Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec swiata jest bliski

KONIEC ŚWIATA jest blisko !

Polecane posty

Benedykt XVI umrze a po nim papieżem po wyjątkowo długim konklawe zostanie murzyn i wypełni sie przepowiednia i 12 grudnia 2012 roku runie pomnik Lutra w Bielsko-Białej i zstąpi duch i rozpocznie się sąd ostateczny a zakończy się 21 grudnia 2012 roku.

Nieważne gdzie ważne że przepowiednia juz sie zaczęła wypełniać.

Gość ostatni raz to oglądam
oo ten pomnik lutra jest całkiem niedaleko mojego domu, ciekawy widok będzie:D nie moge przegapić:P

Gość mnie to już nie rusza
znów? tamte daty nie wyszły? Matko! Skąd się tacy biorą?

Runie niespodziewanie w niedługim czasie od wyboru murzyna na papieża i bedzie to Kres kościoła Ewangelickiego i pociągnie za sobą w kolejnych dniach kościół Katolicki i Prawosławny oraz wolne kościoły chrześcijańskie (Baptyści, Zielonoświątkowcy, Adwnetyści) , tak upadnie religia chrześcijańska co zapoczątkuje sąd ostateczny.

a tam , zaraz Afro- amerykanin ....:) podobno koniec świata ma przepowiedzieć pierwszy w tym roku złowiony bożonarodzeniowy karp i to w jezyku polskim ma być ta przepowiednia :D

Wtedy zapanuje rozpacz, płacz, krzyk i szloch ale będzie już za późno, kościół i sakramenty ustaną, nie będzie miało znaczenia czy ktoś jest duchowny czy świecki, pastor, pop czy ksiądz. katolik czy ewangelik. Wszyscy ludzie będą równi, Żydzi, Muzułmanie, Chrześcijanie, nie bedzie juz podziałów, każdy zostanie osądzony i juz bedzie za późno na lamanty i żale.

LICENCJO - NIe Afro-Amerykanin! Nie wiadomo z jakiego bedzie kraju ale bedzie murzynem

Wszyscy będą sądzeni bez względu na wyznanie, nie będzie ważne kto jakiego był wyznania, wszyscy Chrześcijanie zostaną osądzeni tak samo bez znaczenia do jakeigo kosciola nalezeli. Inaczej ale także sprawiedliwie osądzeni zostaną Żydzi, Muzułmanie, Buddyści, Hinduiści i wyznawcy wszystkich innych religii.

nie ma napisane ze to murzyn musi byc tym papiezem tylko ze czarny wiec moze byc tak ze papiez bedzie bialy ale z czarnym charakterem a Benedykt ma czarny charakter

Gość fiszki niemiecki
a co z antychrystem i prześladowaniem katolików

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mieli taką sytuację w życiu - powiesiła sie uczennica. Ot powiesiła się, znależli ją i tyle z całości. A ona tutaj zaczęła się pojawiać. Pogrzeb miała i wszystko. Ten ją widział, tamten. Chodziła w ciuchach - raz korpus chodził, raz sobie chodziła po prostu. I co wy na to? Co w takiej sytuacji zrobić? I tak było i mówiła że mają napisać do mnie list bo po pewnym osobniku i co? Gdzie list? Chociaż 1 list. A ja? A ona? A ta nauczycielka? Czy oni są normalni tam? Piekła nie ma. Zombie chodziło po lesie i powiedziało - to ja , dla siebie zmartwychwstałam, weż i napisz list o tym do xyz. I co byście zrobili? I nie dostałam żadnego listu. No i dobrze... no ale... :(

Miało być - co byście zrobili w takiej sytuacji i tyle. I kto to był - ta uczennica czy kto ? I patrzcie co trzeba zrobic żeby tego nie było, no co?

Wiecie bo ja sie wycofuję - a co? W nocy się budzę a tu trup bez głowy - przesyłka z Holandii. Ci nasi co się powiesili to wiecie Aniołki trzy to były - ani zombiakami nie są ani nic. A Poniatowska? Bez głowy po szkole chodziła. Niech opowiedzą wam nauczycielki jak było. Światło się paliło i chodziła postać bez głowy także ja się wycofuję i tyle. Żeby nie było, że ja w Goethe straszę i tyle.

