gejsza90 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Witam was, biore tabletki od 2 lat yasminell, od paru miesiecy mam partnera i pozwalam mu konczyc we mnie chodz nie zawsze, w tamtym miesiacu dostalam normalnie okres. Skonczylam kolejny blister i jak zawsze powinnam dostać okres dzis a jeszcze sie nie pojawil. Dodam ze bralam regularnie co do minuty, jedynie co bralam to przez okolo 3 dni ketonal ale z tego co wiem nie oslabia dzialanie tabletek. Kilka dni przed mialam bole piersi zanoszace sie na okres no i jakis tam pryszcz.Pytanie jak nie jedno na tym forum, ale kobiety uwiezcie, można na leb dostac od tego! OD=dpiszcie, z góry dziękuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość swietłana Napisano Wrzesień 14, 2011 Bierzesz tabletki od dwóch lat, nigdy żadnej nie zapomniałaś. Proszę pomysł trochę, to nie boli - z jakiej racji masz być w ciąży ? Bierzesz tabletki i nadal nie zawsze pozwalasz facetowi kończyć w sobie ? To po co wam te tabletki jak nie wierzycie i ich skuteczność ? Ja bym z takimi schizami poszła do psychologa a nie za seks się brała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gejsza90 0 Napisano Wrzesień 14, 2011 Dzieki za odpowiedz. Nie chodzi o to ze sie nie wierzy ale schiza zawsze jest. Poza tyn przez te dwa lata napewno jakiejs sie zapomnialo, chodz mi o to od kad mam partnera nie zapomnialam zadnej a mimo tego sa obawy. A jesli sama wiesz, bynajmniej dla mnie nie zawsze czuje sie komfortowo gdy konczy we mnie, bo na drugi dzien caly czas wkladki nosze ;).A lepiej dmuchac na zimne.Ale dziekuje jeszcze raz juz się uspokoilam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach