Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereerrwe

Czy to możliwe, żebym z natury była k....ą?

Polecane posty

Gość rereerrwe

Mam 20 lat, jestem dziewicą, "dobrze się prowadzam" itd. Jednak ciągle mam ochotę na seks. Co więcej, kręcą mnie klapsy, przekleństwa, chyba podnieca mnie ból. Chciałabym to zrobić w miejscu publicznym (np. zrobić facetowi laskę w kinie), na jakimś przyjęciu w kiblu albo w samochodzie... Jestem raczej nieśmiała i zastanawiam się, czy to tylko fantazje i czy kiedyś wdrożę je w realne życie. Obawiam się jednak, że facet może mnie uznać za kurwę, skoro lubię takie rzeczy.

ja też bym chciał zrobić jakiemuś facetowi laskę w kinie - taką mam nieśmiałą fantazję

Gość rereerrwe
Heh :P

Gość rereerrwe
Co o tym myślicie?

Gość szczotka do sracza
to zalezy czy masz fantazje ze robisz to ze swoim facetem czy raczej z jakims nieznajomym>

czemu jesteś dziewicą? może przez brak seksu różne głupoty przychodzą ci do głowy :) teraz łatwiej znaleźć kobietę która lubi klapsy niż taką która nie lubi :(

Gość Laleczka papierowa
przystojnynieznajomy - :D:D:D

Gość rereerrwe
W tyłek nie, ale to tylko dlatego, że się boję ;) "to zalezy czy masz fantazje ze robisz to ze swoim facetem czy raczej z jakims nieznajomym" No właśnie chciałabym ze swoim. Tak jak napisałam w pierwszym poście, dobrze się prowadzam. Nigdy nie zrobiłam nic głupiego po pijaku (nigdy też nie byłam w sztok pijana i nie zamierzam :) ) Ale czy jakikolwiek facet traktował by mnie poważnie, gdyby wiedział jakie mam fantazje? tajemnica_on - podobno jestem niedostępna (wyobraź sobie taką sytuację, że się do mnie uśmiechasz a ja się odwracam - to wszystko przez nieśmiałość a wyglądało na zarozumiałość ;) ) Teraz już z tego wyrastam, bardziej się otworzyłam :)

Lepiej czasem być dziiwką z natury, niż zakonnicą z przymusu. Ta pierwsza szybciej zbawiona będzie, bo ludziom dobro przynosi, ta druga po czasie we frustrację wpadnie i obijać młodzież do katechezy przymuszaną...np. :classic_cool:

Gość 6trttrrtrttr
Jestes poporostu WYGŁODNIALA dlatego jaz taka jestes spragniona w nadmierny sposob .Choc ja w swoim zyciu erotrycznym mam perwersje sado-maso :)ale lekki

Gość Matiz
Kazdy ma swoje fantazje i to nie jest nic dziwnego tylko zalezy z kim sie je spelnia

Gość rereerrwe
"Choc ja w swoim zyciu erotrycznym mam perwersje sado-maso ale lekki" Ja raczej też żadnego hardkoru ;)

Gość szczotka do sracza
uwazam ze nie jestes, moja dziewczyna ma fantazje na teamat gb, seksu zbiorowego , seksu z nieznajomym , gwaltu i nie uwazam ze jest k.... dopoki tylko nie wcieli to w zycie:) chyba ze za moja zgoda;)

Gość 6trttrrtrttr
pogladaj sobie spankingtube to sie zaspokoisz chcociaz troszeczke :D

Gość znafca 69
uwielbiam takie niewinne, skromne i pełne wewnętrznego wyuzdania dziewczęta :)

Gość _reksio__
Facet, którego pokochasz będzie szczęściarzem. Nie ma obaw, nie ma w tobie nic z dz...ki, po prostu masz duże potrzeby i wyobraźnię. Nie jesteś łatwą kobietą, ale to dobrze, trzeba się szanować, a nie oddawać w ręce byle palanta, dla którego będziesz k. Jesteś wiele warta, więc możesz przebierać w facetach. A swoją drogą nie myślałaś o masturbacji. To może też być bardzo "wyuzdane". No. Wychodzisz na zakupy w mini bez majtek i robisz to w sklepowej przymierzalni albo autobusie zostawiając pamiątkowy odcisk na siedzeniu. A dla podkręcenia nastroju błysnąć na kogoś obcego swoimi skarbami. Nie robisz się mokra na myśl o czymś takim?