Wiecie - ten nasz król Staś to chyba bez głowy chodził sobie chodził po Zamku królewskim i prosił PRzenieście mój grób na Wawel to bedzie dobrze, nie będę was straszył we zera. A oni na niego a ty dwa zera i jedyna ty ciećku po co się dałej zabić carycy. Ja się nie dałem zabić, ja się sam powiesiłem przez kościół bo mi nie chcieli dać rozgrzeszenia. Ty pieprzony kłamco - caryca cię powiesiła, ty cyganie. Przez pogrzebem tak chodził jeszcze i straszył. W nocy - siedzieli przy nim - on tam chyba był. Trumna była pusta albo głowa leżała w trumnie, samo ciało chodziło a ci właź do trumny cholero jedna i go wepchnęli przebili mu serce - ty potworze jeden - siedż tu - głowa sie połączyła z ciałem - coś takiego i zamknęli wieko trumny i w Warszawie po tym został. Bo czemu ta Warszawa taka? przez to. I wiecie on ma teraz rodowody, można o niego stać, ale to był taki potwór, że szkoda gadać i na zamku królewskim leży, Warszawy musi pilnować, a Kraków? I tyle :( Kraków się sam pilnuje. Jedynie, że jest ten miecz i nic więcej. Bo wiecie po nim ani te budynki nie zostały. I nie wolno się tak wyzywać bo po śmierci taka ksywka to zombiak jest i tyle. I DOKŁADNIE ogrywał Holandię. Bo czemu w Warszawie nie chcą Holandii. Przez to. Przez Poniatowskiego i tyle. To mało osób wie, ja to piszę w necie, żeby mnie nie udusił. Bo mi mówią - Lucyfer cię w nocy udusi ty stara pizdo - no chyba zombie Poniatowskiego choć ma rodowody na Polskę to już wszystko pieprzy - w USA będzie budował teatr Szekspirowi. Niezłe, nie? :(

Z tym Poniatowskim to było tak, że wiecie on leżał w trumnie - jeżdził do Holandii bo sie ZOMBI interesował. Jak jeszcze się czymkolwiek interesował oprócz carycy. I siedzieli nad trumną. Powiesił się i go nie ma. Albo mu odciąć łeb albo go przebić - powinien cos powiedzieć, czemu on się powiesił. Siedzieli , myśleli, MIELI SIĘ MODLIĆ , wstałby i zacząłby mówić. A namyślili sie wiecie. Poszli - sejm 4 letni to był. Odeszli przyszli. głowa leżala - zamiast uciekać i po księdza - wiecie rela - to oni głowo przemów, ciało poszło , no ale ciało to trzeba uważać, głowa miała mówić. Ale sie odłączył - zobaczcie no może coś przemówil. I słuchajcie tak pijani byli że nic ta głowa na nich nie działała , nic i tyle. A to śpimy, przyjdzie to nas obudzi. Ale nie umieli spać. Idziemy go szukać. Uwaga żeby nas nie zabił. I tylko sie zastanawiali czy głowa to piłka i czy może fruwać. Myśleli , myśleli - chyba nie i poszli. I wiecie - odchodzili i ta głowa zacżęła gadać i oni poszli szukać tego ciała bo głowa u zombi nic nie znaczy. No i wiecie w zasadzie to był koniec - wszyscy do wystrzelania. A tu poszli szukać ciała bo to kończyny odrywają i przebijają,żeby z trumny nie wstał na pogrzebie bo skandal i tyle. I zobaczcie jacy schlani nie umieli wymyślilic, że mają stać o Holandię bo GADAJĄCA GŁOWA i tyle. No i ciało mówiło - po co mnie mnie szukać - moja głowa mówi, że już niedługo koniec tej zabawy. 200 lat i koniec tego padołu łez a Polski też. Co ty pieprzysz? to dziadostwo nigdy się nie skończy i wiecie tacy pijani, że nawet nie zrozumieli co się dzieje. I dopiero za jakiś czas jak wytrzeżwieli to mówili, że Poniatowski w nocy wstał z trumny, księża się patrzyli co się działo i oni to mówili jakby to tak codziennie się działo wiecie. No i zaczęli się wieszać - wszyscy się powiesili co do jednego. Rejtan pierwszy bo o wszystkim decydował. Za Rejtanem wszyscy i tyle. Ale o Holandii to nikomu nie przyszło do głowy żeby o nich stać, NIKOMU. Własnie z tego. A zobaczcie jak widać, że tylko tak się mogli uratować. I te cioły zamiast wiecie głowe przyszanować to mu przyszyli chyba , odrąbali ręce i nogi i przebili - najwyżej przyszyją jak wylezie znowu. No ale mówili rózni - wiecie no to głowę to sie powiesił, a ręce i nogi po coście mu ucięli - co to? No a głowa się oderwała. No i to jest zombie mówili tam rózni. Ale ręce i nogi oderwane to jest zombie. Ciało chodziło, ale głowa nie. Ale głowa gadała. A w ogóle to mieliście mu odciąć co innego. I powiem wam - PO POGRZEBIE otwarli ten grób - uwazali że coś NAPISZE w tej trumnie, że co z tą konstytucją. No przecież mówił - mówili - szanujcie moją konstytucję - to moja żona. To jest jedyna pani Poniatowska jaką znacie - coś tam takiego. No ale uważali że po śmierci I TAKICH EKSCESACH powinien jeszcze coś napisać. No i uważali, że o konstytucji coś miał. A przynajmniej testament i tyle. Takie no i wszyscy zaczęli sie wieszać bo ...nic nie napisać i ...jednak był tym zombie. A śnił im się - coście zrobili z moim testamentem? A oni wstawali? Królu - przecież nie było żadnego testamentu? Co ty U DIABŁA pieprzysz i się wieszali. A tak było bo kradli strasznie i cały zamek mu rozkradli w czasie sejmu 4 letniego. A na pogrzebie był ubrany w trumnie, i były przybory do pisania żeby napisał, a nastepnie go rozebrali - to była jego CARYCA i pochowali go nagiego. I nie mieli ubrań od razu. Skoro konstytucja to pani Poniatowska, to oni to CARYCA i nie mieli ubrań i przez to zaczęli sie wieszać bo nie rozumieli czemu. Bo przez zombie mówili - nie przez ubrania i tyle. Bo ubrań nie mieli. Bo jacy są ludzie w Polsce? No dziś nie mają ubrań? Mają ubrania? Nie mają. Takie rzeczy. Bo czemu stoję o Poniatowskiego a nie o brata. Chce mi pomóc. Bo on w nocy chodzi BEZ ŚWIATŁA i przeprasza ludzi, wylewa ludzi - to ma od Gregora. ZOMBIE zapala światło i co wtedy? Wzywa się policję i... niekiedy nie znika się dowiem. No to nie wiem - drugi pogrzeb, że zombie i tak dalej. I kto wie czy ta caryca też nie łaziła bo on ten brat chciał się powiesić, ale widział Boga i to ma po matce wiecie - to jest potomkini pisarza brytyjskiego i tak dalej. Ale ja tego nie napiszę , to są sprawy prywatne. A to mogę napisać. O Poniatowskim - to nasza historia. Jakoś tak było i tyle. I koniec :(

