Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimowapani

kupujecie juz kurtki zimowe dla dzieci??

Polecane posty

Gość zimowapani

kupujecie juz teraz czy czekacie na później? bo ja się zastanawiam czy nie kupić już teraz zimowych kurtek i mieć z głowy...

Gość ja bym kupiła 104-110
ja kupiłam wczoraj buty

Gość o nie pomocy
wlasnie sie zastanawiam nad tym kombinezonem z tchibo wszyscy je tak chwala

Gość zimowapani
no własnie mi się podobaja te kurtki z reserved i tam tez maja takie fajne kozaczki dziecięce w panterke i tak się zastanawiam czy już kupować czy poczekać jeszcze

Gość o nie pomocy
zimowapani kup teraz bo pozniej juz nie bedzie albo bedzie przebrana rozmiarówka wiem z doswiadczenia

Gość ja kupiłam kurtkę
już pod koniec lipca, buty zimowe, czapkę i szalik mam zamówione w Nexcie, czekam tylko aż mi przywiozą z Uk.

Gość zimowapani
no właśnie w tamtym roku byłam na początku listopada w CH i już nie było kurtek albo były okropnie brzydkie za kosmiczną cene... jutro się wybiorę do reserved-a i kurtkę kupie na pewno a buty zobaczę :)

Gość grejs keli
a ja właśnie przymierzyłam tą z zeszłego roku i jest dobra taka akurat i tak sie zastanawiam tylko czy przez całą zimę przechodzi, czapka i szalik też dobre, ale po buty to się trzeba będzie wybrać niedługo

kombinezon i kurtkę mam czepki szalika mam buty jedną parę mam jeszcze jedne chcę kupić i porządne rękawice

Kurtkę mam - okazało się, że córcia bez problemu zmieści się w zeszłoroczną. Chociaż gdybym widziała jakąś fajną kurteczkę w przystępnej cenie, nie wykluczam zakupu. Czapek mamy kilka, szalików też, ale i tak kupię jej jakiś komplet. Za butami będę się rozglądała na początku października.

Gość kruca fuks
nie wiecie gdzie mogę kupic/zamówić ten kombinezon chłopięcy Tchibo???? bo czytam że super jest ;)

Gość kruca fuks
up

Gość wredna małpa27
na allegro są

Kupuje już po mału. Kupilam mlodemu kombinezon ten Thibo. Jak przyjdzie to zobacze jak to jest z tą rozmiarówką i wtedy zamówie dla M. bo nie wiem jaki mam kupić żeby nie byl za wielki. Loli ma dwa kombinezony i śpiworek (mam nadzieje, ze się wcisnie). Zostaną buty, czapki, rękawiczki itd. Jest szansa że do listopada wszystko skompletuje :P

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaaaa
ja kurtkę kupiłam 2 dni temu, w lumpeksie, z h&m za 26 zł;-) mam w planach zakup jeszcze jednej. Buty właśnie sie rozglądam,a le kupię dopiero w październiku

Gość nikosia m
Najśmieszniejsze jest to, że sklepy w sieci rzuciły teraz promocje - jeszcze przed sezonem, co jest delikatnie mówiąc dziwne. Np. kolorowemarzenia tj. sklep, przecenił niektóre kurtki Mariquita ponad 50%. Dziwne, ale z mojego punktu widzenia wyłącznie korzystne...

Ja już kupiłam kurtki, na razie nie kupiłam spodni takich ocieplanych na szelkach bo będą potrzebne dopiero na porządny śnieg, a jak wiadomo u nas to nic pewnego :)

Gość gość
Ten płaszczyk z daleka wygląda jakby był zakrwawiony

Gość gość
Polecam minimkowe TOP 10. Znajdziecie tam kurtki zarówno dla dziewczynek jak i dla chłopców. Wszystkie z sezony 2014/2015 smile minimki.pl/top-10/top-10-kurtki-zimowe-dla-dziewczynki/ minimki.pl/top-10/top-10-kurtki-zimowe-dla-chlopca/

Gość gość
Mi się nie podoba jak z rynku .

Gość gość
ja kupiłam z c&a granatowa kurtkę i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Czy któraś z Was kupiła kurtke zimowa w Smyku, z tych /narciarskich/ z pasem snieżnym za 199zł? -dla tych już starszych dziecki 6l ?Zastanawiam sie czy warto...

Gość gość
ano jakze no tyle produktu mozna tera kupic w polsce trzeba sie speszyc bo za komuny tego nie bylo 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
W smyku kupowałam spodnie narciarskie, ale to dla roczniaka. Są super. Smyk ma fajne cieplejsze ubrania i jeszcze się nie nacięłam na nic. gorzej z ubraniami lekkimi, typu body, koszulki. Ale 2 stówy to wg mnie zdecydowanie za dużo i można dobrej jakości kupić taniej. Btw, w smyku mają fajne promocje, ostatnio dostałam sms i miałam 20 czy 25% taniej, ale nie informują o tym przy kasie...

Gość gość
Ja swojej małej kupuję rzeczy na stronie allinside.pl. Kurteczkę na zimę i wiosnę również kupiłam na tej stronie, jestem bardzo zadowolona ze swych zakupów :D