłacalni? Źle wypłacali? Ile długopisów wyrabiałaś tak np na miesiąc i ile można na tym zarobić realnie ( bo w zarobki jakie tego typu firmy podają 1300-1500zł nie wierze) Koleżanka robi co innego, na swoje życzenie w małej ilości tak, że tylko dorabia. Ja bym chciała jak najwięcej, ale nie wpakować się, że oni powiedzą że spoko tyle i tyle się da a okaże się, że się nie da :(

Gość hxgfrhgtfxjh
A co mi po jej zarobkach? Ona pracuje i studiuje, zamawia sobie paczkę raz na miesiąc ( musi się zadeklarować ile chce wyrabiać i w jakim czasie) Mówi że wyrabia to spokojnie i może nawet dałaby rade drugie tyle, ale nie ma potrzeby aż takiej... Ona ma też inną stawkę więc jej zarobki są tu bez znaczenia. Inna praca inny czas inna kasa. Tego ona sama nie wie ile można zarobić na tych długopisach Wiadomo pierw też wezmę mało, żeby się od razu nie wkopać ale jeśli ma się okazać, że zarobie na tym 100zł miesięcznie to nawet niechce się w to pakować

Gość erererererer
ja w to nie wierze, dlugopisy robia maszyny

Gość hieh
ja studiuje i chcialabym sobie dorobic, adresowanie kopert by bylo w sam raz, mozesz podac namiary na ta firme?

Gość Mama szuka pracy
Ja również chętnie podjęła bym współpracę z taką firmą... czekam na namiary;-)

Gość tina 17
Czy możesz podac kontakt do tej firmy

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość rrenia
Polecam także inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej formy już od dłuższego czasu i jestem zadowolona, można dorobić bez żadnych opłat. Jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: etraffic@op.pl w tytule proszę tylko o dodatkowy wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość gość
Na pracuj-online com mają dość sporo ofert pracy.Ja nigdy nie korzystałam ale moja siostra korzysta regularnie i sobie chwali!