Wiecie ten król mówił - i teraz nie wiem - głowa czy ciało - Boże wybacz mi moje NIEZLICZONE grzechy , juz nigdy nikogo nie zabiję - bo on chyba mówił do tego sejmu - pewnego dnia wszystkich was powieszę za ten most co mi wysadziliście - takie rzeczy mówił. Tą gadającą głową stał się ze swoich uczynków. Powiesił się - i teraz było że w Holandii głowy odrąbują takim - niech cos mówią wiecie - no co to ma znaczyć. I siedzieli nad trumną - trzebaby księży wezwać - odrąbać ten łeb czy nie - na koniec widzicie wszystko mu odrąbali a kto wie czy jeszcze nie wsadzili ładunków wybuchowych tu i tam żeby nie wstał z trumny bo były wstrząsy pod zamkiem królewskim i chyba się zamek królewski...rozwalił. Albo popękał. Zaczęli odbudowywać bo nikt nie rozumiał czemu. I coś tam takiego wiecie - a nie wiem. Chyba rozwalił się ten zamek królewski albo część sie zawaliła. Tacy są ludzie w Polsce i z tego zaczęli sie wieszac księża najpierw, że Poniatowski PRZEMAWIA , mieli go słuchać, co oni mu zrobili, rozgrzeszyć. A ci głowy mu nie odrywac. Co oni tam robili? Chyba się rozwalił zamek królewski wiecie. A teraz też sie dowiem i kto wie czy nie ma legendy ze jak się jeszcze raz rozwalili to po Polsce. I Niemcy zburzyli pewnie, ale to nie samo z siebie, a zburzyli bo go wcześniej zburzyli, Łazienek nie to zostawia. A oni mu wszędzie dynamit wsadzili, żeby nie wstał już nigdy wiecej. To tam po jakimś czasie wybucha i słuchajcie - może i w czasie pogrzebu jak go do trumny chowali to wybuchł wiecie i wszystkich zabiło pod gruzami, ale sejmu 4 letniego nie było bo nie mieli czasu na pogrzeb - nie stoją o takie pierdy. Żeby nie wyszło chyba, że po nagu leży, ręce , nogi odcięte, nie tylko. Zamknęli wieko trumny, zabili. Najwyżej wszystkich rozerwie, tak musi być bo on będzie wstawał, nie chcieli stać o Holandię - tylko tyle mieli sie domyślić. I cały zamek się rozleciał, wszystko sie rozleciało , ludzi zabiło ZA MOST i tyle. Że mu też wysadzili to on też , a za życia go nikt nie znał , a teraz wielki pogrzeb - obłudy nie znosił - niech sie wypchają z całym cyrkiem - sejm 4 letni a oni... i powiesił ten sejm i księży powiesił masę za Polskę i tyle. Bo sie powiesił, a oni myśleli, ze otruty w Rosji. I tyle :( I ale się zmieniło od tamtej pory. A Poniatowskiej rodzice też łeb urwali bo miała coś powiedzieć na pogrzebie - tłumy bo sie w szkole powiesiła - a wiecie święta nie była. Przez Kevina? Nie - przeze mnie. Przez jego siostrę w Polsce. Ona była w białej trumnie chowana i tak dalej.. a dajcie spokój. - A Kevin - ciążę usunęła a w białej trumnie ja chowają. Dziwka i tyle. I zaczęła mu sie śnić, że po szkole łaziła wiedział. Ciągle wychodziła z ubikacji i tak dalej. No i chyba go odwiedziła w nocy , żeby się powiesił. Ale on w to nie wierzył - wyrzucił ja przez okno. Chyba z piętra ją chwycił i wyrzucił w nocy i omal nie oszalał - chyba chodził do psychiatry bo się będą śmiali ze mnie - że już do psychiatry chodził i nie z powodu takich głupot bo poszedł rano - najwyżej ją zakopie, nikogo nie było, ale chyba ją tak zrzucił że coś tam... no i bał się że wróci, zaczęla mu się śnić, on chodził do psychiatry, pił , bał się spać. No nieżle sie urządził i tyle. I dlatego ja dalej Poniatowski - teraz już jest grzeczny i tyle. Poniatowska też dostanie rodowody i tak dalej. A po Merkel nic się nie działo. Po carycy - no właśnie - chyba ktoś ją widział, ale Niemka olali. A tu takie coś :(

