Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo romantyczny mily michal

DZIEWCZYNY - wyjatkowa okazja - napiszcie koniecznie domnie

Polecane posty

Zgłoś [22 sekundy temu] WYSOKI -PRZYSTOJNY DELIKATNY kulturalny szatyn - pozna kobiete 32 letni , slodki gadatliwy , bardzo delikatny ,niesmialy ,bardzo przystojny zgrabny ,zadbany mily serdeczny szatyn na poziomie po studiach docent - ale bardzo samotny -pozna delikatna romantyczna mila zadbana dziewczyne -cel milosc staly zwiazek milosc spacery we dwoje rozmowy calonocne przytulanie sie podroze kino galerie kawiarenki -napisz domnie smialo dziewczyny a poznamy sie nie gryze a mozesz poznac wspanialego wyjatkowego kulturalnego milego delikatnego szatyna po studiach masz 1 okazje mnie poznac napisz na maila mojego odesle ci zdjecia swoje poznamy sie fotoartysta@wp.pl

poza tym jestem bardzo skromny, bardzo zadbany i bardzo intensywnie pachnacy. Sex nie wchodzi jednak w gre, gdyz mam bardzo malego co jest moim wielkim kompleksem. Piszczie do mnie dziewczyny, Docent Furman.

Gość bardzo romantyczny mily micha
oczywiście jestem prawiczkiem, ale nie ma mnie kto nauczyć co gdzie maja samiczki :-(

Gość Menel*z*ławeczki
Michaś ? ile już browarów walnąłeś :D Czy zielska jakiegoś sztachnąłeś ? Bo coś fora ci się chyba potętegowały :D

Nie będ was dziewczyny chędożył , bo nie potrzebuję , kupiłem sobie u Grześka Wytrzepała koniobijkę automatyczną na prad 380 V i mam to co chcę bez waszej cip_ki