Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakjnkhsfaksdj

Chcę wydepilować okolice intymne na zero...

Polecane posty

Gość sakjnkhsfaksdj

Żeby zobaczyć, jak to jest :) Do tej pory jedynie strzygłam i depilowałam po bokach. Teraz chcę zająć się całością. Jak to zrobić? Przystrzyc jak najkrócej się da, i potraktować maszynką/woskiem? Po wszystkim wsytarczy zwykły krem?

Gość także ten tego...
Radzę uważać, bo po czymś takim robi się mnóstwo krostek i podrażnień. Dlatego przed ogoleniem wykąp się, zrób szorstki peeling w tym miejscu. No i żeby wloski nie powrastały, po goleniu peeling 2 razy dziennie (polecam cukrem). I nie będzie żadnych absolutnie podrażnień.

Gość sakjnkhsfaksdj
Kurczę, no sama nie wiem...

Gość sakjnkhsfaksdj
Także ten tego - golisz całość maszynką?

Gość sakjnkhsfaksdj
Powiedzcie mi jeszcze czy to prawda, ze po ogoleniu maszynką włosy się bardziej "rozrosną" bo bokach?

Gość także ten tego...
tak. I przez jakiś czas po goleniu płakałam dosłownie przez te wrastanie i podrażnienia. Ale mocny peeling po goleniu to podstawa (i od razu jak widać, że zaczynają odrastać- to też bardzo istotne), teraz zero podrażnień, ulga.

Gość sakjnkhsfaksdj
No właśnie, bo widziałam na zdjęciach, że dziewczyny mają IDEALNIE gładkie. A ja nawet po tym wosku mam kropki (najpeirw czerwone, a potem po prostu... kropki :O)

Gość gfgfgff
Ja gol;e zawsze maszynka taką jednorazowka (w drogeri za zl jedna kosztuje) noi zawsze mam na zero, ale moj facet sie wkurza bo mowi ze ma wrazenie jak z 5 letnim dziekciem sypiaj i woli gdy mam tam zarost a nie golutko,.. a mi lepiej tam na "golaska" heehee :p

Gość sakjnkhsfaksdj
Nie zacinasz się/?