Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetmen

Życie mężczyzny z kobietą

Polecane posty

Gość bring
Bo jak raz pozwolisz, to kobieta bedzie chciala wejsc Ci na glowe. Moja metoda na focha - olac. Zareagowac w sposob inny niz do tej pory, oschle, tak jakby ci nie zalezalo co ona pomysli. Pare razy i dziewczynie powinno dac do myslenia. Z kobietami trzeba ostro, nie rozczulac sie i nie bronic. Czasem rzucic sluchawka, trzasnac drzwiami i pokazac, zeby nie pozwalala sobie na za duzo. Jestem kobieta, na mnie poskutkowalo. Bylo jak kubel zimnej wody.

bring-to nie zawsze działa. ja tak postąpiłem i po prostu nie spotykaliśmy się kilka dni. kiedy w końcu doszło do spotkania ona nadal ma focha i to za totalną bzdurę. to co, znów olać? może tym razem na dobre?

Gość bring
Spora wiekszosc kobiet chce zdominowac faceta. Usiluja mu wmowic jaki jest beznadziejny bo to, bo tamto i wyrabiaja sobie w ten sposob podstawe by go zmieniac i sobie wychowywac. Wspolczuje wam szczerze, bo ja choc bardzo bym chciala nie potrafie wam wytlumaczyc co siedzi w glowie kobiety i jakie rzadza nia procesy myslowe:-)

Gość kazimierz notariusz
lepiej myśleć głową i mieć fochy oraz pretensje niż myśleć hujem

no moja chce mnie zdominować ewidentnie ale ja się nie dam, oj niedoczekanie :) nie wiem tylko do czego to doprowadzi. kazik- najlepiej jednak myśleć po prostu głową i nie strzelać fochów :)

"Spora wiekszosc kobiet chce zdominowac faceta. Usiluja mu wmowic jaki jest beznadziejny bo to, bo tamto" poinformowanie o swoim spojrzeniu na sprawę to nie jest jeszcze wmawianie :)

jeżeli to sarkazm, to raczej się nie przyda, bo nie dalej jak niedawno poinformowałam i nawet na nic nie licząc szybko usłyszałam, ze wina jest po jego stronie, ze tak i owak bla bla. Czyli nie ma co sie męczyć

Gość potencjalna
Mężczyźni też manipulują. To nie jest zależne od płci, tylko od charakteru człowieka. Manipulacja w związku jest czymś niestety powszechnym. Są granice manipulacji, czasem przybiera rozmiary patologii. Często jest wynikiem psychopatycznych zachowań. Zawsze naganna. Doznałam tego od mężczyzny. Manipulacja nieodzywaniem się, tzw. strzelenie focha.... Mój partner manifestował wciąż takim zachowaniem swoją dezaprobatę wobec mnie wiedząc, że ów foch jest czymś co mnie dotyka mocno. Rozstanie było bolesne, ale... teraz jestem wyczulona na tym punkcie... i manipulantów szerokim łukiem! :)