Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjjjjj tam ojj tammmmm

ale po co?

Polecane posty

Od pewnego czasu spotykam sie z chłopakiem, jest rok młodszy, ja wychowuje sama syna, twierdzi ze mu to nie przeszkadza, chociaż widzie czemu cięzko, powtarza ze potrzebuje czasu wiec nie naciskam jest jak jest, chociaż juz inaczej bez przytulania, pocałunków... kilka dni temu ktoś był na tyle bezczelny ze na nk napisał komentarz do naszego zdjecia, ze spotykasz sie z samotną matka, ie asz honoru, za kogo ty sie bierzesz itd widać ze to się odbiło na nim, jest innym, chce wiedziec ktos to zrobił, kto za tym stoi, zbzikował na tym pkt, da się odczuć ze teraz do niego dotarło to ze ja nie jestem sama jest ktoś... jest mi przykro troszke ze po takim komentarzu zmienił zdanie chce byc tylko kolega bo potrzebuje czasu by to zaakcepowac. Co ja mam robic? czekać? czy raczej odpuścić takie sytuacje moga sie powtarzać, on musi byc na to przygotowany ze ja nie jestem sama, musi wziąść to na klate, ale on sie ewidentnie wystraszył, przestraszył taka sytuacją... moze ja powinnam odpuścić, a jak takie sytuacje bede sie powtarzać, bedzie ok i nagle powie pas.... prosze o rady

Gość sliweczka...
faceci to duze dzieci....:P

Gość proekozielona
dziewczyno to jakis niedojrzaly chlystek, sugerowwnie sie opiniami osob komentuajacych foty na fb i nk? Dziewczyno no zastanow sie, masz dziecko badz powazna macie po 20 lat pewnie i przykro mi, ze musisz ciepriec przez takie bzdety, stereotypy, taki juz nasz kraj zawistny, uwierz w siebie, bo to jest najwazniejsze

Gość niekorzystamzfejsa
ja bym zaczekała.Bez naciskania.Przetrawi i jakoś to sobie poukłada w głowie to wszystko będzie tak jak trzeba.

Gość ty wiesz co ty
lepiej wytrzezwiej najpierw bo sie ciebie czytac kobieto nie da

ja mam 25 lat on 24, znany sie juz ponad 2 miesiące, widujemy się dość często własnie nie wiem czy to ma sens by to dalej ciągnąć... czy czekać, a jak on zawsze bedzie miał takie wątpliwości, jak coś ktos powie, napisze itd mamy kontakt ze soba cały czas

No chyba nie chcesz żeby 24letni facet bez bagażu przeszłości skakał z radości pod sufit na myśl o wychowywaniu cudzego dziecka?? Ja go całkowicie rozumiem... No bo sorry ale on raczej nawet o swoich dzieciach nie myśli żeby mieć, a tutaj od razu dostaje pakiet rodzinny... I to nie kwestia że sam jest ;duże dziecko; albo ;niedojrzały chłystek;! To całkowicie normalne. Ty się nie wykazałaś dojrzałością zaliczając wpadkę, więc nie wymagaj od innych żeby byli dojrzali i brali Cię z dobrodziejstwem inwentarza... Owszem, zdarzają się tacy, ale to jest mniejszość... Zdecydowanej większości facetów ani w głowie chowanie cudzego... Ma wątpliwości i to normalne, a szczerze mówiąc wątpię żeby się ich pozbył.

Gość jesli.piszesz
czikiczikitkat podoba mi się Twój komentarz szkoda, że zaraz zniknie pos stertą debilizmów

przecież ja to rozumiem, i nie mam do niego o to żądnych pterensji, ani nie wywieram na nim preji nic z tych rzeczy, poprostu chce sama unikać tego ze siew nim zabujam a nic z tego nie wyjdzie, albo twoże sie przed dni, zaufam mu, chce tego unika. ja rozumiem ze to nie jest łatwe do zaakceptowania co powie rodzina, znajomi, ze nie bedzie miał normalnego związku biore to wszystko pod uwage i nie naciskam na niego ale nie chce sie w cos zaangażować a on mi za miesiac czy poł roku powie sorry jednak nie dam rady!!

jeśli.piszesz - dzięki :) Autorko, jeżeli facet ma już,teraz wątpliwości, to one nie znikną. Nie w tym wieku i nie na tym etapie życia. Moim zdaniem powinnaś mu sama powiedzieć, że koniec, i poszukać kogoś starszego - i od siebie, i od niego. Starsi faceci mają trochę inne patrzenie, nieraz sami są 'po przejściach', i są bardziej gotowi na dzieci. A on w końcu nie wytrzyma presji otoczenia, rodziny, jak wszyscy będą na niego patrzeć i się w głowę pukać za jego plecami, że babę z dzieckiem wziął, a to wszystko się będzie na tobie odbijać. Oszczędzisz cierpienia i sobie i młodemu, który może się przyzwyczaić do nowego tatusia... A potem będzie kolejny tatuś i kolejny. Lepiej od razu szukaj kogoś poważniejszego i dojrzalszego.