A nasi księza nie chcieli Holandii bo mieli zombie właśnie z Holandii. I zombie się łapie - tak jak w Am. Poł - odcina ręce nogi - głowę przyszywa, przyszpila, woda święcona to może rozdrażnic tylko. nie wolno dopuścić do zombie , nie wolno wywoływać zombie i tyle. No ale... i tyle. A wiecie nasi księża - tylko kasa i tyle. A powiem wam - ten zamek królewski to się chyba rozleciał bo ja miałam od diabła taką wycieczkę że jedna ruina, dymu jak po wybuchu bomby i tyle. Już lepsze chyba zombie niż to co mi się stało tylko zombie to - chyba haluny, a to miałam takie, że SZATAN ISTNIEJE. Nie umiem wam tego wytłumaczyć bo zombie to umarł, żyje - nawet z tą głową - bez sensu, a to co ja widziałam to jest COŚ STRASZNEGO - takie jak mojej matki. Poszłam z pracy - bo wszyscy się śmieją. To był HORROR. Tak jak moja matka i tyle :( A jednak Poniatowska dostała rodowody za zombie wychodzące z łazienki. I wiecie - ona wiele razy chodziła po szkole wychodząc z łazienki i nic nie mówiła czy może - zabijcie mnie albo tego Kevina? Nie wiem. W kazdym razie policję wezwali i sie skończyło, a powinno? Mieli ją sprzątnąć znaczy obezwładnić i do trumny i zombie musi mieć drugi pogrzeb. I wiecie - o co tym naszym księżom chodzi - drugi pogrzeb - zapłać i koniec. 2 pogrzeby i tak jadą na cyrografie. Ale nie - tak się boją z tego Poniatowskiego, nikt nic nie mówi i tyle. Takie zera i tyle :( Jak moja matka sie dowiem. Moja matka nie była zerem - ja sobie to wypraszam. Po prostu miała pieniądze żeby sie powiesić i tyle :( Albo zeby zostać dziwką. Raczej to drugie to sie powiesiła i tyle. A kto widział carycę? Czy nie Kevin? Znowu szedł sie wieszać po Poniatowskiej chyba i widział zombie carycy i uciekł i mówiła - napisz list do siostry, ona już jest zdrowa - przynajmniej takie stwarza pozory. A on uciekał co sił w nogach i tyle. Nawet nie zapytał co mi było i tyle. Taki bałwan... a ta policja - ale co mu mieli udowodnić i tyle. Ech Holandia i tyle :(

