Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wala Twist

Pod czym śpią wasze dzieci?

Polecane posty

Gość zonaKraka
Myślę że jak śpi chętnie w rożku, to i w śpiworku będzie dobrze spała, przyzwyczajona do otulenia. Mój synu akurat ani rożka, ani śpiworka nie tolerował, zresztą śpiworek nie był wygodny. Pod polarowym kocykiem na pewno jej zimno nie będzie. A co do kołderki też uważam że za wcześnie, mój w tym wieku wiercił się tak że czasem do góry nogami lądował, bałabym się że właśnie zawinie głowę w kołdrę i się udusi...

Gość mama dwóch dziewczynek
a moja mała śpi nie przykryta wogóle i nie marznie. Czasami jak się roześpi to narzucam cienkim kocykiem. W rożku spała tylko pierwszy miesiąc, później kombinowałam ze śpiworkami, innym rożkiem, ale nie lubiła i ostatecznie został kocyk do czasu aż i ten zaczął przeszkadzać... zimą jest po prostu ciepła piżamka, teraz bodziak i spodnie od piżamki bawełnianej. Starsza córka z kolei zawsze spała pod kołderką - lato czy zima ;-)

Gość inesines666
Mój 3 -miesięczny synek śpi pod kołderką dla dzieci. Wydaje mi się, że to najlepsze rozwiązanie. Kupiłam ją w Magdalence w Bochni. Wybór był taki duży, że nie wiedziałam, na co się zdecydować.

Gość gość
Mamy taką fajną kołdrę z http://babymama.pl/ - bardzo fajna. Dodatkowo często pod samym kocykiem (głównie latem). W sumie większość rzeczy zamówiliśmy na babymamie, teraz bardzo się opłaca, bo mają kod rabatowy, po wpisaniu "dlamamy" nalicza się rabat na wszystkie produkty :)

Gość gość
U mnie ostatnio synek śpi w ... tipi :D No strasznie mu sie spodobało, miało być na zewnątrz, wyszło jak zwykle :D ale tak czy inaczej, rewelacyjna sprawa! Gdyby ktoś był zainteresowany - polecam sprawdzić na pastelove, tam kupowaliśmy ;)