Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca pomocy 87

hel me

Polecane posty

Trzy miesiace temu poznalam Tomka na badoo. To byla milosc od pierwszego wrazenia ja do niego cos czulam i wydawalo mi sie, ze i on cos do mnie czuje. Razem spedzalismy duzo czasu, dwa razy w tygodniu do mnie przyjezdzal oprocz tego byly parogodzinnne rozmowy przez komunikator i telefon. J abylam bardzo o niego zazdrosna, bo to przystojny facet, ktory podoba sie kobietom. Zrobilam cos zlego dzwonilam do niego z zastrzezonego a potem sie rozlaczalam nie przyznalam sie on to sprawdzil i od tej pory nie chce miec z emna doczynienia. Mowi, ze zawiodlam jego zaufanie, ze kiedys byl w podobnym zwiazku i nie chce do tego wracac. Nie odbiera moich telefonow. Co najgorsze widze ze od nowa zalozyl konot na badoo, pewnie juz szuka kogos nowego. W jaki sposob moge go odzyskac, prosilam go o druga sznase ale on nie chc emi jej dac... Pomocy

No ale w czym mamy pomóc? Napisać do niego żeby się do Ciebie odezwał? Zawaliłaś sprawę i zrobiłaś z siebie idiotkę, on już nie będzie Ciebie traktował jak normalną... Po co go sprawdzałaś? Jakieś podejrzenia miałaś?

Tak mialm podejrzenia, bo on mnie cigle sprawdzal dzwonil zastrzezonego sprawdzil mnie czy nie bylam karana ( anie bylam), usunal mi konot na gg. Ciagle wymyslal jakies wymowki zeby nie przyjechac nie mial dla mnie czasu. J ausunelam konto on nadla mial choc niekorzystal. dodatkowo sprawdzil moje ip juz na samym poczatku, wiedzialam ze dziewczyny na niego leca ciagle opowiadal mi jakie historie jak to kobiety daja mu numery telfonow, lub komentuja jego wyglad. Przestal do mnie sie odzywac nie odbieral telefonow, dopiero jak zadzwonilam z zastrzezonego, 9 dnia nie odzywania sie zalozyl nowe konto na badoo i pisze ze szuka prawdziwej milosci

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daj se spokój, jakiś nienormalny, zaborczy debil z kompleksami :o ani się w to toksyczne bagno nie pakuj :o

Probuje ale jest ciezko to byl toksyczny zwiazek, ktory sprawil ze przestalm byc soba. Dzwonilam przpraszalam prosilam o druga szanse on nie chcial sluchac, bo zawiodlam jego zaufanie. A juz szuka nowej. Wykorzystal i zostawil klasyka. Najgorsze jest to, ze uzaleznil mnie od siebie dlatego jest tak ciezko

Gość poszkujaca pomocy 87
Cierpie przez niego jakbym miala depresje nic mi sie nie chce siedze w domu i placze cale dnie