Widzicie ja miałam taką wizję , ze na zombie wystarczy woda święcona i koniec. Mnie. A reszta niech se robi co chce. To trzeba mieć straszną wiarę, ale wiecie to mam życie rozwalone dokładnie. I tyle. No po co zrobił z siebie zombie - ojciec umarł i CIĄGLE NA NIEGO. Człowieku - cudem wyszedłeś. A ta caryca chyba też po szkole z ubikacji wychodziła i NIKT SIĘ TYM NIE PRZEJĄŁ. Włączyli światło. Bo sprzątaczki chyba chodziły i szło ciało carycy bez głowy czy ktoś wychodził z ubikacji i płakał - tyle gwałtów i dalej matury, chociaż za moje męczeństwo w kiblu - nie w UBIKACJI. W toalecie - ktoś poprawiał. I wszyscy myśleli, że Kevin, a to był jakiś nieznany głos. Jakiś facet z nią chodził wiecie. I tez płakał. Chodż popłaczemy razem ona mówiła. I myśleli że Kevin sie powiesił. Bo LOGICZNIE zostawał tylko Pan Jezus. I to był On i tyle. I ten facet chyba mówił - chodż sie powiesimy raz jeszcze za tę twoją maturę. Nie ja już się nie powieszę więcej Panie Boże - ja ci to obiecuję. No to ja sie też nie powieszę bo mi matura niepotrzebna. A mnie potrzebna ale już się powiesiłam za moja maturę czego żałuję bo prawie się tym potępiłam, No to chodż sobie zapalimy, ale ja nie mogę palić bo ja się wypalę jak ci z Qurang medan i tyle. I to słyszały sprzątaczki i widziały DUSZĘ wiecie, że wychodzi z toalety i tyle. Takie rzeczy. I jakiś facet. Dusza biała człowieka - taka jaką ja się stałam i faceta - tak koło 30stki i tyle. Jakieś auto stało zaparkowane i jak włączali światło to nikogo nie było, ale chyba był facet, pytali sie co pan tu robi - no ja pomagam koleżance uniknąć potępienia wiecznego. Eee i niczego wiecie nie rozumieli, takie rzeczy. Proszę pana jeszcze raz i wzywamy policję - no to wzywajcie najwyżej pójde za nią siedzieć - co robić. A gdzie jest pana koleżanka teraz? Teraz już jest piętro niżej - a oni polecieli jej szukać, a on myślał, że jest w czyścu i tyle. Bo czyścowa dusza. I to był chyba ostatni raz jak przyszedł i powiedział co jej tak szukacie, i tak jej nie znajdziecie - jakby nie Kevin to by do piekła poszła, a tak jeszcze dziecko mu urodziła, jego PIERWORODNY to był. Miała być córeczka, ale ... jakąs siostrę tam ma - co ona wyprawia? Gdzie ona jest? Ja jej muszę pomagać - jej muszę pomagać, jej też, matko ja se chyba firmę od pomocy założę. Ty tam chyba jak ci z qurang medan - co ty to gadasz? Ty se idż te brode obetnij, a wy wąsy se zgolcie im powiedział i że mają napisać list do Polski o carycy, a on już jedzie, jeszcze zapali tylko i spada. No a pana koleżanka - a ona tam znajdzie drogę. Do holandii znalazła drogę to gdzie indziej też. No jaki pan jest mądry, nie wygląda pan na takiego madrego, a w sumie logiczny facet - zgubiła sie to się znajdzie i poszly...dalej chlać. Bo to był Bóg, on jest straszny - wszystkie powiesił, szkoła idzie dalej - co to tam Pan Jezus. Kogo on w ogóle obchodzi? I tyle :( No mnie jeszcze nie powiesił chociaz... jeszcze chwila i kto wie. Kogo nie powiesi to ma szczęście i koniec.

Gość NiktNIEwiedział
Boże, boję się

One chyba zaczęły palić , myśleć co to za facet - chyba diabeł, jeszcze wąsa pod nosem im kazał zgolić - chamidło i wszystkie się powiesiły - kto to był. No wiecie - nie wiem co bym zrobiła jakby przy mnie zaczął palić. Po co pan leczył skoro pan pali teraz? Taki lekarz a pali. A tam leczył to były CUDA sie dowiem nie wiadomo po co ale były, a on był EGZORCYSTĄ - można powiedzieć w pewnym sensie był księdzem katolickim. No właśnie... egzorcysta, kaznodzieja, ile on miał zawodów. I wiecie - najpierw chyba zombie carycy wychodziło z ubikacji i była CZERWONA ODCIĘTA głowa i płacz był,że jak mi Pan Jezus nie pomoże to sie potępię - ratunku i te sprzątaczki zaczęly sie modlić za dusze POTĘPIONYCH chyba bo tam im księża kazali. ZA DUSZE ZMARŁYCH albo czyśćcowe albo na skraju potępienia. I tak płakała płakała one się modliły - czy chciała żeby sie modlić? Nie wiem... może i mówiła módlcie sie za mnie bracia i siostry bo jak mi Bóg nie pomoże to kto. I one chyba wiecie modliły sie , ona dalej chodziła , postanowiły polać jej łeb wodą i zobaczyć co się będzie działo. Może miały mieć wodę świeconą - miał być ksiądz z kropidłem. Bali się . Kiedy wiecie pomysł był taki, że przyszly o pólnocy pod ubikację i coś się działo - chyba się paliło światło albo nie ale rozmowę było słuchać i była biała dusza juz nie było ciało bez glowy , odrąbana głowa - i był czlowiek? Niewidzialny papieros miał i tyle. I tylko ta dusza szła i ułamek papierosa i zaczęli podsłuchiwac i oświecili światło - dusza zniknęla , został facet i tyle. Z papierosem - diabeł powiedzieli księża chyba i że zostaje sie powiesić takie rzeczy sie dzieją. No to woda święcona na zombie żle. I TAKA PRAWDA bo kurwy carycę zeżarły czyli grobu nie miała. Mieli jechać do Niemiec sprawdzić czy babcia ma grób , nie chyba, ale nie mogło jej nic już pomóc choć może miała? Nie - chyba ją wyrzucili na śmietnik czy coś - bez znaczenia - ale ta caryca to mieli ją pochować DLA MATKI w Niemczech. I przyeszedł Bóg moim zdaniem z tym papiersoem , wszystko gra mi dotąd i co? I rozmawia i to takie - nic się nie stało. No i tyle. NO i wtedy wiecie - szukać głowy trzeba , a może i mówiła, że głowa została w kościele w ostatniej ławce głowa leży moja. Podnieść , pochować najlepiej w Niemczech NA BABCIĘ, ale może być w holandii i tyle. Bez znaczenia bo wiadomo koszty. I te sprzątaczki NIE MIAŁY iść do tego kościoła bo powiedziała, ze ksiądz ma ją pochować bo oszaleją i głupie poszly co sie stanie i rzeczywiście głowa lezała, ale ciała nie było. I wiecie następnej nocy czekali na ciało, zeby sie zapytać jak to połączyć? Oni mieli złapać to ciało, odrąbać ręce i nogi , przebić, przyszyć głowę i pochować w Holandii, dla Kevina caryca , żona Kevina mieli podpisać a przynajmniej mu powiedzieć co sie działo i tyle. On nic nie wiedział o tym ani o Poniatowskiej - carycę musiał w lesie widzieć - chyba szedł sie powiesić po Poniatowskiej, ta w nocy do niego przyszła - wyrzucił ją. O właśnie - kolejnośc chyba odwrotna. Zaczął chodzić do psychiatry, znowu się chciał wieszać, nie umiał. Takie rzeczy. I tyle :( Teraz jest W MIARĘ normalny, ale dniówki czy nocki. Bo jest NIENORMALNY w sumie i tyle. Chrzest to już za dużo wymagam przez te strachy i tyle :( Takie życie szycie. Jak wam się podobają moje historie? To porwanie przez diabła mnie to było przygotowanie przed zombie i tyle. Kevina sie dowiem - po ratunek jak sie powiesi. On sie nie powiesi. Z czasem by sie w nocy wyspał. On sie powinien nawrócić. Żeby go diabeł porwał. No nie o to chodzi. Ale widzicie - zombie istnieje. I tyle :(

