Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunia23...

mam problem ..ze swoja osobowoscia

Polecane posty

witam dziewczyny.mam roblem o ktorym nie chciala bym sie wypowiadac na takim forum bo wypowiadaja sie tu ruzni ludzie kturzy czasem sami nie wia co pisza a poczebuje naprawde konktertnych i szczerych odpowiedzi podam wam moj emeil odezwijcie sie tam a ja wam cos przesle do przeczytania pozdrawiam goraco

to co z tą osobowoscią nie tak?:classic_cool: nie chce miec na maila jakiegoś robala :P

Tylko po to, żeby się wypowiedzieć, jak większość luda tutaj. Szkoda, że odebrałaś mi oręż ortograficzny.:(

Zdzichu nic z tego zapewne ma zapchaną pocztę mailami z pomoca doraźną :classic_cool:

kasia nie strzelaj focha tylko dawaj tu na tapete. Rozbietrzemy cie na czynniki pierwsze i wystawimy diagnoze :classic_cool: Witek 👄 chyba ze to Twój ;)

pewnie że mój, obcego bym Ci nie wpychał;) Kasiuniusiu pisz co Cię trapi i poka tzytze na jotpegu!!

ja nie strzelam focha poprostu mam problem o ktorym nie bende pisala od tak dlatego podalam moja stronke.Wiec mili ludzie nie oceniajcie kogos jesli ma problem z ortografia bo nie po to tu jestem ,myslalam ze sa ludzie kturzy umia wysluchac kogos i doradzic widac twardo stoicie na ziemi.,,bo ja czasem nie

temat zabójczy :classic_cool: generalnie cos z rodzaju "bym wam powiedziała.....ale zapewne i tak nikt nie odpowie" :O

Też z chęcią bym się dowiedział co to za problem ;). Ale na przyszłość zainstaluj sobie przeglądarkę która sprawdza ortografię, będziesz zdziwiona jak wiele Ci to ułatwi w dogadaniu się ;). Jaką stronkę?

Kasiu pisząc absolutnie serio jeśli masz problem to nie próbuj znaleść odpowiedzi na forum, tylko u psychologa, psychoterapeuty lub psychiatry, natomiast nie naprawiaj czegoś tak skomplikowanego jak życie emocjonalne przy pomocy metod chałupniczych typu poradniki, porady na forum etc

v34 -przeczytaj dokladnie to co napisalam na samej gurze nie bende pisala o moim problemie tu na tej stronie dlatego podalam moj email. I wiecie co dam sobie rady sama bez sensu wogule ze tu weszlam

Witek przyniosłeś juz kaganiec oświaty :classic_cool: a teraz daj sie wypowiedziec Kasi :P

no i widzicie??:) tu naprawde mozna kogoś wybawic z opresji :classic_cool: Witek!!!!

no wiecie co zeczywiscie juz mi o wiele lepiej...(zart). czasem czlowiek musi sobie wszystko poukladac pomyslec co i jak... ok jade zazras na zakupy bende za godz jestem ciekawa co fajnego napiszecie :)chyba za duzo wolnego w pracy mam i poprostu czarne mysli same przyszly.papapapa