Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gejsza90

Moge być w ciąży ??

Polecane posty

Witam was, biore tabletki od 2 lat yasminell, od paru miesiecy mam partnera i pozwalam mu konczyc we mnie chodz nie zawsze, w tamtym miesiacu dostalam normalnie okres. Skonczylam kolejny blister i jak zawsze powinnam dostać okres dzis a jeszcze sie nie pojawil. Dodam ze bralam regularnie co do minuty, jedynie co bralam to przez okolo 3 dni ketonal ale z tego co wiem nie oslabia dzialanie tabletek. Kilka dni przed mialam bole piersi zanoszace sie na okres no i jakis tam pryszcz.Pytanie jak nie jedno na tym forum, ale kobiety uwiezcie, można na leb dostac od tego! OD=dpiszcie, z góry dziękuje :)

Gość swietłana
Bierzesz tabletki od dwóch lat, nigdy żadnej nie zapomniałaś. Proszę pomysł trochę, to nie boli - z jakiej racji masz być w ciąży ? Bierzesz tabletki i nadal nie zawsze pozwalasz facetowi kończyć w sobie ? To po co wam te tabletki jak nie wierzycie i ich skuteczność ? Ja bym z takimi schizami poszła do psychologa a nie za seks się brała.

Dzieki za odpowiedz. Nie chodzi o to ze sie nie wierzy ale schiza zawsze jest. Poza tyn przez te dwa lata napewno jakiejs sie zapomnialo, chodz mi o to od kad mam partnera nie zapomnialam zadnej a mimo tego sa obawy. A jesli sama wiesz, bynajmniej dla mnie nie zawsze czuje sie komfortowo gdy konczy we mnie, bo na drugi dzien caly czas wkladki nosze ;).A lepiej dmuchac na zimne.Ale dziekuje jeszcze raz juz się uspokoilam ;)