Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edelaine

Co na prezent dla teściów na rubinowe gody?

Polecane posty

Gość edelaine

Witam, mam takie nurtujące pytanie: co można dać na prezent teściom na rubinowe gody?

Gość Nie mam pojęcia co to są
rubinowe gody.

Gość rhino
Rubinowe gody to 40-sta rocznica ślubu. To fajna impreza, prawie jak drugie wesele :) Jeżeli teściowie nie mają to można im kupić np. zestaw sztućców http://ahpaphi.notlong.com, może robota kuchennego coś takiego kombinować radze co im by się przydało

Gość a ja proponuję coś innego
coś tylko dla nich, coś osobistego - wycieczka, wczasy, SPA, rower... Coś, co będzie im tylko służyło, coś co pozwoli uczynić ich życie ciekawszym. Praktyczne prezenty odrzucam - sama jestem w zbliżonym wieku, praktycznych prezentów już nie chcę [mam co mi jest potrzebne], ale ucieszyłam się jak na okrągłą rocznicę moich urodzin dzieci zainstalowali mi kominek.

Gość u nas sie zblizaja i ja bym
chciala, zeby nam dzieci urzadzily fajna impezke dla znajomych , na jakies 30 osób ( w domu, nie w knajpie, bo mamy duzy, lepsza atmosfera z a nie chce mi sie wszystkiego przygotowywać - zrobic jedzenie, przygptowac stól, naczynia itd, wysprzatac dom). A potem ew. impreze dla rodziny.

Gość u nas sie zblizaja i ja bym
widzialabym to tak - zamawiaja sprzatczke czy ekipę, ktora pod ich okiem wysprzata dom na blysk, zamowia albo zrobia jedzenie, przygotuja talerze, kieliszkii td, kupia kwiaty, a ja sobie spoojnie pojde do fryzjera albo kupic jakis ciuch i wypoczeta przyjde bawic gosci. ale nie wiem, czy w ogole o takiej rocznicy bedą pamietac...

Gość ekipa sprzątaczek w moim domu
chyba niezbyt dobry pomysł , obce osoby myszkujące w moich czterech ścianach? Impreza ma być prezentem? Oni mogą sobie imprezę ze znajomymi wyprawić w dogodnym terminie.

Gość Killerus
Granata:-D:-D:-D

Jezeli dzieci mieliby finansować imprezę to tylko w restauracji,nigdy w domu,chyba że byłaby to impreza w ogrodzie z cateringiem,jako prezent to na pewno fajny byłby jakiś wyjazd albo wycieczka,na pewno nic do domu bo w domu to mają już wszystko.Mojej babci na 80 kupiliśmy wycieczkę do Rzymu i była zachwycona

Gość mamjakmam
edelaine popatrz np. podczas obiadu czy oni potrzebują jakiegoś prezentu użytkowego, jeżeli pasowałoby im mieć sztućce to propozycja rhino jest bardzo dobra, jeżeli jednak chcieliby coś pozwiedzać to również można zafundować jakąś wycieczkę. :)

Gość ale macie problem
Nie jestem pewna, że małżeństwu po 60 potrzebne są do szczęścia sztućce :D

Gość vujkini
Ano nigdy nie wiadomo, ja myślę, że taki zestaw sztućców+ wycieczka to byłoby w sam raz. Coś ciekawego, użytkowego i rozrywkowego :)

Gość walinn
ja bym poszła w jakiś prezent przeżycie, wycieczkę, karnet do kina, voucher do spa -> coś w ty stylu. Ja sama szukam dla swoich rodziców czegoś podobnego i w sumie w Głęboczku mają ciekawe propozycje , np, winoterapia dla żony, degustacja wina dla męża ;)

Walin - faktycznie taki prezent moim zdaniem będzie najfajniejszy. Ja polecam dla odmiany primavera spa w jastrzębiej górze. Cisza, spokój do tego jakieś fajne zabiegi i basen. Idealnie na wypoczynek dla starszego małżeństwa.

Gość elaskarb
Na Rubinowe Gody dobra byłaby wycieczka , pobyt w hotelu 3 dniowy z mozliwoscia korzystania z basenu, spa itp./tańsze/ - bilety na koncert lub dobry film, dobre wino lub szampan prawdziwy ale nie kwiaty które trzeba po 3 dniach wyrzucic

Gość gość
Dla teścia to chyba coś na potencję, bo w tym wieku z pewnością chcieliby się cieszyć udanym seksem. Oczywiście podane dyskretnie, bo po co jakiś rozgłos? Poza tym wspaniały duży bukiet kwiatów i miła atmosfera tego dnia, takie rodzinne spotkanie w dobrym stylu.