Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

mam dosyyyyyc!!!!!!!!

Polecane posty

ludziee. przyszlam ze szkoly o czwartej zmeczona jak nie wiem, bo mialam na osma i jeszcze jestem taka przychorawa, gardlo mnie boli i bole miesni, glowa i tak dalej. mozliwe ze bede miala grype. mam na jutro w cholere zadane a dzis nie bardzo uwazalam w szkole przez powyzsze doleglosci. uwazam ze wiekszosc tych zadan jest bez sensu. oprocz tego mam serdecznie dosc - drugi tydzien szkoly i juz zapizdziel. pomocy ;(((

wez wyluzuj, ja mam w tym roku mature i egzamin zawodowy i nie przezywam...eeee... sami sie wykanczacie

tak dobra, tylko ja mam 10 godzin szkoly w dzien jesliby wliczyc zadania domowe ;// no to chyba male przegiecie prawda? nie mam na nic czasu. i jeszcze jestem zmeczona, chora, wszystko jakies glupie sie wydaje. to pewnie te cale hormony czy jak tam, ale chyba troche racji w tej mojej wscieklej gadaninie jest ;/ zachrzaniam a i tak wszyscy maja pretensje

ja dzien w dzien jestem w domu o 16, zjem obad chwile usiade i jest prawie 18. lekcje mam zmiar dopiero robic i sie tym nie przejmuje. musisz sobie jakos organizowac czas, nie mowie ze tak jak ja , ale w sposob w ktorym zjadziesz chwile oddechu

Gość była gimnazjalistka
No bo nauczyciele się wynudzili przez te wakacje to teraz latają jak opętani pod tablicą. Oni mieli 3 miesiące na roztrząsanie co takiego złego zrobili, że uczniowie nic nie umieją, no i doszli wreszcie do wniosku, że się obijali, no to teraz skaczą pod tablicą.