Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobraDuszyczka80

POMÓŻCIE W GŁOSOWANIU !! - PIMP MY RIDE - odpicowanie samochodu :)

Polecane posty

Gość DobraDuszyczka80

Kochani Kafeterianie! Mój kolega wziął udział w Pimp My Ride, jest szansa że odnowią jego stary samochód !! : ) Najeździł się tyle tym gratem, ale to pasjonat i kocha to auto. Jego dziewczyna założyła wydarzenie na Facebooku dzięki któremu można łatwo zagłosować na mojego kolegę. Jezeli macie 2 minutki to tutaj zostawiam link do wydarzenia: http://www.facebook.com/event.php?eid=175985225810755 lub bezpośrednio do strony i aplikacji na portalu facebook gdzie odbywa się głosowanie: http://apps.facebook.com/odpicujbryke/Bryka.aspx?id=388 To dobry człowiek dlatego pomyślałam... czemu nie spróbować poprosić Was o pomoc ! : )W ich imieniu dziękuję za każdy oddany głos! Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

Stare ale fajne to autko,no i masz mój głos, możesz dziękować! :P inf. dla innych : Żeby głosować trzeba się najpierw zalogować na Facebooku a poźniej wkleić link nr 2, to najszybsza droga :)

Gość cienki bolek na forum
no masz głosik mój, cienki bo cienki, ale jest ! Trzeba pomagać ludziom z rozpierdyczonymi autami, sam coś o tym wiem! Jak na drodze stanie to czasem już nie ruszy ... :D

Dzięki serdeczne:) Cienki nawet nie wiesz ile historii ten kolega przeżył z tym autem, odpadające klamki to norma :D Każdy wyjazd to u niego stres że stanie gdzieś po drodze, non stop się coś psuje, jest dokładnie tak jak piszesz, dlatego też się zabrałam za pomoc, może się uda, strasznie mu tego życzę! : )

Gość DobraDuszyczka80
faryzeuszowa, damy radę ! :)