Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

co to moze byc ?

Polecane posty

mam przymus robienia roznych zeczy np gdy zamykam dzwi to sprawdzam czy sa zamkniete 5 razy gdy ciagle sprawdzam lub robie cos po kilka razy co mug bym robic raz jest na to jakas nazwa ?

Gość zaburzenie obsesyjno-kompulsyw
ne.

Gość zalll ty jestesc chodzacym
leksykonem chorob , wspolczuje 🖐️

ciekawe w dziecinstwie bylo gorzej np jak tylko sie ubrudzilem lekko to odrazu mylem sie mylem po kilka a nawet wiecej razy rece

Gość fakt sa idealnie dopasowane
ogladnij sobie pare odcinkow detektywa monka :classic_cool: od razu znajdziesz podobienstwa ale ty raczej nie jestes takim geniuszem jak on :classic_cool:

Gość nerwica natręstw
współczuję

Gość jesteś chory
psychicznie jak każdy prawiczek 🖐️

Gość katarzynnkaa
Bardzo wielu ludzi tak ma. Niektórym strasznie to utrudnia życie, a inni mają delikatne natręctwa które w sumie nie przeszkadzają. Np. ja wiele usłyszanych słów muszę zapisać palcem "w powietrzu" :) Obojętnie gdzie mam rękę, nawet w kieszeni. Ale mój znajomy ma już uciążliwe natręctwa - musi ileś tam razy rano umyć zęby, kubeczki muszą stać tak i tak, wychodząc musi kilka razy przejść przez drzwi i wrócić. Z tego co słyszałam, wiele ludzi ma takie natręctwo że sobie "wróży". Np coś w stylu "jeśli TERAZ zapali się zielone światło, to zdam dziś egazamin", "jeśli dziś dostane odpowiedź od klienta, to mój chłopak mnie zostawi". Jest to denerwujące, chcą przestać, a nie mogą. O natręctwach było też w "Dniu świra".