Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana mama .............

zaczełam 19m tydzień i nie czuje jeszcze ruchów dziecka:(((

Polecane posty

mam pytanie czy któras z was poczuła ruchy tak późno??tzn po 19 tyg?? jestem wystraszona, byłam na wizycie w sobote dzidzia zdrowa, ale maleńka bo ma 180 gtam dopiero lekark amówi że moge jeszcze nie czuć ruchów, ale czy któras tak miała???????

to nie jest pierwsza w pierwszej ciązy poczyłam ok 18 tyg a i m ój synke był spory bo urodził się z waga ponad 4 kg teraz lekark apowiedziała że nie ma szans na taką wage bo dziecko jest juz drobniejsze a ja do najszczuplejszych teraz nie należe

Ja pierwsze ruchy poczułam dopiero w 21tc, więc nie martw się, jeszcze masz czas :)

Gość który to był dokładnie
tydzień i dzień ciąży?

ja poczułam pierwsze ruchy dopiero pod koniec 22 tygodnia i gdyby nie usg na ktorym widać było że Mała się strasznie kręci to tez bym sie pewnie denerwowała :) doczekasz się i Ty :)

Nie martw się, w pierwszej ciąży poczułam ruchy dopiero w 20 tyg. Natomiast w drugiej ciąży czułam małą już od 16 tc :)

Gość a niech tam
A ja do tej pory nie czuje ruchów, a jestem w 23 tygodniu :) OD 21 tygodnia czuje za to kopnięcia ;)

ja poczułam równo w 18tygodniu,więc nie bój się niebawem będziesz miała usg połówkowe to się przekonasz że wszystko jest ok ;) moja znajoma poczula ruchy w 20tc

ja poczulam ok 19t4d a nie naleze do szczuplych:) tzn poczulam lekkie kopniecia, a takie mocne to juz ok 22tc-wtedy poczul je takze moj TZ:)