Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaKatarzyna

POLSKIE PIOSENKI :) RÓŻNE :D

Polecane posty

Gość PannaKatarzyna

Mam prośbę podajcie tytuły jakiś fajnych polskich piosenek o różnej tematyce i różne gatunki :)

Gość Emmett Fitz-Hume
Varius Manx - Orła cień Zdzisława Sośnicka - Aleja gwiazd Pezet feat. Wdowa - Niegrzeczna Fasolki - Zuzia lalka nieduża Kombii - Avinion Bajm - Różowa kula

Gość Emmett Fitz-Hume
Lombard - Szklana pogoda O.N.A. - Drzwi Krzysztof Antkowiak - Zakazany owoc Gabriel Fleszar - Nasza droga do nikąd Mieczysław Fogg - Ostatnia niedziela Irena Santor - Już nie ma dzikich plaż Piersi - ZChN zbliża się Big Cyc - Piosenka o smutnym skinie Elektryczne gitary - Nie pij Piotrek Natalia Kukulska - Komiks Edyta Bartosiewicz - Urodziny Chylińska - Winna

Gość Emmett Fitz-Hume
Miały być różne, to są różne. :P Jeszcze: LO 27 - Mogę wszystko Anita Lipnicka - Wszystko się może zdarzyć Kazik - Artyści Maryla Rodowicz - Małgośka

Aneta Figiel-"Myśl o tobie" Ania Dąbrowska-"Nigdy nie mów nigdy" , "Tego chciałam" Bajm-"Lato był jak ze snów"," O Tobie","Plama na ścianie" Edyta Górniak-"List","Kiedy tęsknię","Nie proszę o więcej" Jeden osiem l- "Kiedyś było inaczej","Wideoteka" Kasia Cerekwicka-"Miłość" Kasia Cerekwicka-"Potrafię kochać" Kasia Kowalska-"Domek z kart" Pectus-"To co chciałbym Ci dac" Stachurski-"Z każdym twym oddechem"

Cwancys & Grabol- "Dla niej" Dj Decibel & Peter- "Jedno życie,jedna miłość" Edyta Bartosiewicz- "Skłamałam" Ewa Farna-"Bez łez","Ewakuacja"," Ira- "Nie daj mi odejść" Łukasz Zagrobelny-"Mówisz i masz" Mrozu-"Milion monet" Natalia Kukulska-"Wierność jest nudna" ONA-"Kiedy powiem sobie dość" Patrycja Markowska-"Deszcz" Patrycja Markowska-"Świat się pomylił" Paulla-"Od dziś" Perfekt-"Nie płacz Ewka" Sistars-"Inspirations" Sistars-"Spadaj" Sistars-"Sutra" Stok-"Chcę Cie" Sylwia Grzeszczak-"Małe rzeczy" Synonim ZP-"Wyznanie" Synonim-"Znów mi się śnisz" Trzeci Wymiar-"Skamieniali" Verba-"Czy to koniec" Verba-"Miłość zabija" Verba-"Młode wilki" Verba-"Nie ma Ciebie" Weekend-"Za miłość mą" Bajm-"Być z tobą" De mono-"Bo dziś już nie ma nas" Bajm-"Krótka historia" Stachurski-"Czuję i wiem"