Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evangelina1990

Płaczę..

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja tez płaczę wiesz... ale mam inny powód. Lepszy :( Od jakiegoś czasu jeżdżę sobie na cmentarz rowerem i to tak ... nie wiem - mam potrzebę porozmawiać z moimi przodkami. Chwilę spędzam w kościele, żeby nie było, że tylko na cmentarz i wyobraźcie sobie, że przychodzę do rowera, a tu cale powietrze spuszczone. Już oczywiście mam wersję kto to zrobił i czemu i powiem wam uratowały mnie kierunki geograficzne przed całkowitą utratą rowera podlewając kwiateczki na cmentarzu. Zastanawiałam się kiedy to się stało. Staremu dziadowi ustąpiłam konewkę - ja też jestem starą babą się dowiem , ale to jest inny problem - no i powiem wam - kościół jest ZABYTKIEm fakt, ale też powinno pisać czy ktoś powinien zwracać uwagę , że tak rowerów nie stawiamy albo zakaz stawiania rowerów bo powiem wam róznie stawiam ten rower, a dziś MIAŁAM OCHOTĘ postawić go w stojaku i nie opierać o gonty po prostu, ale było nabożeństwo, wszyscy na rowerach, wszystkie stojaki zajęte i jak zwykle oparłam o gonty. No to słuchajcie chyba nalezało poczekać na własciciela i 100 zł np. mandatu bo to jeszcze zrozumiem choć powinna być tabliczka bo duchem świętym też nie jest - to rozwalili mi cały hamulec i spuścili powietrze tak, że no coś strasznego. I własciwie mogę z tym iść na policję, że jest to problem, na pewno tak się dzieje w częstszych przypadkach - nie można dać stojaka więcej? No bo wiecie - stałby stojak i se tam rower postawię na stojaku. Ale problem. No ale nie ma stojaków i tyle. Co o tym sądzicie? Ja mam tego dosyć - wyprowadzam się stąd od dziecka. No i pózniej poszłam do koscioła się pomodlić - siedzę tam 3 sekundy - wchodzę , wychodzę TYLKO PRZEZ TO MI NIE UKRADLI , ze nie wiedzieli którą stroną wrócę. No wiecie to jest ŻENADA i tyle. Bez sensu i koniec :( No nie wiem - ludziom bije na łeb i tyle. Siedział póżniej taki młodzian w kościele i uznałam że to on był - modlił się, żeby nie wyszło kto, a o co ja się modlę - ja po prostu mówię Bogu "dzień dobry i do widzenia" i MOJA WERSJA - był tam kościelny i to jest jego robota - stary dziadek , nie umiał szybko wziąć rowera i gdzie go wynieść bo jest tylko 1 droga żeby go wynieść - ew przerzucić przez płot jeszcze można, ale taki rower to już hamulce idą i za to że nie przerzucili płotem to mam rozwalony hamulec. Taki prezent od Sobiesława Zasady vel Lucyfer i jego fanów i fanek. Takie deby mówię wam , że SZKODA SŁOW. I gość mnie okradł, pomawia mnie od kilku, zepsuł mi cała opinię, naprawdę szłam i tak klęłam na to zero, że jak mu urwa łeb to naprawdę zasłużył na to bo może i miał żonę i wiecie ona umarła , ale to już takie CHUJSTWO jest co on mi wyprawia z takimi samymi GÓWNAMI Z DUPY jak on i jego pierdolnięty w łeb synalek , że nie moge i tyle. Naprawdę. Wiecie i oni się ze mnie śmieją, a ten gość stoi o ZOMBIE i ja go dziś tak zwyzywałam , że mu dałam literkę R i jak mu się coś stanie TO DALEKO ode mnie. Bo ja naprawdę juz NIE MOGĘ. On mnie okradł na tym prawie jazdy, niczego nie nauczył, jeszcze się śmiał ze mnie, idiota i koniec. On swoją żonę zabił moim zdaniem, żeby sobie stać o zombie , teraz się chyba boi może coś do niego przyszło bez głowy i tak dalej i tyle :( Takie życie. Ten gość to nie moja sprawa. Ja się nie dam okradać. Wiecie co... ten rower jest za moje pieniądze 10 lat temu - ja się nie dam i koniec. Co ja nie mogę na grób prababci przyjechać? Głupie wały i tyle. Po co jeżdże? Zastanawiam się jakie zdjęcia umieścić na grobie pradziadkowi i prababci. Takie szmaty głupie tu wszędzie mieszkają i się smieją ze mnie. Niech się z własnego imbecylizmu śmieją. Mają co jeść mi powiedzą - no to dobrze - dupska im rosną. Ja ich ZASRANEJ szkoły nie potrzebują. Bo mnie ostrzegali o praktykach że mi szkoła nie będzie pasowała. No po pół roku z innej katedry mi pasowała. Tylko ZAPOMNIELI mi powiedzieć. A ja zapomniałam jak się nazywało zero co miało kurs na prawo jazdy mój wiecie. Takie gówna z tyłka. Bez sensu wszystko i tyle. Nie dajcie się uczciwi - ja to mogę w necie napisać że to jest problem WIELKI STRASZNIE postawić kilka stojaków więcej koło TAKIEGO ZABYTKU WIELKIEGO. No zabytek to jest - nic nie powiem, ale tym bardziej CI MILIONERZY WSZYSCY mogli sobie wybudować kościółek murowany, a ZABYTEK uszanować. Bo ja nie szanuję zabytków? A ONI SZANUJĄ. Dupy swoje cisną do MALUTKIEGO kościółeczka 300 lat starego - to jest dobrze. A moja prababcia wiecie, która kościół wybudowala z drugiej strony NAWET ZDJĘCIA NA GROBIE, nawet kwiatka nie mogę jej podlać i tyle. Bo nie, bo nie zasłużyła. A oni zasłużyli? Żeby ich ŻYWCEM WYPALIĆ. Bo moja babcia nie zasłużyła na ten cmenatarz. A oni na żaden - ani na ten ani na żaden inny za to, że ani na kościół ich nie stać, a powiem wam niedaleko sobie postawili ładny kościólek zgrabny - co prawda to prawda - na tym rowerze trochę dalej, ale kwiatki na grobie prababci też się należa za kościół 300 metrów dalej. Bo PROTESTANT im kościół wybudował z zyczeniami...potępienia wiecznego i tyle. A mojej prababci też, ale to inna sprawa i tyle :(

