Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakolkoiwek wiem

anna rubik ale zbrzydla

Polecane posty

Gość jakolkoiwek wiem

sucha i podkrazone oczy

Gość to mozna jeszcze bardziej
ona jest paskudna jak ....

Gość zbrzydła? raczej piękna to ona
nigdy nie była:O

Gość dskdsdks
piękna, zgrabna dziewczyna! Zazdrośnice się odezwały, pewnie jesteście brzydkie i macie nadwagę, i chcecie sie podbudować pisząc takie rzeczy! Załosne...

Gość przemiał wymiesz
Ona ma specyficzną urodę, docenianą na salonach mody przez ludzi znających się na modelingu. W takim środowisku jest uznawana za wzór piękna modelki, ale wśród zwykłych laików przeważnie uważa się ją za brzydką i ludzie się dziwią, jak można nazywać ją piękną i zgrabną, W moim osobistym mniemaniu np.i w mniemaniu mego męża choćby ona jest anorektycznie za chuda, same kości, zero kobiecości, twarz też nie za ciekawa,ale jak pisałam, wśród ludzi znających się na świecie modelek i mody to jest pewnie właśnie ideał piękna.

Gość to mozna jeszcze bardziej
jasne...znajzcych sie na swiecie na modelingu tz ze mi próbuja wmówic ze osoba z olbrzymia wada zgryzą i wymową jest piekna to niech próbują :D chyba oczy mam i widze i nie jestem zadn ą zazdrosnica..bez problemu moge przyznac ze jakas kobieta jest piekna nie stanowi to dla mnie problmu ale dla mnie rubik to zwykły maszkaron ona nawet nie jest przecietna aona jest po prostu brzydka

Gość przemiał wymiesz
No własnie , w świecie mody panuje inny ideał piękna. I np.Tobie jakaś dziewczyna wyda się piękna, o wiele ładniejsza od Rubik, a spece od mody powiedzą, że ona na modelkę się nie nadaje, mimo iż każdy facet śliniłby się na widok laski. Mnie Rubik też się nie podoba.

Gość jak jest umalowana
to buzie ma ladną. Każdą kobietę można "zrobić" tak ze bedzie ładna. Jest chuda, wysoka więc ciuchy fajnie na niej leża od i caly sekret. Dla mnie żeby mówić o kimś że jest piekny to ten ktos musi wygladac pięknie bez ubrania, zaraz po wstaniu z lóżka bez odrobiny makijażu na twarzy czy ciele. Wtedy to piekny czlowiek. Calą reszta jest po prostu zrobiona i tyle.

Gość nie wątpię że moja
50-kilowa pupa (przy 170cm wzrostu), to przy Anji Rubik niezły salceson, ale ludzie! na pewno nie zazdroszczę tej kobiecie wyglądu:O ona wygląda po prostu ohydnie:O

Gość to co ze nie ladna
To nie jest typ kobiety, za którą faceci oglądają się na ulicy i, której kobiety zazdroszczą urody- nie ta liga, nie ten typ, ale jako modelka jest doskonała, nie ma Polki, która odniosłaby podobny sukces i to się liczy

a mnie się podoba Krupa :P a rubik hmm,aparat fotograficzny może wiele tak samo makijaż czytałyście kiedyś gazetę joy ? czasami na tyle są pokazane sławne osoby bez makijażu z samego rana :D niektórych to nawet nie poznałam :D nie zawsze piękna=piękna