Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka18nastka

Seks

Polecane posty

Co zrobię? Urodzę dziecko :-p Nie mam 13 lat. Jeśli nawet zaszła bym teraz w ciążę urodzę jak będę miała lat 20. świat się nie zawali... :p

Deka, a czemu nie, kto tam w ciemnej uliczce sie brzuchola dopatrzy :) a poza tym nie ma co sie smiac, bo może Autorka juz poczela i jeszcze o tym nie wie...

Gość igtam @
wow durnowate baby ale dałysYie siE Wypuścić BRAWO 18 -STKA:))

Slodka urodzisz... i co dalej? Masz gdzie z dzieckiem mieszkac, z czego utrzymać? Dasz rade wychowac, jesli Twój chlopak ucieknie w ciemna uliczkę? Dzieci to nie sa tanie w eksploatacji... wiem cos o tym ;)

Igtama koncertowo zlała koteczka wiec szuka nowej dziewuszki pod którą mógłby sobie spuszczać z krzyża. :classic_cool: A tak nawiasem... autorka tematu gubi się w zeznaniach. ;) Za każdym razem pisze coś innego. Raz, że rucha od roku a raz, że od pół. Dziecko ma radość z fantazjowania a wy jej jeszcze wierzycie. Naczytała się opowiadań erotycznych i teraz rozbija sie ze swoim domniemanym doświadczeniem. Naprawdę - zazdraszczam pełnom gembom. :classic_cool: PS. Co masz dzisiaj na sobie i czy mogę cię wylizać. Błagam, jestem taki zdesperowany. Igtam. 🖐️ :classic_cool:

Gość igtam @
"Miałam zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna." ZA LMI cIE:))

Dlaczego? :D To tylko delikatna parafraza z Bukowskiego. Zapewne nie wiesz kim był ów człowiek wiec nie znasz kontekstu tej wypowiedzi. Nie zesraj się desperacie. :D 🖐️

"A mój chłopak z pewnością nie ucieknie " Dziecko drogie. Może jak podrośniesz to zrozumiesz, że na tym świecie nie ma NIC pewnego. 😴🖐️

Proszę bardzo udowodnij mi to że raz napisałam że współżyję od roku a raz od pół roku... :p Nigdy nie napisałam tego, że współżyję od pół roku :P Udowodnij czekam.

No nie wiem Deka, rżnąć głupa potrafi tylko głupi :) A poza tym wisi mi to i powiewa, miałam zły dzien i tak se pierdole po klawiaturze pod Harnasia

Gość igtam @
Słodka18nastka TRZYMAJ SIE BO TE"STARE SA GŁUPIE:))

"Proszę bardzo udowodnij mi to że raz napisałam że współżyję od roku a raz od pół roku... Nigdy nie napisałam tego, że współżyję od pół roku Udowodnij czekam." Już Ci kiedyś udowodniłam, że piszesz co chwilę co innego. A że masz słabą pamięć w tak młodym wieku to już nie mój problem. 😴 I znowu usiłujesz być zabawna, ale Ci nie wychodzi. :classic_cool: 🖐️

Po pierwsze nie dziecko :P Po drugie wypraszam sobie obrażanie mnie. A po trzecie Alicjo aborcja to powinna być wykonana w Twoim przypadku, ja nigdy w życiu nie usunęła bym ciąży :p

Ja usiłuję być zabawną???? Chyba masz jakieś omamy... Jeżeli Twierdzisz ze napisałam iż współżyję od pół roku (a wcale tak nie pisałam) to udowodnij to... Bo wystawiasz tu nieprawdziwą opinię o mnie :p

Za to mądry jest zdesperowany facet, który tygodniami zaczepiał dziewczynę, która się z niego napierrdalała do rozpuku. :D Co masz na sobieeeee :D:D:D:D:D:D:D 🖐️ Dziecko, czytam te twoje wypociny. Raz jest tak raz inaczej. Jak już chcesz kłamać to chociaż sobie zapisz jakąś wersje wydarzeń. 🖐️

Gość igtam @
Foxy_Lady Ivera lynn INTELEKTUALISTKI UDAJĄ BUUUUUUUUUUUUUUUUUEUEEU HHAHA bUKOWSKI HAHAHAA

Gość Wiecie co ybocye}ce_
j.w ----//)--(\\ ///--\\\ --///-\\\ -///\/\\\ -/-/--///-|_-_|-\---\\\-\ - (-(((/-)--)--(--(-\)))-) -\\/--/\\// --\ /\-/ \--()-/

Dobranoc, Słodka, jeśli urodzisz dziefcynkę, please, nazwij ją Madzia, oki?:) Życzę Ci cudownych snów, pełnych stosunków przerywanych i spermopodobnego lakieru do zatkania dziury.😘