Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamisiala

jak pomóc siostrze

Polecane posty

Ja? Spokojnie 8 bym sobie dała, bo oprócz tego, że jestem szurnięta mam duży dystans do siebie ;) a Ty?

Ha, ja myślałam, że ona chce to zmienić tylko nie ma na to siły, nie wie jak. W takim razie niech się męczy dalej. Jej życie.

Gość kamisiala
sądzę,że za bardzo nie podoba jej się zachowanie jej męża,ale boi się mu postawić i dla świętego spokoju przytakuje na wszystko.

Gość kamisiala
skoro by jej to nie przeszkadzało to chybaby się nie żaliła

Gość kamisiala
gdy spytałam czy przyjedzie na moje ur,bo chciałam zrobić babski wieczór jak kiedyś,to stwierdziła,że nie wie,bo jak ma się z nim kłócić to woli z tego zrezygnować.I to jest mądre z jej strony?! Rezygnuje z możliwości wyrwania się z chaty bo on się obrazi?

Gość kamisiala
dlaczego się zamotałam?

Gość kamaszki
gdzie tu zamotanie? siostra sie żali, ale jednocześnie boi się podjąć konkretne kroki, by coś zmienić w swoim życiu... czy ona jest zależna od niego w jakiś sposób? mam na myśli finanse, kredyt, mieszkanie itd. Mają dzieci?

Gość kamisiala
wiem,że denerwują ją jego teksty,zachowanie,i chciałaby aby było inaczej,ale ona sama nie wyjdzie z inicjatywą zmiany w ich związku.Boi się cokolwiek mu powiedzieć.

Gość kamisiala
mieszka u niego z teściami,ale mają swoją część domu,pracuje na siebie i jeszcze jemu dokłada kasę a on się stroi jak laluś.

"siostra sie żali, ale jednocześnie boi się podjąć konkretne kroki, by coś zmienić w swoim życiu..." Life is ours, we live it our way.

Gość ale o co chodzi?
w sumie o co ci chodzi? chcesz rozwalić siostrze związek? ile latek ma siostra a ile ty? mocno jesteś na szwagra nakręcona, więc marne masz szanse na obiektywną ocenę.

Gość Jaroslawe-84
zajmij się swoim życiem dziffko :O

Gość kamaszki
ZS, a w czym ona przegina? masz jakąś obsesję na pkt szukania zmyślonych historyjek na kafe?

Gość Jaroslawe-84
kamisiala stul ryj szmato 🖐️

Gość kamisiala
nie jestem na niego nakręcona,zawsze go bardzo lubiłam i nie myślałam,że on tak się zmieni po ślubie.Przedtem siedział u nas prawie codziennie,a teraz wcale ,bo jesteśmy pojebani,ma nas w dupie itp.

kamisiala "wiem,że denerwują ją jego teksty,zachowanie,i chciałaby aby było inaczej,ale ona sama nie wyjdzie z inicjatywą zmiany w ich związku.Boi się cokolwiek mu powiedzieć." Every day for us something new Open mind for a different view

Gość kamisiala
po pracy przyjechała do mnie na kawę ,ale wył komórkę,bo jakby dzwonił to by ją wyzywał,że do chaty nie pojechała od razu po pracy.

Gość kamisiala
to nie jest zmyślona historia,moja siora ma ponad 30 lat a zachowuje się jak dziecko prowadzone przez życie za rączkę.

Gość kamisiala
kiedyś matka powiedziała jej że może wrócić do domu jakby co,nie musi z nim być.Siora dzwoniła do mnie i ryczała,że matce łatwo mówić itp, ale też jej powiedziałam ,że sama kocham swojego męża i też nie łatwo byłoby mi podjąć taką decyzję.

zawsze szczery "kaszki straszki, szukania? ich nie trzeba szukac, rosna jak grzyby po deszczu" (Instrumental) :)

kamisiala "po pracy przyjechała do mnie na kawę ,ale wył komórkę,bo jakby dzwonił to by ją wyzywał,że do chaty nie pojechała od razu po pracy." Never cared for what they say Never cared for games they play Never cared for what they do Never cared for what they know

Gość kamisiala
Myślałam,że ktoś mi doradzi ,ale widać się myliłam,każdy robi ze mnie idiotkę ,która chce rozjebać siorze małżeństwo i może jeszcze bzykać się z jej mężem? Masakra,ludzie bez uczuć!