Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciejaaa

TOP MOROŁ - laski nawet obciągną by tam sie znależć

Polecane posty

a jeśli komuś nie podoba się program to nie musi oglądać" ale tu nie chodzi o to czy ktos to ogląda czy nie ? Tu chodzi ( w temacie) o postawę owych kobiet Co kobieta jest zdolna zrobić by dostac sie do tego "kabaretu" :) a na marginesie może pamiętacie program "ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" tam tez były castingi na modelki :D http://www.youtube.com/watch?v=g5IYXAsNAqQ jak sie to wszystko konczyło to chyba nie musze mówić

Ok, chcą byc modelkami, nich będą , nikt ich tutaj nie oczernia z tego powodu tylko na miłość boską po chuj pchają się do tak durnego programu i daja się poniżac. Nie mają za grosz szacunku do siebie i jak autor napisał "nawet obciągną by tam się znaleźć" Ciekawe czy starają się w jakis inny sposob, może co 10 , czyli proste , myślą, że dzięki programowi będa miec kasę

po ch*j pchają się do tak durnego programu i daja się poniżac." odpowiedzi może być kilkanaście!!! a ja pytam gdzie są rodzice tych dzieci? gdzie kwestia pokierowania dzieckiem w takim sposób by w przyszłosci mogło sobie poradzic w zyciu ? Wystep w takim programie ( jak dowodzą poprzednie edycje i to nie tylko w polsce ) to tylko przysłowiowe 5 minut pozniej nie zostaje juz nic albo co gorsza zostaje łatka w stylu oooo pamiętacie ją z tego ...no ...Top model to ona latała z gołymi cyckami po wybiegu przed Pałacem Kultury :D

Gość Mloda zona..
Rozumiem, tylko ja uważam, że trzeba kogoś trochę znać, żeby go oceniać, a my o tych dziewczynach nie wiemy właściwie nic, ale wiem, że oceniane są już za to, że zdecydowały się przyjść do programu, a dalej to już ich zachowanie itd.W końcu po to też tam są by słuchać czyjejś oceny na swój temat, tak samo i każdy z nas je ocenia.

Gość wiec jednak regres
sledzisz caly ten swiatek od tylkow i łatek :) jestes na tyle rzorientowanym by pamiatac sesje pod PKi N co tam ze idiotki :P grunt to oczy nasycic ;)

Ja moge ich ocenić po samym zachowaniu w programie,tak samo jak ktoś może mnie coeniać, ze siedzę na kafeterii:)

Większość osób które wypowiadają się negatywnie na temat uczestniczek zazdrości im wyglądu a co do samego programu jest on rzeczywiście kiczowaty

Gość Mloda zona..
No właśnie o tym mówię, co człowiek, to inna opinia, na podstawie już kilkuminutowej obserwacji

jestes na tyle rzorientowanym by pamiatac sesje pod PKi N" taka sesja nigdy sie w tym programie nie odbyła niestety z przykroscia musze stwierdzić ze nic nie zrozumiałaś :)

Rozumiem, tylko ja uważam, że trzeba kogoś trochę znać, żeby go oceniać, a my o tych dziewczynach nie wiemy właściwie nic" duzo sie dowiemy z kolejnych programów :) ale wiele można powiedziec o nich po krótkiej prezentacji przed jury i przykro mi to stwierdzić ale 99% z nich intelektem nie błysła

Gość zaraz z przykroscia
nie sledze tego programu , dlatego prowokacja okazala sie pudlem ale ty ogladasz a mimo to panny krytykujesz. co mam rozumiec ? :)

Gość Mloda zona..
No tak, ale nie oceniajmy wszystkich jedną miarą, jedne są głupie, a inne normalne dziewczyny.. Zresztą dopiero się przekonamy.Dobra, dyskutujcie sobie dalej, a ja spadam sprzątać;)

No tak, ale nie oceniajmy wszystkich jedną miarą, jedne są głupie, a inne normalne dziewczyny" uważam ze normalna,wartosciowa i z wpojonymi wartosciami przez rodziców dziewczyna do takiego programu by nie poszła!

No ale prepraszam, czego tu zazdrościć, wyglądu???? Przecież może połowa z nich jest ładna, a nawet nie, biorą dziewczyny, które coś pokażą i są szczupłe. A tak , któa tam jedna taka ładna, zeby zazdrościć. Mogę się założyć, że większość znas tutaj jest ładniejsza niż one

Gość uuuuuuuu..........
a co robi w tych kulisach weronika-kloc? i za stanie tam bierze kase? przeciez ona jest kompletnie nieprzydatna pirogowi. Jestem zaskoczona ze wzieli te 2 ormianki, mnie sie nie podobaly, a zastanawiali sie nad sliczna dziewczyna.

a co robi w tych kulisach weronika-kloc?" a to kolejna porażka tego programu

Gość maciejaaa
up

Gość maciejaaa
sama zjadlabym gowno zeby byc piekna 😭

Gość zglupialas czy co
wolalabym juz tego loda :D gdyby Regres byz jurorem to kto wie :classic_cool:

Gość maciejaaa
loda zrobiłabym Tyszce :classic_cool:

Gość zglupialas czy co
nawet nie wiem kto to :classic_cool: ale Regres jest chyba meski, co ?

Gość maciejaaa
regres mnie nie podnieca jako facet, nie lubie ciot ktore kisza tu ogora od rana do poludnia :O

Gość Jaroslawe-84
wszystkie zjadłybyście kupę :O

Gość zglupialas czy co
przeciez nie napsialam ze mnie podnieca. a to ze siedzi tu i kisi ogora nie przeczy ze moze byc meski :P widzials Go ?

Gość maciejaaa
mam inny gust niz ty :D

Gość zglupialas czy co
ja nie mam gustu :D lece na wszystko :D widzials go ? to opisz :P bo pyskaty to jest :classic_cool:

Gość Jaroslawe-84
ja jestem najlepszy :classic_cool:🖐️

Gość maciejaaa
co ty kurva z tym regresem :O juz wole kameche albo innych :D

Gość zglupialas czy co
a bo on tu pisal :D a co ? ma inne niki ? nigdy nie nadazam i nic nie wiem :O

Gość Regres to mitoman
:P