Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martagls

dni płodne

Polecane posty

Witam. Wiem, że tych wątków jest w sieci całe mnóstwo, ale chciała bym, by ktoś ze mną porozmawiał na ten temat... Nie staram się o dziecko specjalnie, ale jakby sie pojawiło była bym oczywiście szczęśliwa... Ostatnią miesiączkę miałam 27 sierpnia... ten cykl był 29 dniowy .. zwykle cykle wahają się między 27 - 31 dni ...kochałam się z mężem 6, 9 i 11 września, oczywiście bez zabezpieczenia z finałem w środku... czy jest szansa, oczywiście przy założeniu, że wszystko u mnie działa jak należy, żebym zaszła w ciąże?

Gość a choooj to wie
ja sie trzaskam dziennie bez zabezpieczenia i nic hehe

Gość Klaudunia099
Szanse sa duzo czy najwieksze nie da sie piowiedziec ja z regulu cykle mam 28 dniowe przytulanko "bez zabezp" w 10 , 12, 13, 15 dniu jestem w ciazy ale ktory to byl dzien :) obstawiam ze 13 :) a do zaplodnienia doszlo 14 :)

Klaudunia099 Dziękuje za odpowiedź... teraz właśnie liczę te dni . na wszelkie sposoby, jedyne co notuję to długość cykli i na tej podstawie obliczam kiedy mam dni płodne... i tak jak mówisz... widzę, że szanse są dość spore... w końcu kochaliśmy się w 10 , 13 i 16 dzień cyklu ... teraz tylko pytanie czy owulacja wystąpiła w tych dniach czy może dopiero wczoraj ?? ehh rożnie to bywa:) Dziękuję za odpowiedź