No i oni go nie chcą dać bo mają dzęki niemu zombie - w nich tylko sie wali ta moja wizją. Ten jego szef też widział zombie swoich rodziców, a ta druga też i tyle. Same widzący zombiaków - on trzeci i pasuje. Tam na ubikacji co on robi to nikogo nie obchodzi przez to go tam dali i tyle. Mnie wystarczy to co ja widziałam - zobaczcie - zaraz działało i koniec. I nic się nie zmieniłam, a wszyscy na mnie wiecie, że ja Biblię czytam - a co mam czytać? Holenderskiego nie znałam bo gazety jakieś i owszem, ale języka nie znałam. Pewnie mi ON wysłał na urodziny - dziękuję pięknie, ale mógł się podpisać. Co ta caryca mówiła to sie kiedyś dowiemy. Jak sie zabiła to szanse na moją kasę były zero i tyle. I co? Zombiaki a brygidki. Tak się wykańcza KAŻDĄ rodzinę królewską oprócz holenderskiej chyba - zombiakami. Chociaż... i tak dalej. I tyle wam napiszę, reszta to pierdoły, a w Holandii jest ciało gadające to tylko polski Poniatowski - nie bo caryca też - ciało bez głowy mówiło. I te sprzątaczki chyba się zaczaiły - pomodlić się za ciebie czyśćcowa duszyczko? będzie ci lepiej? Przecież jestem zombie a nie dusza czyśćcowa jeszcze nie teraz i tyle. I chyba - no możecie sie pomodlić i tak tylko siedzicie i pijecie. Pierdzicie by sie chciało powieedzieć, a nie kłamać, ale to też nieprawda. I sie zastanawiacie co robi Kevin na budowie. Ja nawet zapalić nie mogę. Jeszcze palicie - w końcu wszystko wypalicie. Jeść to nie, ale palić pić. Modlić też, ale zasadniczo jak mi Bóg nie pomoże to mi nikt nie pomoże. I zaczęła płakać Boże pomóż mi bo zwariuję gdzie moja głowa? W kościele. Ktos powiedział. Jak na chrzcie. Cos tam takiego. Moja głowa, moja glowa -coś tam takiego... i tyle :( I to Bóg Ojciec powiedział chyba - w kościele moja ty zbłąkana duszyczko. Ja nie jestem duszyczką , ja bym chciała być, ja jestem tylko chory umysłowo zombiak. No to prostytutki odcięły głowę jej, żeby była zombie, ale nie wiedziały że jest, miały sie interesowac, nie interesowały się - wszystkie się potępiły bo jej nie żałowały. Jej wystarczy załowac i sie nie potępi człowiek i tyle. Ja jej załuję - pogrzeb miała mieć, a całość bez sensu. Bo ona na koniec chciała chodzić z tymi koleżankami Kevina i zdać tę maturę, dziecko miała. Nie - ona jest za stara. No i tak sie powiesiła - no to 3 rok i matura. Za to co w ubikacji nie. A co ona tam robiła? Ale pod szkoła stała, nie. No ale gdzie indziej? I wiecie - do Anglii, ale co - z taką opinią? I ZAPOMNIAŁA że ma dziecko. Przecież ma to dziecko niech spada. I tak się powiesiła bo już nie zyło jej, drugie zabite i taki koniec. Acha a mówiła, ale ja nie mam dziecka. Jak to pani nie ma dziecka - i dopiero jak sie powiesiła to, że umarło i tyle :(

A potem przyszedł pielęgniarz i kazał mi zażyć leki.