Gość a ja płaczę bo
nie mam absolutnie nikogo

Gość mo to evangelina
chyba już po twoim topicu, jak owieczka się dorwała :-D Popłacz sobie - oczy się "wypłuczą" ;-)

Mowię wam jakie tutaj SZMATY mieszkają wszędzie to się opisać nie da. Literka R na nich wszystkich i oby ich szlag trafił. Moja prababcia a oni wszyscy. Moja prababcia rozumiała, że nie ma kościoła, dom po gówno wygrali i tyle. I się MUSIAŁA hajtnąć - takie czasy. A z mężem czy bez na to samo jej wyszło, policji nie było to każdy robił co chciał, ale kościół jej zasługa. Chyba przez to jej tak nienawidzą. Przynajmniej jest gdzie usiąść w tym kościele, a kto wie czy to już zabytek też nie jest i tyle. I tyle wam napiszę - Polaki walnięte w łeb. No to już pojadę tylko na grób i do kościoła nie wstąpię bo rzeczywiście jak se mam wymodlić kradzież rowera to już nie wstąpię bo badają czy się z sensem modlę - badania naukowe robię. No - żeby się wypalili - o to jeszcze się mogę pomodlić. Razem z ich ZAYTKIEM wiecie. Bo powinno być chyba - na cmenatrzu PRZY ZABYTKU się nie pali. Bo rowera nie można stawiać. Nie pali się też. Ja akurat nie palę, a inni? I tyle myślę o tej parafii - że się niebawem wypalą , że PIORUN w nich trafi i się wypalą. To jest ich HISTORIA i że stolarz im się zabił jak kościół budowali - albo mu pomogli. Żeby nie było, że stoje o tę rudere w której mieszkam. Tam z powrotem gdzie 10 lat temu, kredyt i mieszkanie w mieście. Bo się nie stawia rowera przy zabytku. A samotną bezrobotną osobę się okrada. To niech się weżmnie do roboty się dowiem. A kościelny też - co to stary nie umie stojaka zbudować na rowery? Co on w ogóle umie. Dzieci robić babom przy grobach? Skąd ja mam wiedzieć co on umie. Auta kraść? Co on może umieć?

Gość sexualny nebezpeczny
ewangeluś nie płacz bi i ja płakał będe :-(

Gość NiktNIEwiedział
Ja wczoraj przedwczoraj miałem podobną sytuację za sprawą tych cebul... Polece Ci na otarcie łez-Skalar - płakałaś ewentualnie- Katy B - easy please me!

