Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiaE72

prawdziwie kocha sie tylko raz?

Polecane posty

Gość nokiaE72

Jak sadzicie? Wierzycie w przeznaczenie,ze Tylko TEN jeden jedyny?

Gość nokiaE72
To Ty lepiej spakuj plecak na rano do szkoly

nie, nie jest to regula, ale moze byc prawdziwe. Tyle ze o tym, mozemy sie wypowiedziec z cala pewnoscia tylko na lozu smierci. Tylko ze podejrzewam, ze rozpamietywanie dawnych milosci nie bedzie nam wtedy w glowie.

życia niewiele przeżyłem, ale wciąż o tej jednej nie mogę zapomnieć i myślę sobie, że już drugiej takiej nie spotkam. Każdy ma prawo do jednej prawdziwej miłości, drugiej takiej szansy już nie dostanie, a jak ją zmarnuje, to znaczy że jest dupek i nie zasłużył sobie na taki przywilej w życiu.

Gość nokiaE72
strasznie do dolujace..... wydaje mi sie,ze wiekszosc zwiazkow moich znjaomych to jednak nie to,ale sa razem....malo jest par, ktore sa ze soba razem z prawdziwej milosci

Gość nokiaE72
przepraszam za powtorzenia

Gość ht545456
trzeba zasluzyc na prawdziwą milosc. twoi znajomi nie zaslugują na nią bo się pieprzą w bylejakich związakach i juz tak zawsze bedzie. ci co zaslugują na pw to się szanują i czekają na tą osobę.

Gość przepraszam_współczuję
do końca życia nie wie się czy pierwsza miłośc jest ostatnią czy ostatnia pierwszą. Ci, którzy trafili na pierwszą i jedyna miłość mają w życiu ogrom szczęścia lae w większości przypadków tak nie jest.

Gość ja starszuka
w życiu miałam wielu facetów, zapomina się o nich i żyje się dalej...ale kiedy dopada mnie nostalgia i analizuje swoje życie w tym równiez facetów z którymi byłam to tylko jeden nadal tkwi głęboko w moim sercu, Coś w tym jest

Zawsze będziemy tęsknić za tą miłością,ktora była naj bardziej zbliżona do naszego "ideału":-)ja na swojej drodze spotkałam dwóch facetów o których nigdy nie zapomnę,choć ten drugi należy do tych miłości nie spełnionych ale wspominać go bede tak samo;-)wiec prawdziwie kochać można nie jeden raz;-)