Wolicie wiecie - towarzystwo takich ludzi czy swoje i religię? Macie 2 możliwości. Ja wole to drugie i tyle. W razie co się powie - spadaj zombiaku i ZOMBIAK powinien uciekać, a taK? Zresztą wiecie - to trzeba wiedzieć, że ktoś coś widział - ja to pisałam w necie, a tak? i tyle :( A ci bracia - ten starszy to KANALIA - wciąga tego młodszego - przecież on powinien mieć ŁEB URWANY , że sie nie przyznał czyje to jest. A jajca to na pewno. I co ta szmata sobie nie myśli i koniec. POMYJ NIEMIECKI i tyle. Terrorysta tatusiem wiecie. Takim samym jak on - ostatnim gównem z dupy i tyle. :( Wiecie - oni będą chcieli mnie zabić razem z tym ojcem, ale wątpię że mi radę dadzą. Żadnej przesyłki nie odbiorę - jak coś wybuchnie - ich sprawa i tyle. TEN CIUL powinien mieć CHUJA odrąbanego za wszystko i łeb i niech spierdala z tym całym swoim chujstwem i tyle. tak jest ale powiedzą wam nie, nie - jest cudownie i tyle. A co się będzie dalej działo to ja nie wiem. Chyba chciał ode mnie pass USA bo pasuje - tam do tatusia zdupiaj szmaciarzu schujały bo TO PASUJE i tyle wiecie. i nie mam z tym CHUJEM NIEDOROBONYM W ŁEB nic wspólnego bo jeszcze mnie przez tego bydlaka zabiją. miałam na niego tak pierdnąc, żeby go ROZERWAŁO i tyle mnie on obchodzi i całe te ZASRTANE NIEMCY wiecie, a Holandia też, ale... tam jeszcze na chwilę coś znajdęa gdzie indziej? A jak ten brat młodszy miał sie ożenić niby to też nie wiem. On o tym nie wiedział sie dowiem - no to juz wie. I może dalej chodzić na nocki bo ja wolę chodzić na dniówki a chciał mnie czy nie widać wyrażnie że ON MIAŁ SIĘ ZAPYTAĆ czy chcę chodzić na nocki NIE i koniec. I tyle :( A co on robi na kiblu to mnie nie obchodzi w ogóle. Może tam nawet porody odbierać STARYCH KRÓW. Ale mojego nie. Bo chciał mi poród odebrać na kiblu jak tej z RPA bo na kiblu rodziła ze złości, a ja chyba też. To miał ją wysłać do szpitala. A na niego było , ze dziecko ZDECHŁO sie dowiem. Dziecko umiera to po pierwsze, czemu go nie ochrzcił to nie wiem. Po prostu za wcześnie się poród zaczął i na ubikacji urodziła, w tolacie. Za to była Poniatowska w ubikacji a Merkel sie bez niego powiesiła. Bo dzwonił,że należy ją wyrzucić. Ale rzeczywiście nie liczy sie bo dziecka z nią nie miał. I to dziecko tej czarnej umarło. Teraz będę jutro wiedziec dalej - już jest jutro, ale idę się wyspać i tyle. I wiecie pisząc to stoję o swoją wziję co mnie diabeł porwał, o zombiaków nie stoję. I tyle. Powinnam KK no ale... tyle ile. Tyle żeby tą katoliczka być w SPOSÓB ROZUMNY i koniec. I wiecej sie nie dam i tyle :(

I wiecie wszystko zaczęło sie tak niewinnie - Kevin mówił Merkel że chce z nią chodzić żeby ją gwałcić. TYLKO TYLE. Ktoś miał po prostu powiedzieć to matce. TYLKO TYLE. A ja ? Od dziecka mnie gwałcił. Nawet mnie nie znał. To jest wszystko wina rodziny. I tyle. On nie miał tak myśleć. No sorry :( Takie rzeczy bo wiecie nic sie nie da zrobić :(

