Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opioipiopoip

Dlaczego faceci przestają się odzywać?

Polecane posty

Gość opioipiopoip

Zastanawiam się nad dwoma facetami, których poznałam "na necie". Na początku prawili komplementy, jak tylko się pojawiałam zagadywali, wysyłali smsy, dzwonili itd (najpierw poznałam jednego, potem drugiego). Łączy ich to, że z czasem zaczęli zachowywać się inaczej, z jednym z nim już w ogóle nie utrzymuję kontaktu. Zastanawiam się, co jest ze mną nie tak. Dodam, że zawsze inicjatywa była ich. Po prostu mam taki charakter, i z reguły nie robię żadnego pierwszego kroku i jestem dość "chłodna"...

Gość MlodyMuzyk21
pytanie podstawowe - czy zaczeli olewac cie po tym jak zobaczyli twoje foty/spotkaliscie sie ?

to proste chłopaki zanim cie zobaczyli stworzyli sobie obraz fajnej i atrakcyjnej kobiety ... gadali z tobą,oczekiwali pewnie codziennych rozmów z tobą czekali az cie poznają no ale cóż rzeczywistosć skorygowała ich wyobrażanie o "mega lasce" i najzwyklej na swiecie odpuscili dalszy kontakt

Gość opioipiopoip
Zdjęcia były na wstępie oczywiście, tak samo rozmowy przez kamerę itd.

Gość MlodyMuzyk21
wg mnie to kwestia wygladu

Gość opioipiopoip
Nie jestem brzydka, zresztą tak jak pisałam zdjęcia widzieli od razu...

Gość IMO13855
opioipiopoip "...z reguły nie robię żadnego pierwszego kroku i jestem dość "chłodna"..." Przecież odpowiedziałaś już na swoje pytanie. Wszakże ile można latać za Księżniczką.

oczywiscie zdjęcia wysłałaś te najlepsze i pewnie mocno "sfotoszopowane" :P a tak z innej beczki? Dlaczego przejmujesz się takimi bzdetami?

Gość fnkgkjdsbgldavbcs
"Dodam, że zawsze inicjatywa była ich. Po prostu mam taki charakter, i z reguły nie robię żadnego pierwszego kroku i jestem dość "chłodna"..." Tutaj masz odpowiedz na swoje pytanie.

Gość masz 2 opcje
albo ich spławiłaś chłodem] albo nie dałaś/dałaś (bo przecież wciskanie bajek jakiejś babie świeżo poznanej w necie to ewidentny kit żeby je przelecieć)

Gość opioipiopoip
"oczywiscie zdjęcia wysłałaś te najlepsze i pewnie mocno "sfotoszopowane" " Skąd taki wniosek?

Gość opioipiopoip
Może im się znudziłam? Wiem, że to głupie, że o tym rozmyślam ale lubiłam ich i w sumie mi przykro, że tak się stało

Gość IMO13855
Już kilka osób Ci odpowiedziało autorko. Ba! Sama sobie udzieliłaś odpowiedzi, dlatego nie widzę powodu do dalszych "namysłów".

Skąd taki wniosek?" z życia Jesteś kobietą,chcesz sie zaprezentować to trudno byś wysyłała swoje najgorsze foty ;)

Gość opioipiopoip
Ok, w takim razie dziękuję za odpowiedzi ;) Szczególnie panom ;)

Gość opioipiopoip
Regres, na profilu mam dużo zdjęć, wiele wstawionych nie przeze mnie, więc obejrzeli mnie z każdej strony ;) No i na kamerze

Może im się znudziłam? jeszcze się z nimi nie spotkała a juz sie znudziła :) jakis dziwny egzemplarz :P

Gość opioipiopoip
Zaproponowałam im trójkącik z moim psem, moze to dlatego? :(

Gość opioipiopoip
3d :D Powiedzmy :D Mogę przyjąć wszystko do wiadomości (czy to zjebany charakter, czy krzywa twarz ;) ) ale kurczę, na początku im pasowało a potem nagle nie? Albo może po prostu kogoś poznali

Gość opioipiopoip
Albo nie lubią psów...

Gość bo oni tam szukają seksu
a ty chcesz gadać i gadać a nie spotykać się, najlepiej u ciebie, na łóżkowe zabawy. :classic_cool: Przyzwyczaj się do myśli, że większość facetów z randek to chce tylko zajrzeć w twoje majtki a od miłości to mają dziewczynę albo żonę.

Gość opioipiopoip
To nie faceci z randek, tylko faceci poznani na Skypie

ale kurczę, na początku im pasowało a potem nagle nie?" a nie wzięłaś pod uwagę że cię ściemniali?

Gość opioipiopoip
a poza tym mam w nicku na skype, że szukam faceta do ruchańska.

Gość żadna różnica
pewnie szukają w katalogu publicznym lasek z okolicy i zaczynają nawijać. To jak czat regionalny. miejsce szukania taniego sexu

To nie faceci z randek, tylko faceci poznani na Skypie" to raczej niezbyt duża różnica bo i tak z rzeczywistoscia nie maja wiele wspólnego

Gość opioipiopoip
"pewnie szukają w katalogu publicznym lasek z okolicy i zaczynają nawijać." Mieszkamy bardzo daleko od siebie ;)