Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 26 lata

poznalam fajnego faceta, ale

Polecane posty

Gość dziewczyna 26 lata

poznalismy sie przez internet, ma 27 lat, spotkalismy sie dopiero 2 razy, okazalo sie ze nigdy nie mial dziewczyny i jest prawiczkiem, jest niesmialy, ja mialam jednego partera seksuanego, mam za soba piecioletni zwiazek, czy jest sens zawracac sobie nim glowe? bylabym jego pierwsza "dziewczyna" a doskonale pamietam jak ile trwaly pierwsze milosci, obawiam sie tez ze gdyby cos z tego wyszlo to on moze mnie nie kochac i byc ze mna tylko dlatego zeby nie byc samemu, obawiam sie tez ze jesli dojdzie do sexu to bedzie tragedia, czy to ma sens?

Gość prawiczuś_doskonały
ciekawe czy sie dobrze bedzie ruchał :)

Gość sliweczka...
:P masakra jak sie boisz takiego faceta to poszukaj takiego co ma 99 lat napewno bedzie mial doswiadczenie :P

Tępaki! Bierz sobie ruchacza niech Cie zdradza. Nie zasługujesz na porządnego faceta!!!

Gość smutna104
to troche przerwzajace w tym wieu pewnie dla Ciebie ze taki jest, ale odp sobie na pytanie czy wolałabys takiego co mial z 10 lasek przed Toba niby doswiadczony ale taki to glownie mysli o tym pzeby przleciec panne i nastepna...

Gość może szybko się uczy :)
z doświadczenia wiem,że niedobrze jak facet nie miał wczesniej innej

Daj mu spokuj, niech sobie znajdzie lepsza od ciebie. Szkoda chlopaka. Jak ty masz znajomosc zrywac, bo boisz sie ze seks bedzie do kitu to kup sobie cukinie, wsadz ja w doope i daj ludziom spokoj.

Gość mwmwm
jakby mi odpowiadał z charakteru, spełniał moje oczekiwania, co do tego jakim ma być człowiekiem, to bym się nie bała, spróbowałabym. myślę, że jeśli pojawi się uczucie, to te początki w łóżku nie będą taką tragedią dla Ciebie - każdy jakoś zaczynał, nawet Ci doświadczeni :P. trochę cierpliwości i wyrozumiałości, a wszystko będzie ok. poza tym taki facet może właśnie prawdziwiej kochać, niż taki co to wyrywa i zalicza jedną po drugiej i jest przekonany, że samotność mu nie grozi.

Gość slowa prawdy.....
skoro ciebie juz ktos ostro posuwal przez 5 lat czyli jestes juz zuzyta... psozukaj sobie tez jakiegos zuzytego a nie prawiczkowi tylek zawracasz szmato

Gość kadyks89
No ja bym się nie bała tego, że w łóżku będzie gorzej, ale tego, że jak on zasmakuje w sexie to zaraz mnie rzuci z ciekawości jak jest z inną. Każdy facet wyszaleć się musi. Nie chciałabym pojawić się na takim etapie życia faceta...

Gość 27-letni prawiczek?
a to dobre, i ty w to uwierzyłaś ? buhaha albo cię buja i jestes naiwna albo to jakiś niedorozwojek bo normalny,zdrowy facet ma za soba conajmniej kilakdziesiąt wyskoków, taka prawda !

a Ty autorko skąd wiesz że jest prawiczkeim ? sprawdziłaś go czy sam sie przyznał ?

Gość laseczka niewysoka
łatwo zbajerować przez internet , każdy kit mozna wcisnąć, mój tez udawał prawiczka, z natury jest bardzo nieśmiały, spokojny, wręcz ciapowaty powiedziałabym nawt ale....kiedy doszło juz do łóżka to poprostu zdębiałam, miałam mnóstwo facetów ale takiego doświadczonego to jeszcze nigdy, jesteśmy 2 lata i wciąż mnie zaskakuje,zastanawiam się czasami jak on to robi :) na codzień w życiu i w kontaktach z ludźmi nadal jest nieśmiały,