To dziecko chyba mu na rękach umarło w tej ubikacji. Nikomu nic nie powiedzieli. Co to siedzą w tej ubikacji i siedza. Bo się bardzo żle czuje ŻONA mówił. ŻONA jego. i chyba siedziała i siedziała - wymiotuje, żle się czuje wiecie. Takie rzeczy. No i co? I dziecko było martwe. Tylko to pasuje. I zataili to wiecie. Ta laska nie mogła po prostu uwierzyc, ze tylko przez to,że urodziła martwe dziecko nie ożenił sie z nią i tyle. Takie coś i się powiesiła, nie powiedzieli mu, a myślał, że karierę poszła robić w porno? I się przeraził. Stąd Poniatowska była dalej bo te baby są chore psychicznie i tyle. Ale nikomu nie powiedzieli,że urodziła. Zawinął to dziecko, zrób mu pogrzeb. Weż torbę , idz do domu, ono nie żyje. I tyle. I jeszcze darł się na nią, że całą ciążę siedziała w pracy, płacić, a tu martwe dziecko, ale tak jest i tyle. A reszta? I to w zasadzie wszystko. Ubikację zamknęli -co dalej? No i poszła do domu, on ją zwolnił , to był kierownik. Coś tam trzymała pod ręką. Jakies ręczniki? To chyba był 7 miesiąc - w szpitalu miała rodzić i by żyło, nie chciała, tu i koniec. Z gwałtu i tyle. Czy to był gwałt? I on zaczął myśleć? Czy on ją zgwałcił? I tyle :( I dalej już zgwałcił STARĄ KROWĘ. No własnie czy to był gwałt zapyta pani poniatowski - obecnie zombie bo nie chce być duszą i tyle. Po co? Jeszcze by ją ktoś wypaliił jakby łaziła po szkole. Bo będzie łaziła i wszystko będzie zwalała na mnie, Kevin dajcie robił swoje, ja swoje, no i tak będzie zycie mijało. A jak nie przyjdzie to ma rodowody. Ale to chyba dusza - zombie nie ma rodowodow. Jak się pomodlą to nie przyjdzie. Zaś bez głowy - rodowód za włosy to bez głowy i tyle. Gwałt na STAREJ KROWIE to był. 22 lata, bez dzieci, i tak sie puszczała i to podobno Z PROFESOREM - już nie miała z kim. Chyba chciała karierę na uczelni. Po jego trupie - tam dzieci rodzić, usunęła i się powiesiła. W białej trumnie - to chyba przesada powiedział Kevin i ją wypalil. No ale... ja wypalił a reszta? Białej trumny tez nie wypalił. A noc po pogrzebie mu się śniła - ja jestem zombie ty uważaj bo ja przyjdę sobie po ciebie ty naiwniaku. Ty miałeś martwe dziecko, ty sie miałeś pochwalić to bym nie usunęła ciąży mój MĘŻU po szkole podstawowej ale zapomniałeś się pochwalić jakim jesteś ojcem -a CARYCA? Czy ty byłeś normalny? Bój sie Boga i mnie mu powiedziała. I jak sie obudził to słuchajcie - na drugi dzien poszedł do psychiatry chyba i tyle :( Czy to co on robi jest normalne? Nie mu powiedzieli. Absutnie - będziemy pana leczyć. Od tego jesteśmy. I powiedzieli mu ELEKTROWSTRZĄSY. Nie - on sie na to nigdy nie zgodzi. No obowiązkowe nie są, ale od tego by musieli zacząć. Nie chciał , poszedł. Bał sie. A lali z niego - elektrowstrząsów sie boi a zombie się nie boi bo wiecie miał nie iść, mieli mu powiedzieć, że zombie sie leczy JEDYNIE ELEKTROWSTRŻASAMI bo to jest ułuda. jedyne co istnieje to potępienie wieczne i tyle :(

Tę Poniatowską chyba zgwalcił profesor na uczelni,że bez matmy przyszła to kurwa i ją walnął gdzieś tam i tyle. I zaszła i usunęła bo pierwszy rok. Pózniej była po 2 roku , to samo - zaś usunęła i koniec. A faceta nie miała , wcześniej miała , rozstali się - nie wiadomo o co i tyle. A opinię miała że facet z nią był dla gwałtów. A to Kevin powiedział a to ja też. I ze PODOBNO profesor ją zgwałcił, zaszła i usunęła. To tam nie jest prawda, ale ten facet to tam prawda jest. I wtedy sie zaczęło - bo zaczął z laskami z klasy urzędować. Co to jest gwałt? Ile trwa gwałt. I zaczeły mu WYJAŚNIAĆ. Wiesz co - to nie jak długo ile trwa tylko SIŁA się liczy. Albo intenyswność. Jakby mu to wytłumaczyć. A czas nie? Może nie być intensywnie ale za długo? To nie jest gwałt? Jak uwazacie? No i zaczęły myśleć. W sumie masz rację - zależy ile trwa prawidłowy stosunek -doszły do wniosku, że całość ok 15 minut - 30 minut. A 45 minut na to Kevin lat 22 - czy to jest gwałt czy nie. A one no wiesz co... trudno powiedzieć. Czasem to zupełnie normalne. Naprawdę. I tyle. I wiecie ja na niego jestem zombie bo na mnie , że śpię przy otwartej trumnie i tyle :( A ta Merkel - jej się śniła Poniatowska że się ma powiesić i razem będa straszyć bo miała powiedzieć, że ją chciał gwałcić ANALNIE I ORALNIE jej tam chyba gadał i UCIEKŁA bo jeszcze tego nie robiła. I za chwilę już była lesbą bo lepsze wszystko niż Kevin V. i wiecie - no to miała coś robić, ona, ta jej matka, dyrekcja, nauczycielki. No wiecie - teraz bym musiała o zombi wysłuchiwać. No jest o czym. Naprawdę. o kim. No to mi starczy Poniatowska, carycai nasz król i tyle. Kto wie? Może się z nią ożeni? Nie wiadomo. Żone już ma - to zawsze Poniatowska. Ten Kevin nie - ona tak :(

Gość roztargniony
Dzięki Bogu Benedykt XVI ma się dobrze a autorce tego tematu radzę nie siać popeliny :)