Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypią mnie oczy ;/

od czego szczypią mnie oczy?

Polecane posty

dziewczyny, od jakiegoś czasu borykam się z uciążliwym dla mnie problemem a mianowicie szczypią mnie oczy. np jest tak, że idę gdzieś i nagle bach! oczy mnie zaczynają szczypać i muszę docisnąć do nich chusteczkę higieniczną i dopiero przechodzi. wkurza mnie to bo 'łapie' w różnych momentach - dzisiaj podszedł do mnie facet i się pyta czy wszystko ok bo płaczę. przed komputerem długo nie siedzę - max 2h dziennie, oświetlenie w domu mam takie jak zawsze, kremów nie zmieniłam ani podkładów, z tuszem to samo. macie jakieś pomysły?

Gość 90iu
może podkład dostał ci się do oka, ja tak często mam i potem mi łzawią oczy, ewentualnie może inny kosmetyk, krem itp

chciałam nadmienić że szczypie mnie również picka

Gość swietlik na oczy
i po kłopocie

nie, nie dostał bo takie szczypanie miewam kilka razy dziennie ;/ kremu nie zmieniłam, żadnych kosmetyków nie zmieniłam i własnie się zastanawiam od czego to ;/

oo dziękuję, zainteresuję się tym świetlikiem :)

Gość skoro matnet
Oprócz świetlika warto wybrać się do okulisty. Skierowania nie potrzeba, tyle, że troooochę poczekasz (odlegle terminy). doczekasz się. Jak się nie zapiszesz, to nie sprawdzi jaka jest przyczyna, nie zapisze kropelek, a świetlik nie zlikwiduje podrażnień czy uczuleń, tylko je czasowo złagodzi.

Gość gość
Oczy mogą szczypać z wielu powodów. Mnie szczypią, kiedy są zmęczone. Dlatego regularnie zakraplam sobie starazolin hydrobalance, żeby je nawilżać, kiedy są przesuszone.

Gość gość
Spadaj z reklama tego xxxxxx, w aptece tacy jak ty mi to chcieli wcisnac - po wypadku, ze niby pomoze na wszystko, SIC! matoły

Gość AlinaNowacka
Ja mam problem bo siedzę przed komputerem, a jeśli TY siedzisz tylko 2 godziny to hm... może lepiej udać się do okulisty? Nigdy nie wiadomo co to może być. Może jakieś zapalenie spojówek? Ja wzięłam sobie na oczy kupiłam tabletki Gold Luteina - http://www.olimp-labs.com/11,13,422/Produkty/GOLD-LUTEINA.html i uważam, że są rewelacyjne. Oczy nie szczypią, nie bolą jak wstaję rano i nic się nie dzieje złego.

Gość Magda963
Gold Luteina zdecydowanie warta polecenia. Wcześniej przyjmowałam Maxiluten i tu się zawiodłam. Trzy miesiące systematycznie przyjmowanych kapsułek, a efektów brak. Straciłam czas i pieniądze.

Gość gość
oczy mogą szczypać od wielu czynników ;/ ale dobre są krople Starazolin, więc można spróbować nimi zakrapiać bo są uniwersalne