Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granella

nawigacja wkurzona

Polecane posty

Gość granella

chciałam mężowi kupić w prezencie nawigację do samochodu, no ale cholera jak tylko coś znajdę na allero to wysyłka z Chin. nawet nie o to chodzi, tylko te pieprzone kłopoty celne za które firma nie bierze odpowiedzialnosci, jestem zła, bo wiem czym to pachnie, czasem sie dzieje tak że kupujacy traci kase, i nie dostaje przedmiotu przez celników, a firmy zamiast sprowadzac to do kraju i wtedy sprzedawać to nie, nie wiem co zrobic zależało mi na tym prezencie dla meża,

Gość rtzuiop
a gdie problem w sklepie kupic???????????????

Gość to kup w sklepie
i będzie po sprawie

Gość granella
w sklepie, ja wiem mogę kupic, ale ceny porównawcze są okropnie wyzsze,

Gość to kup w sklepie
to szukaj. taka nawigacja z Chin jest mało warta. nie opłaca się.

Gość granella
przecież wiadomo ze wszystko teraz jest z chin, nawet te popularne i słynne firmy, wiem bo pracowałam w takiej sprzedaży, w sklepach trzeba za to samo dac kilka dobrych stówek, no cóż będę szukac, mam czas, mąż przyjeżdza z niemiec za 4tyg, do tego czasu coś musze kupić,

Gość rtzuiop
jezeli jest w D to niech tam kupi ,kosztuja juz grosze a moze juz takowa posiada i nie wiesz.To sztandard w kazdym aucie dzisiaj, a ty wymysl inny prezent:)

Gość granella
napewno mąż nie kupił sobie tego sprzętu, a w niemchec jest od kilku dni dopiero,

teraz bardzo wiele firm tak robi, ale jeszcze nigdy nie słyszałam, żeby klient musiał ponosić koszty opłaty celnej, jak kupowałam sprzęt Vordona i nie było żadnych problemów, wystarczy trafić na sprawdzonego sprzedawcę i cała transakcja wypadnie pomyślnie http://allegro.pl/nawigacja-gps-vordon-4-3-mapy-polska-europa-4-gb-i2173924475.html

Gość Chujogrom
Pamiętaj że nawigacja to nie tylko urządzenie ale również program (mapy) .

Nie warto się tak męczyć z zakupami. Jest to pozorna oszczędność, pełno problemów... Szkoda gadać! Lepiej poszukać czegoś na polskich stronkach - np. wasserman.pl to świetny sklep z nawigacjami - duży wybór, atrakcyjne ceny, przesyłka do domu - nigdzie nie trzeba wychodzić. Czego chcieć więcej?