Ale słuchajcie co to - ja nie mam racji? Co to za wiocha jest. Wszyscy ich nienawidzą. Tam se wezmę kredyt i spieprzam do miasta nazat. Tylko coś zarobię. Co chcę robić wiem i tak dalej... po co mi w życiu więcej. Więcej i tak nie osiągnę bo zombie Poniatowska przyjedzie i mi łeb urwie za JEJ TRAGEDIĘ ŻYCIOWĄ i tyle. I koniec. Co jeszcze więcej można wymyślić. A jak nie wybudują kościoła trochę dalej to się wypalą kiedyś. WTEDY ich PIORUN wypali mimo piorunochronu i ZNOWU W TO NIKT NIE UWIERZY bo jak znam życie szycie to nikt nie uwierzył w ten piorun - kościół wypalili i koniec - bo tu nigdy nie było kościoła to nie będzie. A teraz TACY POBOŻNI wiecie - to im piorun wypali - i kościelnego też. Ja czytałam w necie to chyba 30 razy byl piorunem uderzony - w USA taki jeden - kto wie czy nie kościelny i w końcu popełnił samobójstwo. Przeze mnie wiecie. To to to samo wszystko :( I literka R musi być tu i do góry też TRÓJCA i SERCE i tyle starczy. Jak mają TRÓJCĘ to nic nie działa, a tu muszą mieć SERCE bo się ze mnie smieją, że dużo osiągnęłam po takiej wielkiej szkole. Bardzo dużo , naprawdę.

Niech sobie każdy robi co chce powiem wam ROWER - dwie literki R. Dwie literki R - jak w moim imieniu. Nie każdy tak ma. Kto tak ma? RoweR. To ważne. Moim zdaniem... i tyle. A inni niech sobie wyjdą z moich kłopotów. Proszę bardzo. I tyle w sumie mam do napisania. Że se jutro zapalę pod tym kościołem. A nie powinnam? :(

wszyscy wiecie myslą, ze ja jestem ostatnim zerem. Nie wiem... moze? No ale literka R. MARYJA. Nie ma R? Jest. Dlaczego nie? I dalej... co mi zostaje. Kurwa - tez R. No to nie było. Ale Maryja jest. PIOTR też jest. Jozef -nie ma. Ale PARAFIA jest. I tyle. Na każdego coś się znajdzie. PARAFIA - cudownie. I tyle :(

Zostawiam wam jeszcze jedno słowo - ku rowadze bo to by się Pan Bóg na mnie obraził. Za rower by się nie obraził. Ale za to by sie obraził. Ale gdy będzie trzeba to to się też cofnie - to jedno R i jest wojna. Bo się śmieją , ze WOJNA po polsku nie ma r, po angielsku jest. no ale wojna to nic nie znaczy. Znaczy R i tyle. A R o które chodzi jest na odwrót i wtedy? Cała Europa ma was prawo napaść PRAWO i Europa - literka R. No cóz... a USA się dowiem? A literka R? Nie ma. I co?

I wiecie czemu nie ma tej literki naruszonej? Ze względu na mój KREDYT. KREDYT - w każdy m języku R. I co wy na to? Jedyny błąd. Literka R. Jedyny... :(

Widzicie - KSYWKA - nie ma R, historia jest R. Wielka historia to PONIATOWSKI a wielka - nie ma R. W jednym i drugim. No i tylko Poniatowski sprawia , że nie ma wojny tutaj i tyle. Stanisław August Poniatowski ANI JEDNEGO R. No SKANDAL i tyle :(

Stanisław August Poniatowski to jest to. A może nie? I niech obduwowyją Łazienki. To jest 3 najwybitniejszy król w historii świata. W HISTORII. No cóz... daleko Holandii do takiego osiągu. Mimo całego szacunku i tyle. A o zombie to sobie poczytam bez nich. Po prostu nie mam idealnej rodziny, no ale... to niech mi pomogą się dowiem. Nie muszą. To nie jest moja rodzina. To są po prostu OBCY LUDZIE którzy dowalają mojej babci. Chyba matce i tyle. No cóz... to mogli se wymyśleć lepsze hobby bo są ŻENUJĄCY. Ja też się dowiem. Nie - ja jestem normalna. Ja wiem ile mam lat - a oni chyba nie. Oni mają 15 ewentualnie 25. Wczoraj ślub wzięli. Dosłownie :( Ślub - nie ma r. Nic się nie da zrobić. Zostaje - a dalej? :(